massage maastricht
Home.
Ik ben ervan overtuigd, dat er een behandeling bij zit die aan uw wensen zal voldoen. Schroom niet om bij eventuele vragen contact met mij op te nemen. 6215 XD Maastricht. Aangesloten bij de Stichting Ter bevordering van de Alternatieve Geneeskunde. Coaching, Massage, Reiki, Destressing, visualisatie, Ademhalingstechniek.
Vind massage maastricht op Marktplaats.nl.
Uw dakservice combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een water dicht dak is heel. Advertenties gerelateerd aan massage maastricht. Advertenties gerelateerd aan massage maastricht.
Cursus voor ontspanningsmassage te geven Leef.
anatomie, spieren en hun werking, massage effecten en technieken, contra-indicaties voor ontspanningsmassage. Daarna worden praktische vaardigheden geoefend. Je krijgt na afloop een handige hand-out mee om alles thuis nog eens rustig na te kunnen kijken. Kosten: 300, per koppel incl. hand-out, gebruik olie, koffie thee. Eerstvolgende cursus zal plaatsvinden vanaf april 2018. Heb je interesse mail je contactgegevens naar moniek@leefmaastricht.nl. 6224 KV Maastricht.
by Edith Remmen.
Méér dan een massage. Weldaad voor lichaam en geest. Ieder mens is uniek, ik haal alleen het beste naar voren. Mooi verzorgde nagels laten je handen spreken! Heb je vragen, of wil je meer informatie? Graag bespreek ik met je de mogelijkheden. Maak een afspraak. Contact met Edith. Centaurenhof 2 6215 EE MAASTRICHT.
Home massagepraktijk maastricht.
Zoeken naar: Zoeken Recente berichten. Nieuwsbrief alles is liefde. Wat is een energetisch behandeling precies en wat kun je ermee? Tijdens een energetische behandeling pendel ik. Ook de Hotstone massage mag niet ontbreken in het pakket van Massagepraktijk Maastricht, Release Heal.
E-L-F Massagetherapeut Acupressuur therapeut.
Olie en Crème. Massage olie Inhoud: 30 ml Basis: amandelolie, Argan olie en etherische olie Geuren: Rozen, Bamboe, Seringen, Lotus cherry en Cool4Men Prijs: 2 per stuk Vitamine E huidolie Inhoud: 50 ml Basis: Jojoba-olie, Calendula en bèta-caroteen Werking: Vitamine E bevordert de aanmaak van collageen en de groei en herstel van de huid o.a.
Maastricht massage Maastricht massage.
Welkom bij Maastricht massage. Contact en locatie. 06 3980 6469. 6325 CX Berg en Terblijt. Welkom op de website van Massage Praktijk Manon Lemmens. Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor zowel lichaam als geest.: Geen erotische massages.
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht Sport en ontspanningsmassage.
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht werd in 2011 opgericht door Marcel Tuinstra. Door het combineren van zijn professionele vaardigheden in Sportmassage en Natuurgeneeskunde heeft hij het op zich genomen om de balans tussen uw lichaam en geest te herstellen in de comfort van uw eigen huis of plaats. Sportmassage is niet alleen in staat om topsporters te verlichten van spierspanning, stress, of hoofdpijn veroorzaakt als gevolg van het actief leven, maar is voor iedereen. Sportmassage is een robuustere vorm van massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van strijk en kneed technieken om niet alleen spanningen te detecteren maar ook de diepe spieren en verhard weefsel te bereiken.
Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht massage praktijk maastricht.
Praktijk voor Massage en Acupressuur. Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht. Uitgedokterd en te horen gekregen dat u met uw klachten moet leren leven? U hoeft niet te lijden onder uw klachten, u hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een van onze behandelingen.
Massage en massagetherapie in Eindhoven en Maastricht.
Massage en massagetherapie Eindhoven. Bij Masaka kunt u terecht voor een ontspannende massage of voor massagetherapie in de regio Eindhoven. Onze massagepraktijk is gevestigd in Leende, maar we verzorgen ook massages op vaste locaties in Eindhoven en Maastricht. Bij iedere situatie past een andere vorm van massage.

Contacteer ons