leren masseren
masseren - Ontspanning, body-to-body, tantra massage.
Masseren wordt vaak alleen met de handen gedaan, maar in feite kun je het lijf gebruiken als massage instrument. Bij body to body massage smeer ik jouw lijf eerst in met voorverwarmde olie en glij vervolgens met mijn bovenlichaam over jou heen.
masseren - Startpagina Thaise massage.
Zweedse massage is de bekendste en meest populaire vorm van massage therapie waarop alle andere massage stijlen zijn gebaseerd. Zweedse massage therapie gaat om lichte, matige of krachtige slagen op de rug, armen, benen, nek en andere lichaamsdelen naar de weefsels en de spieren voor maximale pijnbestrijding, het wegnemen van stress en ontspanning te bevorderen.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten. Tijdens deze cursus van 64u leer je alle begrippen, technieken en basisbeginselen van het masseren. Klik hier
masseren
Leren masseren als partners.
Elkaar leren masseren. samen heerlijk ontspannen en genieten! Heerlijk genieten van een ontspannende massage, zeker wanneer de massage door uw partner wordt gegeven! Als u niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om uw partner een massage te geven.
masseren
Avond cursus Leren Masseren.
Avond cursus Leren Masseren. Avond cursus Leren Masseren. Avond cursus Leren masseren 4 avonden. Iedereen kan leren masseren bij Zonnevlecht Opleidingen. U wilt goed leren masseren zodat u thuis uw familie, vrienden en bekenden een heerlijke ontspannende massage kunt geven.
zandstralen
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Als docent schoonheidsspecialist aan de Wellness Academie kan hij al zijn passies verenigen; zijn behoefte om anderen dingen te leren, het boeiende vak van schoonheidsspecialist en milieu, want ook dat speelt binnen de schoonheidsbranche een steeds grotere rol! Docent in Antwerpen Wilrijk, Gent Drongen, Hasselt Rotterdam. Cindy Milito voelde zich na een jarenlange administratieve carrière uitgeblust en zocht naar een nieuwe uitdaging 2001. Ze maakte kennis met shiatsu therapie en leerde via de Shiatsu Federatie de eerste knepen van het vak. Masseren bracht haar lichaam en geest tot rust!
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
U kan beiden, elk 1 uur, de massagetechnieken aanleren of één persoon leert 2 uur masseren met de andere als oefenpartner. De cursus omvat rugmassage, nek-schoudermassage en beenmassage. Op uw vraag kan er ook geopteerd worden voor voetmassage, buikmassage of hoofdmassage.
Cursus Massage Leren masseren via thuisstudie NHA.
Volg de massage cursus en leer masseren. Wil je de kunst van het masseren in de vingers krijgen? Leer het stap voor stap met de cursus Massage. Indiaas, westers of Chinees masseren: de aangeleerde massagetechnieken zijn van alle tijden. Bevordert massage het welzijn?
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
Leren masseren Relaxhuis Carpe Diem.
Relax your event. Magnesium en Stress. Droom je er al langer van om te leren masseren? Wil je graag je partner, vrienden, familieleden een deugddoende rugmassage geven? Of misschien iemand verwennen met een zalige voet of gelaatsmassage? verbetert de bloedcirculatie.

Contacteer ons