wat betekent holistisch
Wat is holisme?
Iemand die een holistisch leven wil hebben, is zich er bewust van dat alles in verbinding met elkaar staat. Zon iemand zal bijvoorbeeld bewust afval scheiden en bewust gezond eten, om niet alleen zichzelf maar ook het milieu en dieren te ondersteunen. Wat gezond voor iemand is en hoeveel suiker iemand bijvoorbeeld nodig heeft, wisselt van persoon tot persoon.
daikin
Betekenis Holistisch.
Wat betekent Holistisch? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord Holistisch. Je kunt ook zelf een definitie van Holistisch toevoegen. Holistisch is wanneer we iets bekijken als geheel. We kunnen onze maatschappij op een holistische manier beschouwen wanneer we naar alle facetten kijken waaruit ze is opgebouwd.
persoonlijke lening
Holistische geneeskunde.
De term holistisch is afgeleid van het Griekse holos wat heel betekent. Toegepast op geneeskunde, wil dit zeggen dat men niet alleen een kwaal behandelt, maar bij het stellen van een diagnose tevens ook de patint zal bevragen naar zijn levensomstandigheden, persoonlijkheid en intermenselijke relaties.
Ballonvaarten
Holistisch, wat betekent dat eigenlijk? In een ander licht.
Een centrum waar wordt gewerkt vanuit een holistische visie. Wat betekent dat eigenlijk een holistisch visie? Op het internet heb ik de volgende omschrijving gevonden, waar ik me helemaal in kan vinden.: Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waaruit iets is opgebouwd.
glazenwasser
Holistisch, wat betekent dit precies? Sonnevelt.
Doe de studiekeuzetest! Home Artikel Holistisch, wat betekent dit precies? En hoe pas je het toe? Holistisch, wat betekent dit precies? En hoe pas je het toe? Google je op holistisch? Dan komen termen als heel, geheel en allesomvattend naar boven.
Holistisch 6 definities Encyclo.
holistisch bijv.naamw.Uitspraak: ho'lstis' die het holisme aanhangt, die of dat te maken heeft met holisme filosofie Voorbeelden: een holistisch wereldbeeld, holistisch denken, holistische benadering van ziekte copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/holistisch.: Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd.
Holistisch: wat betekent dat? Maat in Balans.
zijn wie je wilt zijn. Holistisch NLP/Life coaching. In gesprek met de seizoenen. Tarieven en vergoedingen. Skip to content. Holistisch NLP/Life coaching. NLP wat is dat? Holistisch: wat betekent dat? Meditatie cursus voor volwassenen. In gesprek met de seizoenen. Tarieven en vergoedingen.
Wat is holistische benadering?
Wat betekent holistische benadering? Een holistische benadering wil zeggen dat lichaam en geest als één geheel wordt gezien en als zodanig wordt behandeld. Bij gezonde personen zijn alle elementen in balans, zijn er geen klachten en kan de levensenergie vrij stromen.
Holistisch de betekenis volgens Redactie Ensie.
Holistisch betekenis definitie. Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. Iets kan niet bekeken of geanalyseerd worden door naar een gedeelte van dat geheel te kijken. Het woord holisme komt van het Griekse holon, wat het geheel betekent.
Holisme Wikipedia.
7 Verder lezen. Het woord, samen met het bijvoeglijke naamwoord holistisch, werd ingevoerd door Jan Smuts 1 in de vroege jaren 1920. De Zuid-Afrikaanse militair en staatsman Smuts definieerde holisme als De" tendens in de natuur gehelen te vormen die groter zijn dan de som der delen door creatieve evolutie.

Contacteer ons