voetmassage
Voetmassage Massageapparaat 2dehands.be.
Medisana thermaperl voetmassage bad Kan op 3 standen gezet worden Enkele keren gebruikt Prima staat. 16 augustus 2018 0936: Lille. HoMedics Shiatsu voetmassage toestel. HoMedics Shiatsu voetmassage toestel met warmte. Circulerende duimbeweging voor diep knedende massage Aangename infraroodwarmte ontspant v.
gwo cursus
Voetmassage in Antwerpen op t Zuid The Wellness Room.
Home / Massage / VOETMASSAGE. Voetmassage verbetert uw lichaam. Meestal besteden we niet veel aandacht aan onze voeten. Vreemd eigenlijk, want we hebben ze toch iedere dag nodig. Een massage van de voeten per maand ontspant en verbetert de doorbloeding.
massage
Voetmassage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Deep tissue massage. Rug, schouder en nekmassage. Masseur Top Rated. Boek een duo massage. Body treats met korting. Lees meer over body treats. Bank holiday getaways. English Français Nederlands. Filter en locatie. Voetmassage in Gent. We hebben 12 salons gevonden.
goedkope massage amsterdam
Spirituele voetmassage Lies Ameeuw Ayurveda.
Wat kan je na deze workshop? In de praktijk kan je na deze opleiding een Ayurvedische voetmassage geven van één uur. Deze voetmassage kan als behandeling op jezelf toegepast worden, maar kan ook perfect geïntegreerd worden in een voetreflexologie behandeling, voetmassage.,
massage
Thaise voetmassage Wikipedia.
Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
massage
Thaise voetmassage Syntra AB.
De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China. De Thai hebben hieruit een eigen massagevorm gecreëerd die zeer effectief is om vermoeidheid te verdrijven en onze energie op peil te houden.
massage
Ontspannende voetmassage en verzorgen van koude voeten door Gonnie van de Lang Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Ontspannende voetmassage en verzorgen van koude voeten door Gonnie van de Lang. Voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben, koude voeten of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten extra wil verwennen.
importkosten china
Voetmassage ColliShop.
Manicure en Pedicuretoestellen Nagellakken Alles van Manicure en Pedicure. Haardrogers Ontkrultangen/Stijltangen Krultangen Alles van Haarverzorging. Weegschalen en Meetapparaten. Personenweegschalen Bloeddrukmeters Koortsthermometers Aerosoltoestellen en Inhalators Alles van Weegschalen en meetapparaten. Nog meer categoriëen. Massage en Relaxatie Intimiteit Beautycases en Toilettassen Voedingssupplementen.
massage
Voetmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Voetmassage Antwerpen.
Massagesalon Baan Phetara Voetmassage Antwerpen kan u hierbij helpen. Want bijvoorbeeld na een dagje shoppen in Antwerpen kan een Thaïse voetmassage wonderen doen. Het salon van Baan Phetara in Antwerpen biedt u voetmassages en gewone massages aan in hun twee salons.
massage
Massagetechnieken: Thaise voetmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Door de voeten een uitgebreide massage te geven, stimuleren we het hele lichaam. De duur van een Thaise voetmassage hangt af van de behandeling die je kiest. In de privé-praktijk kan je doorgaans kiezen tussen een Thaise voetmassage van 30 minuten, 1 uur of anderhalf uur.

Contacteer ons