massage leiden
CJG-Cursus Babymassage 4 bijeenkomsten Centrum Jeugd en Gezin Leiden.
Door middel van verschillende oefeningen wordt de baby gestimuleerd actief te zijn of juist te ontspannen, wat in het latere leven een nuttige vaardigheid is. Na de massage worden de babys weer aangekleed en eventueel gevoed. Onder het genot van een kopje kofe of thee worden ervaringen uitgewisseld, waarna op iedere bijeenkomst een bepaald thema aan de orde komt, zoals.: Het belang van vertragen en om in rust en aandacht met je baby bezig te zijn. Wat te doen bij darmkrampjes. Kijken naar de reactie van je baby en welke grenzen de baby probeert aan te geven. Lichaamstaal van je kind. Huil en slaapgedrag van je baby. NEEM EEN HANDDOEK MEE! Deze cursus is bedoeld voor 1 ouder met kind. Kies een locatie voor beschikbare data. Leiden, juli 2018.
nagelstudio leiden
Wanda Massage Reiki Massageservice Leiden 31 recensies 153 foto's' Facebook.
Massage in Leiden. Plaatsen Leiden Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Beauty Salon Wanda Massage Reiki. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Wanda Massage Reiki heeft de omslagfoto bijgewerkt. 16 februari om 1317.:
voetmassage
Massage Massage Ceez Skin Care Leiden.
Voor het beste resultaat adviseren wij u deze massage in kuurverband te volgen, bijvoorbeeld gedurende 6 weken iedere week 30 minuten. U ziet en voelt het verschil! Ceez Skin Care. Maandag 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag 12.00 tot 21.00 uur. Woensdag 9.00 tot 18.00 uur. Donderdag 12.00 tot 21.00. Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag 9.00 tot 17.30 uur. Vrijheidslaan 55, Leiden.
sauna leiden
Ontspanningsmassages Massagesalon Leiden.
Met een massage werk je aan ontspanning en stimulatie. Of misschien heb je specifieke klachten. Dan kan een massage therapeutisch voor je werken. Massagesalon Leiden is een praktijk in Leiden voor.: Met een massage help ik u om stress en spanning te verminderen.
loodgieter antwerpen
Massagesalons in Leiden: Boek direct online! Treatwell.
Zij volgde cursussen Psychobalancing en in 2011 start zij aan de Akademie voor Massage en Beweging om massagetherapeut te worden. Sinds 2012 is zij gecertificeerd holistisch masseuse en sinds 2015 gediplomeerd massagetherapeute. Ervaar wat haar warme handen voor je kunnen doen en boek een massage bij In de warme hand aan de Franchimontlaan in Leiden.
garagepoorten
massage leiden, lichaamsgericht werk, somatic experience.
Meermezelf is de praktijk voor massage en Somatic Experiencing van Sanne Slegtenhorst. De praktijk bevindt zich in de binnenstad van Leiden. Neem Contact op voor een afspraak. Kijk voor het aanbod op Massages of Lichaamsgericht werk. Van 20 december 2018 tot 7 januari 2019 is Meermezelf gesloten vanwege vakantie.
schoonheidssalon leiden
Massages Leiden De Kruijf Sport Massage.
Locaties voor uw massages in Leiden. Voor de massages kun je twee keer in de week terecht bij Sportcity in Leiden. Daar zijn we op maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur aanwezig om een professionele massage te geven.
2e hands auto s
Wellnes Leiden House of Graces.
Gun uzelf een verwennerij en maak vandaag nog een afspraak voor wellnes in Leiden! Wellnes Leiden: de mogelijkheden zijn eindeloos. House of Graces is uw adres als het gaat om wellnes in Leiden. In onze schoonheidssalon bieden wij diverse gezichtsbehandelingen aan.
fysio leiden
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, praktijk aan huis, Akademie voor Massage en Beweging, Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, massage, massage, massage, Leiden, Leiden, massagepraktijk In de warme hand, rust, tederheid, warmte, humor, ontspanning, inzicht, massage, holistische massage Leiden.
Swapfiets Altijd een werkende fiets.
Waar is Swapfiets beschikbaar? Swapfiets is beschikbaar in de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwolle, BE Antwerpen, Gent, Brussel, Leuven, DE Bremen, Braunschweig, Freiburg, Göttingen, Hannover, Heidelberg, Karlsruhe, München, Münster, Oldenburg, DK Aarhus, Kopenhagen en Odense.

Contacteer ons