duo massage
loftaanhetwater.be Duo massage Lounge, een onvergetelijke reis met twee.
Afdrukken voor later. Synchrone Duo Massage. Made by Nooz in een ongekende luxe priv Red Lounge. Geniet van een ongekend ontspannende lichaamsmassage in je eigen luxe privmassagelounge. Samen met een persoon die jij erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duomassage samen naar een niveau van totale ontspanning in je eigen luxe privmassageruimte.
duo wellness arrangement
Aquabello Wellness Roeselare.
Is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.
Autolening
Duo Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Van ontspannende massages tot therapeutische massages zijn mogelijk. zo kan bijvoorbeeld de vrouw genieten van een zwangerschapsmassage en haar partner op hetzelfde moment van een antistress massage. We passen de tijd aan naar wens. Sophia de Cock. Boek duo massage.
zandstralen
nooz.be nooz duo massage summum uniek samen genieten, cadeaubon, wellness, priv sauna center, verwenarrangement, verwenpakket, kuuroord, kadotip, Geschenkideekadobon, cadeaubon, huwelijksreis, ontspan
Duo Massage Summum een zintuigelijke reis aangeboden door zowel 2 als 4 handen in je. Priv Massage Cocon of Priv Design Paviljoen alle ervaringen samen beleven op jouw maat en ritme met aansluitend. Dark Eye een intense reis op de golven van geur en muziek.
Duo massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Home Wellness Massage Duo massage. Duo-Massage Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Met z'n' tweeën een avondje anti-stress massage, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van rust. De behandeling geschiedt door twee massagetherapeuten. Wat is een massage?
Duomassage Keita MassageVerzorging, Make-up.
Neem vlug een kijkje doorheen de website. Bepaalde arrangementen of massages zijn in duo mogelijk. Bekijk ook de pagina maandpromo. Enkel op afspraak zo kunnen we de rust van de klanten garanderen. 8511 Kortrijk Aalbeke. Keita Massage, Lichaamsverzorging Make-up. Design by Zinix Creative Media.

We zijn 7 op 7 open op vrijdag en zaterdagavond na 18.30 uur: arrangementen vanaf 270 euro. Duomassages met of zonder arrangementen op zon en feestdagen en weekdagen na 19.00 uur aan dezelfde prijzen als overdag. Arrangement als kadobon aanbieden.
Duo-massage Reizigersbeoordelingen un PEU d'O' TripAdvisor.
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 8 nuttige stemmen. Beoordeeld op 11 september 2015 via mobiele applicatie. Ik ben hier geweest voor een massage en deze was ontzettend goed. Het prachtige interieur van deze zaak is zeker een troef.
DUO MASSAGE Wellness Room.
Het massagesalon The Wellness Room biedt maar liefst 21 verschillende soorten massage, onderverdeeld in 4 categorieën: energetisch, ontspannend, internationaal, pijnklachten, en een mix van massagetechnieken. Onze populairste behandeling voor 2 personen is de duo lounge massage. De populairste behandeling voor 1 persoon is de dieptemassage.
Duomassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Duomassage Antwerpen.
Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. De Thaïse massage in Antwerpen. Een Thaise massage ontspant u niet enkel lichamelijk, maar ook mentaal. Baan Phetara ademt dan ook de relaxende sfeer van Thailand uit dankzij de vele authentieke decoratiestukken.

Contacteer ons