chocolade massage
Nephthys Hot Chocolate massage.
Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk: De chocoladezachte huid. Hot Chocolate massage schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellness-feeling.
google SEO
Chocolade massage: MassageKeuze.
Home Massages Chocolade massage. De chocolade massage bestaat uit een body scrub van bruine suiker, cacaoboter, stukjes witte chocolade, amandel en jojobaolie om de dode cellen te verwijderen en je huid zacht te maken. Een full body massage volgt, met een speciale verwarmde chocolade massage olie, die over het hele lichaam wordt verdeeld.
https://www.merwemakelaars.nl/
Hot-Chocolate massage.
Massage Special: 60 minuten. Hot-Chocolate massage, oftewel de zoetste verwenning. Een massage is heerlijk, maar een Hot-Chocolate massage is de overtreffende trap! We masseren met een mengsel van warme olie en warme pure gesmolten chocolade. De Hot-Chocolate massage is een unieke ervaring.
wat is moderator
Relaxatietherapie Oase Massage.
Een lichaamsmassage geeft je een intense en diepe ontspanning en stimuleert het natuurlijke herstel proces van je lichaam.Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van biologische etherische oliƫn.Een massage is verkwikkend, bevrijdend, ontspannend, je bloed stroomt beter, je ademt dieper, kortom je krijgt opnieuw voeling met je eigen lichaam.Een massage kan je helpen om je balans weer terug te vinden.
VitaCare Health Almere Deal van de dag Groupon Almere.
een scrub-behandeling van chocoladescrub-olie. Hierna volgt een ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders inclusief de armen en benen met een speciale chocolade-olie. Na de massage wordt op de rug, nek en schouders, de armen en benen een pakking aangebracht van pure chocolade.
Zensatie.
Anti-stress Shirodhara massage. Shirodhara massage is een combinatie van een korte lichaamsmassage en een behandeling waarbij warme olie rijkelijk over het hoofd vloeit. De vierhandenmassage ontstrest en ontgift, de shirodhara behandeling maakt het hoofd vrij van zorgen en werkt goed bij hoofdpijn, migraine en stress!
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
Wie wil zich eens niet omhullen met een laagje chocolade op uw naakte huid, met streelzachte bewegingen om alle zintuigen te prikkelen en u naar een heerlijk moment van pure verwennerij te brengen. Nieuw is een heerlijke massage aan de vingers met de Koreaanse ring.
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
Orgasmic full body to body massage Belgian Chocolate Skinfood.
Na het koken van je chocolade body olie Body mousse kan je genieten van jouw Chocolade Tantra Experience. Deze intieme massage die je zult ervaren met je partner lijkt bijna op een olie dans. Het is een zeer sensuele massage tussen partners met behulp van full body contact en veel chocolade olie.
Chocolade Massage Elena for Beauty Schoonheidssalon en Pedicure.
Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie, warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. Hoe werkt een behandeling? Voordat de chocolade op de huid wordt aangebracht wordt eerst de rug gereinigd met scrubzout. Uw gehele lichaam wordt vervolgens ingemasseerd met de warme chocolade.

Contacteer ons