chocolade massage
Arrangementen Adelante.
Ontbijt met champagne en een cadeautje. Body peeling, Massage, Gelaatsverzorging, massage. Ontdek dit arrangement. 330 per pers. King Size Wellness. Speciaal voor hem: vorstelijk genieten. Ontbijt en lunch. Gelaatsverzorging, hand en voetmassage, manicure en pedicure, body peeling. rugmassage met vier handen ervaring.
EPC
relaxmassage Pura BellezzaPura Bellezza.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt. en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. Voetmassage is heerlijk! Deze massage beoogt een diepe ontspanning en nodigt uit tot onthaasten en loslaten van vermoeidheid.
Paribas
Chocolade Massage Set voor 1495, MegaGadgets.
Deze set bevat alles voor een geslaagde chocolade massage sessie; een heerlijke chocolade body butter, een kaarsen houder, 2 chocolade geurkaarsjes, 6 chocolade wierrookstokjes, een wierrook houder en spateltje om te doseren. Dit alles zit samen in een mooie chocolade kleurige geschenk set.
tuinmeubelen
Home-Schoonheidssalon Jacqueline Paumen Chocolade massage.
Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. De chocolat massage is een massage die je vertroetelt.
Boxsprings
Massages, relaxatiemassage Bodyslim Kortrijk.
We werken met een volledig plantaardige massageolie zonder bewaarmiddelen die bestaat uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojoba-olie, arganolie en mix van essentiële oliën. Californische massage: Deze massage gebeurt met warme olie. Spanningen worden weggewerkt, waardoor u zichzelf terug helemaal ontspannen voelt.
Chocolade Massage.
De cacao van chocolade bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het organisme. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk. Deze massage wordt alleen gegeven aan vrouwen.
HOT CHOCOLATE MASSAGE Laat je masseren in warme, vloeibare cacao!
Ontvangst met warme chocolaemelk en een chocolade lekkernij.; Etherische warmte kompressen.; Scrub van rug, schouders, armen en benen met zijde handschoen.; Massage met warme chocoladeolie.; Een gezichtskompres met Oranjebloesem olie om je rustig te laten ontwaken. De Hot Chocolate massage is een bijzondere, ontspannende bron van geluk.
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
Warme chocolade massage Sauna Inge.
Warme chocolade massage. Er wordt gedurende 1 uur een heerlijke ontspannende massage gegeven met gebruik van warme chocolade massagecrème. De crème geeft je reukpapillen een aangenaam gevoel en de combinatie van massage en crème geeft je huid een ontstressende en zuiverende werking.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.

Contacteer ons