duo massage
Masumi Antwerpen Deal van de dag Groupon Antwerpen.
Bij Masumi zijn ze zich zeer bewust van de werking van een goede massage; zij nemen dan ook voor elke klant weer de tijd om te bekijken welke klachten zo gericht mogelijk kunnen worden aangepakt. Naast massages ben je er ook welkom voor andere beautybehandelingen.
AANBIEDING: 75 minuten Duo Massage. Anchalee massagesalon Facebook.
Marjolein Buis Wheelchair Tennis Player. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 13 februari 2018. AANBIEDING: 75 minuten Duo Massage voor slechts 95., Een Traditionele Thaise Massage, een Ontspanningsmassage of een combinatie hiervan!
Duo Massage Massage Santo.
Zoeken naar: Zoeken. Wij stellen vast dat er heel wat vraag is naar duo massage. We bieden deze graag aan in onze massageruimte of bij jou thuis. Wil je als koppel, twee vriendinnen of vrienden samen genieten van een weldoende massage?
Shedeals Het perfecte duo: massage en sauna.
Shedeals Het perfecte duo: massage en sauna. Een smartphone die nooit stil staat, je lief die nog eens iets leuks met zn twee wil doen, vriendinnen die elke week een mega girls night willen organiseren, soms wordt het ons allemaal nét iets te veel.
Super Relax Duo Massage, relaxatiemassage, duomassage Relaxfactory.
We garanderen je een heerlijk ontspannende ervaring die begint met een lichte lokale Deep Tissue massage van schouders en onderrug en dan overgaat naar een relaxerende oliemassage zodat je allebei volkomen ontspannen weer buitenwandelt. Een Super Relax Duo is een zeer zachte massage die door twee therapeuten tegelijkertijd wordt gegeven terwijl jullie allebei in dezelfde ruimte liggen.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
LastMinute Partner Deluxe. Massage Enkel of Duo Massage.: Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanningbeweging, of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaammet, inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten, organen van het maag darmstelsel en reproductief systeem.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Bij Samana kan je heerlijk onthaasten, op een rustig plekje in het hartje van de Kempen. Kom genieten van onze professionele kwaliteitsmassages, en kom weer helemaal tot jezelf in de natuurlijke wellness. Een unieke belevenis, met voor elk wat wils!
Geschenk: Duo massage voor jou en je hond Toscanzahoeve. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Home Producten Arrangementen mens dier Geschenk: Duo massage voor jou en je hond. Geschenk: Duo massage voor jou en je hond. Categorie: Arrangementen mens dier. Je hond wordt gemasseerd terwijl jij door een andere persoon gemasseerd word. Samen genieten dus!
Duo-massage bij Ocean Flow in Lier: Duo-arrangement relaxen voor twee!
Massage bij kanker. Selecteer een pagina. Duo-massage: Relaxen voor twee! Kom langs met je vriendin, moeder, zus, dochter, en geniet van een duo-massage: twee uren lang niks doen, relaxen en een heerlijke lichaamsbehandeling! Ik verwelkom jullie in mijn warme, gezellige praktijkruimte en voorzie kaarsjes, ontspannende muziek, lekkere geuren, inspirerende tijdschriften en een tasje thee.
Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness. Al onze massages kunnen ook in duo gereserveerd worden! Anti-stress massage van de rug. Hot stone massage. Alle Privé sauna's' opties.

Contacteer ons