voetmassage
De Pedikuurkamer: Pedicure cosmetisch medisch, voetreflexologie, hotstone voetmassage, parrafina packing, voet-spa, gellak. De Pedikuurkamer Uw voeten mijn zorg.
knippen van de teennagels, achteruitduwen van de nagelriemen en zuiver maken van de nagelwallen, teennagels polijsten met de frees, eelt behandelen met hielrasp, korte voetmassage. Cosmetische pedicure eelt verwijderen met chirurgie-mesje, kalknagels behandelen met de frees, behandeling ingegroeide nagel, likdoorn, eeltpit.,
Voetmassage Aquatherma. Voetmassage Aquatherma.
Ontspannende voetmassage en verzorgen van koude voeten door Gonnie van de Lang Opleiding Syntra West.
Ontspannende voetmassage en verzorgen van koude voeten door Gonnie van de Lang. Voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben, koude voeten of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten extra wil verwennen.
2 share and care Voetmassage.
masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden. Een voetmassage is geschikt voor iedereen. Jong en oud hebben profijt van de behandeling. Mensen met de volgende verschijnselen of klachten voelen een verzachting en weldaad na de voetmassage.:
PRANACENTER Voetmassage Kansu.
De indische voetmassage Kansu" is een zeer oude ayurvedische ritueel. Oorspronkkelijk bedoelt voor huwelijks feesten, wordt deze massage vandaag dagelijks in vele indische families uitgewisseld. Door bewegingen met de vingers en een klein koperen Kansu" bol, wordt het lichaam volledig ontspannend.
HOMEDICS Voetmassage toestel FM-TS9 Pedicure Manicure.
Omschrijving voor HOMEDICS Voetmassage toestel FM-TS9. Deluxe Shiatsu voetmassage met warmte. Met deze 2 sets van 3 koppen roterende Shiatsu en de infrarood verwarmingssysteem krijgt men een verkwikkende voetmassage. U heeft de mogelijkheid om de positionering van de hoek te optimaliseren voor een massage.
Ontspannende voetmassage.
Een van de primaire doelen van ontspannende voetmassage is het verminderen van spanning. Massage verzacht niet alleen gespannen spieren, maar vermindert ook de spanning in het gehele lichaam en neemt de gevolgen van stress in het lichaam weg. Maak een rondje door onze wellness aan de hand van onze handleiding.
Voetmassage YouTube.
ToHealth 297.407 weergaven. Effleurage Massage Tips: Effleurage Lower Leg Massage Duur: 135. expertvillage 45.643 weergaven. Pedicure Duur: 1001. Lovie2000 851.005 weergaven. Thaise massage voetmassage massagesalon Antwerpen, België Duur: 227. SW TV 2.423 weergaven. Massage voor onderbeen en voeten Duur: 1317.
Voetmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Voetmassage Antwerpen.
Massagesalon Baan Phetara Voetmassage Antwerpen kan u hierbij helpen. Want bijvoorbeeld na een dagje shoppen in Antwerpen kan een Thaïse voetmassage wonderen doen. Het salon van Baan Phetara in Antwerpen biedt u voetmassages en gewone massages aan in hun twee salons.
Relaxerende, chakra, hot stone, Thaise en Indische voetmassages en reflexologie.
Lomi lomi massage. Relaxerende voetmassage Een relaxerende voetmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht. De delen die door stress uit balans zijn geraakt, worden weer van voldoende bloed en energie voorzien.

Contacteer ons