massage tilburg
Massage Tilburg, Massagepraktijk Tilburg, Massagesalon Tilburg Hua Hin Spa Tilburg.
Met behulp van de juiste olie en thee wordt het effect van de massage alleen nog maar extra versterkt. Ook een massage in Tilburg? Bij onze massagepraktijk in Tilburg bent u aan het juiste adres als u eens helemaal tot rust wil komen.
Lening simulatie
Pieternel Massage.
Pieternel Massage, bijzondere aandacht voor bijzondere mensen. Neem contact op: 06 373 936 78. Effect van massage bij kinderen. Ervaring van ouders en kinderen. Een" moment om naar toe te leven. Ik" vond het heerlijk, de tijd stond even stil."
Goedkoop geld lenen
Massagesalons in Tilburg: Boek direct online! Treatwell.
In Tilburg zijn vele massagesalons met een variatie aan massages. Naast de klassieke massages kun je kiezen voor een Thaise massage, Chinese massage of een hot-stone massage. Maar vergeet ook niet de full body massage en voetreflex massage voor gehele ontspanning.
seo optimaliseren
Welkom bij MaPraXio MaPraXio Massagepraktijk TilburgMaPraXio Massagepraktijk Tilburg.
Medische Basiskennis Sonnevelt Opleidingen.; Cuppen Total Health.; Tuina Van de Bilt Libosan.; Energie en Bewustzijn Total Healt.; Dorn therapie en Breuss massage Dorn Instituut.; Bamboe massage Zonnevlecht Opleidingen. Voor meer informatie over de diverse massages: zie Massages. 5046 HR Tilburg.
iPower.eu
Ontspanningsmassagetilburg bij stress, rugpijn, massage nodig in Tilburg?
Nek Schouder massage. Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Holistische m assage. Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Prijs per 30 minuten 2750., Prijs per 60 minuten 5000., Online afspraak maken! Gronsveldlaan 57 5043LR Tilburg.
van Top tot Teen Tilburg, massage en pedicure.
Ik ben gediplomeerd sportmasseur en pedicure. Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk in Tilburg Noord, waar je terecht kunt voor complete lichaamsverzorging van top tot teen. De zorg voor je lichaam n geest is bij mij in goede handen. Ik zorg voor balans en rust in je lijf door goed te kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten en etherische olin, bijvoorbeeld van Ginkels, Botanical Beauty, Volatile en Chi. Elke behandeling gaat gepaard met kundig advies. Omdat jouw gezondheid me aan t hart gaat. Boek online je afspraak. Ik masseer vanuit de overtuiging dat een respectvolle en waardevolle aanraking je lichaam en geest weer in balans brengt en gebruik uitsluitend etherische, natuurlijke producten die de huid intensief verzorgen. Je mag zelf aangeven welke massage je wilt ervaren, maar vaak maak ik zelf ook een combinatie van alle technieken die ik heb, afhankelijk van je wensen en van wat ik tegenkom tijdens de massage.
massage Pleïade Tilburg.
Op mijn eigen pad in het verlangen thuis te komen bij mezelf, heb ik diverse vormen van massage ervaren, heb ik me ontwikkeld als spirituele heler en geef o.a. Ieder mens is bewust of onbewust op zoek naar heelheid, gezondheid en vreugde in zijn of haar leven. Een manier hiervoor is het in. 5038 SP Tilburg.
Hele fijne Thaise massage Reizigersbeoordelingen Chockdee Tilburg TripAdvisor.
2 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Hele fijne Thaise massage. Heerlijke massage van een uur om te ontspannen. Ze laten je heerlijk tot rust komen en na de massage krijg je een drankje en wat fruit. Stel een vraag over Chockdee Tilburg.
Masseur in Tilburg massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Tilburg. Als masseur geef ik niet alleen een ontspanning massage maar, ik" ben als massagetherapeut sterk gericht op het vinden en verhelpen van klachten waar klanten al enige. Gronsveldlaan 57, Tilburg.
Massagepraktijk Binnen Handbereik voor Holistische Massage in Tilburg.
De" kracht ligt in het geven van massages met aandacht, haar levenservaring en de vele massagetechnieken die ze in kan zetten voor een hulpvraag." Een" massage voelt alsof ze even van je houdt." Wat" een rust." ontspanningsmassage hoofdmassage energetische massage reiki.

Contacteer ons