holistic pulsing
Holistic Pulsing Assayya.
Home / Sisterhood / Holistic Pulsing. Holistic Pulsing is een zachte massage waarbij je gewiegd wordt. Deze massage werkt diep in op lichaam en geest en brengt een diepe rust teweeg zodat de zelfhelende kracht van het lichaam zijn werk kan doen.
EPC
Holistic Pulsing Life-Quality Coach.
Vooraf inschrijven verplicht via mail, het contactformulier of op 0472/285 195. Heb je interesse, maar schikken deze data je niet, neem dan gerust contact met me op zodat we samen een moment kunnen zoeken waarop je toch kennis kan maken met Holistic Pulsing.
Pensioensparen
Holistic Pulsing Karin godyns.
Holistic pulsing is zeer heilzaam bij zowel lichamelijke pijn als emotionele klachten van stress, angst, spanning, oververmoeidheid, trauma, paniek, chronische depressies verslavingen, gebrek aan zelfvertrouwen. Het heeft iedereen iets te bieden, ongeacht de leeftijd. Ook bij kinderen en ouderen bewerkstelligt Holistic Pulsing diepe ontspanning.
chiptuning
HOLISTIC PULSING.
De basisprincipes van Holistic Pulsing zoals beschreven door Tovi Browning, de grondlegster van Holistic Pulsing zijn: gewaarworden, acceptatie en re-empowerment. Gewaarworden: vanuit je actieve denken luisteren naar de taal van je lichaam. Zo word je mind een open kanaal voor dat wat werkelijk waarheid is.
cursus assertief communiceren
Holistic Pulsing Syntra AB.
Holistic pulsen is een vorm van lichaamswerk die over de kledij gegeven wordt. Tijdens een sessie breng je de ontvanger in een onafgebroken golvende, ritmische beweging. De kracht zit in de eenvoud van de techniek. Ze kan diepe ontspanning creƫren en is zeer heilzaam bij emotionele blokkades.
brabantia broodtrommel
Holistic Pulsing Trainingen.
Holistic Pulsing Trainingen organiseerde tot 2010 de opleiding in Rosmalen en Maastricht. Vanaf 2010 wordt de opleiding gegeven door Didi van Loon in Middelburg. Holistic Pulsing kenmerkt zich door stroming en dat betekent dat ook de opleiding in ontwikkeling blijft.

Contacteer ons