massage leiden
Massage Massage Ceez Skin Care Leiden.
Voor het beste resultaat adviseren wij u deze massage in kuurverband te volgen, bijvoorbeeld gedurende 6 weken iedere week 30 minuten. U ziet en voelt het verschil! Ceez Skin Care. Maandag 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag 12.00 tot 21.00 uur. Woensdag 9.00 tot 18.00 uur. Donderdag 12.00 tot 21.00. Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag 9.00 tot 17.30 uur. Vrijheidslaan 55, Leiden.
voetmassage
Ontspanningsmassages Massagesalon Leiden.
Met een massage werk je aan ontspanning en stimulatie. Of misschien heb je specifieke klachten. Dan kan een massage therapeutisch voor je werken. Massagesalon Leiden is een praktijk in Leiden voor.: Met een massage help ik u om stress en spanning te verminderen.
sauna leiden
Massagesalons in Leiden: Boek direct online! Treatwell.
Zij volgde cursussen Psychobalancing en in 2011 start zij aan de Akademie voor Massage en Beweging om massagetherapeut te worden. Sinds 2012 is zij gecertificeerd holistisch masseuse en sinds 2015 gediplomeerd massagetherapeute. Ervaar wat haar warme handen voor je kunnen doen en boek een massage bij In de warme hand aan de Franchimontlaan in Leiden.
Simulatie
massage leiden, lichaamsgericht werk, somatic experienceMeermezelf massagepraktijk Meermezelf is de praktijk voor massage en lichaamsgericht werk van Sanne Slegtenhorst.
Meermezelf is de praktijk voor massage en Somatic Experiencing van Sanne Slegtenhorst. De praktijk bevindt zich in de binnenstad van Leiden. Neem Contact op voor een afspraak. Kijk voor het aanbod op Massages of Lichaamsgericht werk. Meer jezelf zijn betekent het erkennen van je diepste waarheid, en daarin volledig kunnen rusten.
nagelstudio leiden
Massages Leiden De Kruijf Sport Massage.
Locaties voor uw massages in Leiden. Voor de massages kun je twee keer in de week terecht bij Sportcity in Leiden. Daar zijn we op maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur aanwezig om een professionele massage te geven.
mazouttank
Wellnes Leiden House of Graces.
Gun uzelf een verwennerij en maak vandaag nog een afspraak voor wellnes in Leiden! Wellnes Leiden: de mogelijkheden zijn eindeloos. House of Graces is uw adres als het gaat om wellnes in Leiden. In onze schoonheidssalon bieden wij diverse gezichtsbehandelingen aan.
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, praktijk aan huis, Akademie voor Massage en Beweging, Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, massage, massage, massage, Leiden, Leiden, massagepraktijk In de warme hand, rust, tederheid, warmte, humor, ontspanning, inzicht, massage, holistische massage Leiden.
Swapfiets Altijd een werkende fiets.
Waar is Swapfiets beschikbaar? Swapfiets is beschikbaar in de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle, BE Leuven, Gent, Antwerpen, DE Bremen, Göttingen, Münster en Oldenburg.
Een heerlijke holistische massage Leiden Elin Vergoor.
Zodoende ben ik informatie op het internet gaan verzamelen en via het internet kwam ik dus in aanraking met een holistische massage Leiden. Een holistische massage Leiden is een speciale massage die fijn voelt voor lichaam en geest. Tijdens deze massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan de lichamelijke aspecten, maar ook aan de de emotionele, mentale, sociale en spirituele aspecten.
Thaise Massagesalon Leiden.

Contacteer ons