tibetaanse massage
Tibetaanse massage workshop met Johan Raaima. poperinge 24/11/18.
Stay updated on Tibetaanse massage workshop met Johan Raaimakers and find even more events in poperinge. Tibetaanse massage workshop met Johan Raaimakers. Saturday 24 November 2018 930: AM Saturday 24 November 2018 400: PM. Tibetaanse massage workshop met Johan Raaimakers.
Wie zijn wij? Santé Magic Leuven.
1993 Master in Handelswetenschappen EHSAL Management School Odisee-KULeuven, Brussel. Massage: Dieptemassage, Ontspanningsmassage, Sante Magic Massage, Triggerpointmassage, Voetreflexologie. Beauty / Zorg: Medische en verzorgende pedicure. NL FR ENG. Dominique startte in 2009 met Qi Gong, een discipline die veel beoefend wordt in China om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Ondertussen is Dominique ook vertrouwd met andere disciplines zoals Tai Ji en Tog Chöd Tibetaans wijsheidszwaard. Sinds 2012 geeft Dominique groepslessen waarin heel eenvoudige bewegingen uit de bovenstaande disciplines kunnen aangeleerd worden. Zijn groepslessen worden steeds onderwezen in de geest van Dzogchen en het onderricht van de leraar van Dominique, meester Shangshi stichter van Living Dao en auteur van diverse boeken. In dzogchen een Tibetaanse traditie wordt de geest, het bewustzijn omschreven als een aanwezigheid die er altijd is geweest.
Tibetaanse massage: Werken aan lichaam en geest BRUZZ.
Partners Andere regio's' Adverteer. Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on instagram Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on youtube. Tibetaanse massage: Werken aan lichaam en geest. BRUZZ International 06/10/2014. Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp.
Tibetaanse TantramassageMassage praktijk Dion.
De massage wordt op basis van gelijkheid gegeven. Er wordt zorgvuldig omgegaan met het respecteren van grenzen en het creëren van een wederzijdse verbinding van vertrouwen. In de Tibetaanse tantramassage wordt Prana levensenergie opgewekt en verspreid door het hele lichaam via energiebanen, chakras en meridianen.
La Riposa Massagesalon in Herent, Vlaams-Brabant Treatwell.
Wimpers en wenkbrauwen verven. Last minute facial? Shapen verven met korting. Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Ontdek de beste massage salons. Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan?
Prijs Meerbeke Souks en Sauna.
Tibetaanse massage: laat U verwennen door een stevige en diepe massage van bundels gevuld met verwarmde Dode Zeezouten en Himalayasteentjes ontgiftend, ontspannend en verwarmend. ScrubmassageTahiti Dream: een heerlijke aromatische sccubmassage voor het lichaam op basis van pure zouten van de Dode Zee, natuurlijk cosmetische yoghurt en de Monoi de Tiare.
Tibetaanse Happiness Kum Nye massage Back to Balance.
Tibetaanse Happiness Kum Nye massage. Verschilt van andere massages doordat de zachte bewegingen van het ene lichaamsdeel overgaat in de andere. door die specifieke beweging die diep doordringen in de cellen komt het geluksgevoel naar boven. De massage word niet opgebouwd uit afzonderlijke delen.
Godai Therapieën Godai Therapiecentrum.
Tibetaanse massage met zoutstempels. Een behandeling van deze Tibetaanse massage geeft u een hernieuwd energetisch evenwicht. Gespannen weefsels worden totaal gerelaxeerd met een zuiverende, peelende werking voor een zijdezachte huid. Een krachtige synergie van natuur lijke elementen karakteriseert de Tibetaanse mengeling in de stem pels.
Kalijn Massage accessoires Esoterie en Natuurproducten Natuurwinkel Mol.
Eten en Drinken. Gezondheid en vitamines. Darmspoeling / Klysma. Gezichtskussen en hoofdsteunen. Golf Ball Massage. Hoes badstof gezichtskussen. Hoeslakens / Overtrekken. Kruk en massagestoelen. Lege flesjes olie. Tok Sen massage. Spirituele boeken en kaarten. Wierook en geuren. Geursteen Yin Yang.
Tibet massage De website van body-and-spirit!
Daarnaast maakt de massage vastzittende blokkades los en brengt het je in een toestand van algehele ontspanning. Hierdoor zal de energie weer beter door je lichaam stromen. Tibetaanse stempels zijn katoenen bundeltjes gevuld met Hima-laya zout en Himalaya steentjes. De bundeltjes worden opge-warmd om dieper op de spieren te kunnen inwerken.

Contacteer ons