leren masseren
Cursus Ontspanningsmassage YouTube.
Please try again later. Published on Aug 30, 2011. Massage cursus video Ontdek Het Geheim Hoe Jij Ook Makkelijk Binnen Een Week Kunt Leren Masseren En Hoe Je Jouw Handen In Een Krachtig HEALING INSTRUMENT Kunt omtoveren. Standard YouTube License.
SeoBureau.be
Leren masseren Relaxatie therapieRelaxatie therapie.
Massage is een manier van communiceren met de ander via het lichaam. Er bestaan vele soorten van massage en technieken die je kan leren. Massage vraagt een rustige ruimte, afstemmen op de ander, een aangename natuurlijke olie, een gecenterde gever en een veilig gevoel voor de ontvanger.
lenen
Tips en tricks om thuis een massage te geven YouTube.
Leuk en aardig dat er allerlei massageproducten te koop zijn, maar heb je geen idee hoe je een goede massage geeft? No problem: met deze video heb je de fijne kneepjes van het masseren zo geleerd! Standard YouTube License. Show more Show less.
koelklimaattechniekwebwinkel.nl
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Als start cursus zeker aan te raden, duidelijke en voor iedereen begrijpbare uitleg. Geeft zin in meer. Gevolgd in Eindhoven. goed opgezette en makkelijke, leerzame praktijk cursus. Een aanrader als je wilt leren masseren. Gevolgd in Hasselt. Cindy geeft fantastisch les.
cursus assertiviteit en zelfvertrouwen
Online massage cursus van ontspanningsmassage rug, nek, schouders.
Hier vindt u een massage video over het masseren van de rug. Er worden verschillende technieken uit de sportmassage gedemonstreerd. Hier een andere massage video voor het leren van een rugmassage. Hier wordt een demonstratie gegeven van verschillende technieken om iemand te masseren.
thai massage
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
U kan beiden, elk 1 uur, de massagetechnieken aanleren of één persoon leert 2 uur masseren met de andere als oefenpartner. De cursus omvat rugmassage, nek-schoudermassage en beenmassage. Op uw vraag kan er ook geopteerd worden voor voetmassage, buikmassage of hoofdmassage.
Avond cursus Leren Masseren.
Sluiten Tel: 073 511 12 29. Avond cursus Leren Masseren. Avond cursus Leren Masseren. Avond cursus Leren masseren 4 avonden. Iedereen kan leren masseren bij Zonnevlecht Opleidingen. U wilt goed leren masseren zodat u thuis uw familie, vrienden en bekenden een heerlijke ontspannende massage kunt geven.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
Leren masseren als partners.
Elkaar leren masseren. samen heerlijk ontspannen en genieten! Heerlijk genieten van een ontspannende massage, zeker wanneer de massage door uw partner wordt gegeven! Als u niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om uw partner een massage te geven.

Contacteer ons