massage maastricht
Massage en massagetherapie in Eindhoven en Maastricht.
Massage en massagetherapie Eindhoven. Bij Masaka kunt u terecht voor een ontspannende massage of voor massagetherapie in de regio Eindhoven. Onze massagepraktijk is gevestigd in Leende, maar we verzorgen ook massages op vaste locaties in Eindhoven en Maastricht. Bij iedere situatie past een andere vorm van massage.
thai massage eindhoven
Home.
Ik ben ervan overtuigd, dat er een behandeling bij zit die aan uw wensen zal voldoen. Schroom niet om bij eventuele vragen contact met mij op te nemen. 6215 XD Maastricht. Aangesloten bij de Stichting Ter bevordering van de Alternatieve Geneeskunde. Coaching, Massage, Reiki, Destressing, visualisatie, Ademhalingstechniek.
spa
Vind massage maastricht op Marktplaats.nl.
Uw dakservice combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een water dicht dak is heel. Advertenties gerelateerd aan massage maastricht. Advertenties gerelateerd aan massage maastricht.
wimperextensions maastricht
Stoelmassagemaastricht.
Voor Maastricht en omgeving géén reiskosten. Stoelmassages werken zowel preventief als klachtgericht. Bedrijven kiezen voor Stoelmassage.: Om werk gerelateerde klachten te voorkomen of behandelen. Voor medewerkers die meer dan 4 uur achter elkaar intensief met een pc werken. Voor medewerkers die veel repeterende bewegingen maken. Voor medewerkers die fysiek zwaar werk uitvoeren. Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk. Om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verkleinen. Als beloning voor het behalen van een doelstelling. Speciale gelegenheid, zoals opening, dag van de vrijwilligers, secretaresse dag, dag van de leerkracht, dag van de verpleging. Josiens stoelmassage is voor mij een soort mini wellnessmomentje midden op de werkdag. Of ik nou een sportblessure heb, vastzit door stress, of gewoon lekker wil ontspannen, Josien weet altijd wonderen te verrichten. Na een behandeling kan ik weer soepeler bewegen en vol energie de werkdag aan. Ook biedt Josien tijdens haar behandelingen altijd een luisterend oor, waardoor je je na een massage niet alleen geholpen maar ook gehoord voelt.
opstijgend vocht antwerpen
Servaas the Beauty Concept Maastricht.
garagepoorten
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht Sport en ontspanningsmassage.
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht werd in 2011 opgericht door Marcel Tuinstra. Door het combineren van zijn professionele vaardigheden in Sportmassage en Natuurgeneeskunde heeft hij het op zich genomen om de balans tussen uw lichaam en geest te herstellen in de comfort van uw eigen huis of plaats. Sportmassage is niet alleen in staat om topsporters te verlichten van spierspanning, stress, of hoofdpijn veroorzaakt als gevolg van het actief leven, maar is voor iedereen. Sportmassage is een robuustere vorm van massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van strijk en kneed technieken om niet alleen spanningen te detecteren maar ook de diepe spieren en verhard weefsel te bereiken.
auto occasion
E-L-F Massagetherapeut Acupressuur therapeut.
Olie en Crème. Massage olie Inhoud: 30 ml Basis: amandelolie, Argan olie en etherische olie Geuren: Rozen, Bamboe, Seringen, Lotus cherry en Cool4Men Prijs: 2 per stuk Vitamine E huidolie Inhoud: 50 ml Basis: Jojoba-olie, Calendula en bèta-caroteen Werking: Vitamine E bevordert de aanmaak van collageen en de groei en herstel van de huid o.a.
schoonheidssalon limburg
Maastricht massage Maastricht massage.
Welkom bij Maastricht massage. Contact en locatie. 06 3980 6469. 6325 CX Berg en Terblijt. Welkom op de website van Massage Praktijk Manon Lemmens. Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor zowel lichaam als geest.: Geen erotische massages.
Natuurgeneeskundige Therapie Maastricht Massagetherapie.
De verhoogde doorbloeding die dankzij massage optreedt, veroorzaakt bovendien een tijdelijke bloeddruk en hartslagverlaging. Massage bevordert eveneens de lymfewerking. Lymfe is een kleurloze vloeistof die eiwitten en andere stoffen uit het bloed naar spieren, weefsels en botten brengt en afbraakprodukten terugvoert.
Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht massage praktijk maastricht.
Praktijk voor Massage en Acupressuur. Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht. Uitgedokterd en te horen gekregen dat u met uw klachten moet leren leven? U hoeft niet te lijden onder uw klachten, u hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een van onze behandelingen.

Contacteer ons