massage leiden
Holistische Massage Therapie Holistische Massage Leiden.
Na een massage voelen de meeste mensen zich totaal anders, het denken en handelen is even tot rust gekomen, en er is weer ruimte om te voelen en te ervaren. De behandeling bestaat uit een intake gesprek, een massage en een nagesprek.
massage
Salvador Massage Leiden.
2311 HA Leiden. T: 071-888 66 85. M: 06-282 57 312. E-mail voor info. Neem contact met ons op! Ben je aan het eind van de week ook zo toe aan een degelijke massage? Wel, bij SALVADOR MASSAGE ben je in de bekwame handen van.
lening
Huidverzorging en massage Leiden Cau dArt.
Cau dArt is mijn opperste ontspanning. Na de massage en gezichtsbehandeling voel ik me weer mens., Kan ik de wereld weer aan. Cau dArt is het ultieme moment voor mezelf. Langebrug 87A 2311TJ Leiden Tel: 071-51 22 395. Copyright 2012, Cau d'Art.'
kredietbank
Welkom bij MSP Opleidingen de expert vakopleider voor massage en gerelateerde beroepen MSP Opleidingen.
ace algemeen centrum voor examinering ace examens anti-cellulite massage dynamic taping examen sportzorgmasseur Fitnesstrainer Fysiotherapeut info-avond opleiding sportzorgmasseur Jaaropleiding leiden lipomassage lypossage massage massagemeesters masseurs netwerk nederland medisch pedicure sport msp opleidingen ngs ontspanningsmassage Ontspanningsmasseur opleiding ontspanningsmassage msp opleidingen opleiding sportmassage opleiding sportpedicure opleiding sportzorgmasseur opleiding wellnessmassage partner pedicure Personal trainer procert provoet scas scas erkende opleiding medisch pedicure sport scas register schoonheidsspecialist sportmassage Sportmasseur Sportpedicure sportzorg Sportzorgmasseur stoelmassage triggerpointtherapie voetreflexmassage Voetreflexmasseur wellnessmassage Wellnessmasseur.
Dé praktijk voor massage in Leiden! SB Massages.
Welkom bij SB Massages. In mijn praktijk aan huis een bezoek op locatie kan besproken worden kun je terecht voor: wellnessmassage maar ook voor voetreflex, sport, bindweefsel, gezichts, hotstone-alleen in Leiden, ontspannings of LipoCupMassage. Vanaf 2 maart 2016 is het mogelijk om alleen in de even weken op woensdag in Middenbeemster een afspraak te maken. Voor bedrijfsmassages kun je ook bij SB Massages terecht. Klik hier voor meer informatie omtrent de bedrijfsmassages. Een massage is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.
massage praktijk, Leiden.
Masseur in Leiden massage-info.nl.
Integraal lichaams massage therapeute. triggerpoint therapie en acupressuur massage voor alle lichamelijke klachten. Vitaliserende Massage Leiden Leiden. Vitalisende Massage Leiden We leven in een tijd van prikkels en houden elkaar voortdurend alert. Massage is een mooie manier om weer rust te brengen.
Vind massage leiden op Marktplaats.nl.
Garantie winkelprijs 200 incl beschermhoes. Erkende massage opleidingen in Leiden en Rotterdam. Gevestigd in leiden, de stad met de oudste universiteit van nederland, werken wij met ons team al 30 jaar met passie en vol enthousiasme aan kwalitatief hoogstaand onderwijs voor jou.
LEVEZA Marianne den Hollander Leveza Praktijk voor massage en therapie Leiden, Leiderdorp en omgeving.
Ik vind het bijzonder om te bemerken dat het lichaam na een massage weer gaat stromen. Daarnaast ervaar ik dat het zinvol is dit te ondersteunen met de juiste voeding en een gezonde levensstijl. Massage geeft verlichting bij pijnklachten en burnout, maar ook bij kanker.
Klein specialist in massage Masseur Leiden Hazerswoude. Klein specialist in massage Masseur Leiden Hazerswoude.
Bekijk onze massage video's.' Zorg voor je lichaam! Klein specialist in massage is inmiddels een begrip in Leiden en omstreken. Wij werken alleen samen met de beste specialisten die veel ervaring hebben, gediplomeerd en professioneel zijn. Elke masseur heeft zijn of haar specialiteiten.

Contacteer ons