cursus massage
Cursus erotische massage Standaard Boekhandel.
Je leert opnieuw elkaars lichaam ontdekken en uitgebreide aandacht aan elkaar te geven. Een verrijking voor je seksleven en een boost voor je relatie! Bij deze DVD zit een kortingsbon. Bij inlevering van deze bon ontvang je EUR 2000, korting op de cursus erotische massage gegeven door Tania Mulder persoonlijk.
Tantra massage cursus.
Indien de cursus binnen 24 uren voor aanvang wordt afgezegd, wordt het volledige bedrag voor de workshop of cursus in rekening gebracht. Een afspraak maken voor een tantra massage cursus voor koppels of individueel kan op verschillende manieren in Vlaanderen.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Een Thaise yoga massage kan verlichting geven bij een scala aan aandoeningen zoals hoofdpijn, astma, obstipatie, stijve nek en schouders. In deze cursus krijg je een goede indruk van wat Thaise yoga massage allemaal te bieden heeft. Hot Stone massage.
Cursus Ontspanningsmassage Beauty Lifestyle Academy.
Je lesgever zal je wegwijs maken in de wereld van massage en je eveneens leren welke stappen je dient te nemen om professioneel te kunnen starten. Na het volgen van deze cursus kan je je familie, vrienden, partner en ook klanten een volledige ontspanningsmassage geven.
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Deze opleiding is erkend door PC 314. Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage? Voorbereiding, ademhalingstechnieken en bewustzijn.; Massagetechnieken gericht op ontspanning. Deze cursus is zeer interessant voor beginnende masseurs en voor professionals als aanvulling op hun kennis.
Cursus Massage Cursus Saunauitbating Belgium Inside Out!
Duur van de opleiding? Inhoud van de opleiding.: Volledige massage van het lichaam. Persoonlijke tips tricks voor masseur en massee. Vrijblijver Wil je ook graag hoofd en nek onder handen nemen? In een aansluitend level leer je gelaat, hals en schouders masseren.
Weekend Tantra massage workshop Prana Verbinding Mortsel UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop Persoon en relaties. Pranaflow Verbinding m/v v/v m/m is een workshop vanuit de visie van de Vajrayana en de Kum Nye traditie. Deze stroming uit het Tibetaans tantrisch Boeddhisme kenmerkt zich onder andere door massage, yoga en meditatie.
zwangerschapsmassage massage zwangerschap babymassage cursus.
De cursus babymassage omvat 3 lessen en gaat door in Boortmeerbeek en Landen. Tijdens de reeks behandelen we iedere keer een ander aspect van babymassage: Les 1: babygym, wiegspelletjes, klassieke babymassage, badje in tummy tub. Les 2: babygym, babydans, massage met een deegballetje, badje in tummy tub.
Massage cursussen.
Workshop lekker slapen. Klik op titel cursus voor meer inhoudelijke info., klik op locatie voor de wegbeschrijving naar de cursuslocatie. Titels waar je niet meer op kan klikken. zijn programma's' die reeds lopen. en waar je aldus niet meer voor kan inschrijven. In de prijzen zit 21% BTW verrekend. Op de hoogte blijven van activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Integrama! Ouder-kind workshop Happy-kidsmassage 4 tot 12 jaar Thema winter Integrama Outgaarden 10u30 tot 12 u 15 per duo ouder/kind zonder en 40 met de winterversie van het Happykidsmassagebook, beide formules incl. BTW, materiaal en drank en koekje Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier Vermeld of je mèt of zonder boek wil, alsook de leeftijd van jouw kinderen. Workshop oorkaarsen Centrum Levenspad te Bost 19 u 30 22u30 30 incl. BTW, gebruik van biosun oorkaarsen, handleiding voor thuis en drank en versnaperingen Inschrijven: Integrama: 016 / 73 50 27 of 0484/67 78 70: of klik hier. Jaartraject: De kracht van aanraking en massage in de zorgsector In samenweking met Pasform Traject van zes vrijdagen, voor begeleiders van mensen met een beperking, bejaardenverzorgenden enz.Centrum Levenspad te Bost 9u30-16u30 u 485 incl.
Massage BGS.
In een wereld waarin aanrakingen zeldzaam zijn geworden, is de kunst der massage vandaag op een natuurlijke wijze opnieuw aan een opmars bezig. Om deze oude kunst te doen herleven, wil deze cursus je de volgende basistechnieken aanleren: zachtjes aanraken, kneden, glijdende en statische druk, trillingen, percussie.

Contacteer ons