holistic pulsing
Terug leren voelen met Holistic Pulsing zacht in beweging komen.
Wat die beweging betreft ontdekte ik een fantastisch revolutionaire techniek: holistic pulsing. Holistic Pulsing: dé therapie om terug te voelen. Holistic Pulsing is een zachte en diepgaande vorm van lichaamswerk waarbij je, gekleed op een massagetafel, ritmisch wordt gewiegd en in beweging wordt gebracht.
Holistic pulsing.
Pulsing is een techniek waarbij het hele lichaam op een zachte wiegende manier in beweging wordt gebracht. Ons lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit vocht. Holistic pulsen heeft de kracht om tot in de diepste cellen van het lichaam door te dringen.
Holistic Pulsing.
Hij ontdekte dat naast spierspanningen ook psychische spanningen die zich in het lichaam hadden vastgezet, door het schudden konden loskomen. Hij noemde dit pulsing en gaf hierin vorming. Tovi Bronwning, naturopate, osteopate en opgeleid door Turchin, werkte haar eigen ideeën verder uit tot een complete methode: Holistic pulsing.
Cursus Holistic Pulsing: in 2 dagen leer je een volledige behandeling!
Tijdens de holistic pulsing cursus oefen je op een medecursiste. Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van holistic pulsing is net zo belangrijk als het geven van de holistic pulsing, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.
Wanneer Holistic Pulsing In-Puls.
Holistic pulsing kan voor allerlei doeleinden worden toegepast, bijvoorbeeld om bij stress en spanningen of fysieke pijnen en stoornissen diepe ontspanning te bewerkstelligen, want de behandeling werkt rechtstreeks in op blokkades in het lichaam. Wat gebeurt er in een Holistic pulsing sessie?
Mola Movado Dynamisch ontspannen Groei zelfontplooiing.
Graag een seintje 0472/770376 als je nog wat meer info wil of Holistic Pulsing wil ontdekken. 50 euro/sessie van 1u. Hartcoherentie is een eenvoudige maar zeer doeltreffende manier van ademhalen om jouw lichaam in balans te brengen. Via deze ademtechniek breng jij je hart in een bijzondere staat waardoor hart, brein en ademhaling gaan samenwerken.
HOLISTIC PULSING.
De basisprincipes van Holistic Pulsing zoals beschreven door Tovi Browning, de grondlegster van Holistic Pulsing zijn: gewaarworden, acceptatie en re-empowerment. Gewaarworden: vanuit je actieve denken luisteren naar de taal van je lichaam. Zo word je mind een open kanaal voor dat wat werkelijk waarheid is.
Holistic pulsing Niets anders Dan Zijn.
Holistic pulsing is een lichaamsbehandeling waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in een stromende beweging wordt gebracht. Het pulsen gebeurt in een speciaal continue ritme, afgestemd op de persoon. Door de continuïteit van de bewegingen kan de pulsee zich gemakkelijk overgeven aan de stroming en steeds diepere ontspanning en rust van het lichaam toelaten.
Holistic Pulsing Bewustleven.eu advies en training bij verandering.
Dan is holistic pulsing iets voor jou! Op deze pagina lees je over wat holistic pulsing is, wat er gebeurt tijdens een pulsing sessie en hoe je zelf holistic pulsing kunt leren. Wil je weten wat het verschil is tussen holistic pulsing en dynamische massage?
Holistic Pulsing.
Om ons te helpen innerlijke vrede, harmonie, verlichting of wat dan ook te verwerkelijken, staat Holistic Pulsing erop dat we dit dóór ons lichaam bereiken. De grootste betekenis van Holistic Pulsing ligt in de herontdekking van de eigen helende vermogens" Uit het boek: Holistic Pulsing De zachte en wonderbaarlijke behandelmethode door Tovi Browning.

Contacteer ons