chocolade massage
Chocolade Massage Set voor 695, MegaGadgets.
Deze set bevat alles voor een geslaagde chocolade massage sessie; een heerlijke chocolade body butter, een kaarsen houder, 2 chocolade geurkaarsjes, 6 chocolade wierrookstokjes, een wierrook houder en spateltje om te doseren. Dit alles zit samen in een mooie chocolade kleurige geschenk set.
fietsen leasen
Hot Chocolate massage Bodycentrum.
Contact City Wellness. Hot Chocolate massage. Home / Massage / Hot Chocolate massage. Een hot chocolate massage is een massage waarbij men gebruik maakt van warme, gesmolten chocolade. De chocolade is goed voor de huidkwaliteit en de heerlijke geur werkt ontspannend.
boekhouder antwerpen
Warme chocolade massage Sauna Inge.
Warme chocolade massage. Er wordt gedurende 1 uur een heerlijke ontspannende massage gegeven met gebruik van warme chocolade massagecrème. De crème geeft je reukpapillen een aangenaam gevoel en de combinatie van massage en crème geeft je huid een ontstressende en zuiverende werking.
cameo 3
Chocolade massage, een unieke ervaring.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
begrafenis jochems
Chocolademassage Mutua Fides.
Zend ons een e-mail. Vind ons op de landkaart. Voor de jarige. Duo massage aan huis. We werken kwaliteitschocolade die een complexe bron van verschillende weldadige stoffen bevat zoals calcium, zink, ijzer, magnesium en cafeïne. Wat doet de chocolade met jou?
naar
Een massage met chocolade.
De minerale zouten hebben ook een herstellend effect op de huid. De chocolademassage doet stress en spanningen verdwijnen en is ideaal voor de droge huid. Deze massage is ook aan te raden tegen cellulite. Prijs Chocolade Massage: 45 voor 30 minuten.
Hot Chocolate massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
De gewaarwording en de effecten van de warme" chocolade massage" geven een speciale voldoening: het geeft een diepe rust en totale ontspanning en verzacht en voedt de huid. Deze massage is geschikt bij stress, somberheid, droge huid en gebrek aan stevigheid van de huid.
Hot Chocolate Antares Beauty en Wellness Center.
De weldadige eigenschappen van de hot chocolate massage zijn haast te talrijk om op te noemen: de huid wordt rijkelijk gevoed en verzacht, het verouderingsproces wordt tegengegaan, en dankzij de oppeppende eigenschappen van chocolade loop je na de massage op wolkjes.
Chocolade massage BodyZensation.
Laat u verrassen door de unieke behandeling van een chocolade of hot chocolate massage. Wat is een chocolade massage. Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. De chocolade zal niet alleen uw huid voeden en verzachten, maar ook de geur zal ontspannend werken.
bol.com Chocolate Massage Kit.
Deze set bevat alles voor een geslaagde chocolade massage sessie; een heerlijke chocolade body butter, een kaarsen houder, 2 chocolade geurkaarsjes, 6 chocolade wierrookstokjes, een wierrook houder en spateltje om te doseren. Dit alles zit samen in een mooie chocolade kleurige geschenk set.

Contacteer ons