massage thuis
massage thuis
Massage: Alles voor therapie en voor thuis bij Sport-Thieme.
Ook bieden wij u vele handmassageapparaten aan en kleine apparaten voor therapie en gebruik thuis, zoals elektronische massageapparaten, kunststof foamrollen voor massage en coretraining, massagestaven, massagerollen voor triggerpoint en accupunctuur-massage en tevens noppenballen. Alles voor massage koopt u online bij Sport-Thieme.
massagesalon
Massage Beautysalon Piccobello.
Hot-stone massage van de rug, nek en schouders: Duur: 30 min. ZenSa is niet zomaar een massage. ZenSa is een hele nieuwe massage en voelt als een week vakantie Tijdens de energetische ZenSa massage wordt je lichaam en geest betoverd door de geurervaring, geavanceerde techniek en hoogwaardige etherische oliƫn.
cellulitis
Massage aan huis Kleurrijk, voetreflexologie en massage.
Wat te vieren? Wij komen bij je thuis om een heerlijk ontspannende duo massage te geven. Diverse combinaties mogelijk: bijv. rug/nek/schouder, voetreflex, gehele achterzijde, hoofdmassage. Naar jouw wens te combineren in een massage van 1 uur. Prijs duo massage: 125, euro incl.
bmi berekenen formule
bol.com Eenvoudige Massage Thuis, Mario Paul Cassar 9789027469281 Boeken.
Geschreven bij Eenvoudige Massage Thuis. eenvoudig, duidelijk, serieus en goed toepasbaar in het dagelijks gebruik. de fotos zijn erg voor zichzelf sprekend en nodigen uit om direkt aan de slag te gaan. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review?
live band inhuren
massage thuisdiensten.
Als gediplomeerd en ervaren masseur geef ik al 25 jaar met veel plezier diverse soorten massage aan huis. Met mijn massagetafel kom ik bij u thuis. 5.0 van 5. Als gediplomeerd en ervaren masseur geef ik al 25 jaar met veel plezier diverse soorten massage aan huis.
autonieuws magazine
Shiatsu massage, therapie drukpuntmassage aan huis.
Zo krijg ik een duidelijk beeld van uw klachten maar ook of u al eerder een massage hebt gehad, welke job u uitoefent en andere relevante zaken. Laat uw energie vrij stromen. Ik richt me meer bepaald op de ontspanning en relaxatie massages.
Thuis massage Massage gezonde Ontspanning.
Masseur als beroep. Een massage in de vertrouwde omgeving thuis? Dat kan met een masseur aan huis. Maar waar vindt u die masseur en wat heeft u daarvoor nodig? Op internet staan veel verschillende thuismasseurs. Op basis van hun websites is het vaak al wel duidelijk om wat voor soort massage het gaat, want er zijn ook veel thuismasseurs die een erotische massage aanbieden.
Over Mij Prana Massage.
Na 6 jaar als zaakvoerster La Riposa groepspraktijk voor relaxatie te hebben geleid, sla ik nu weer een andere weg in, gesterkt door mijn persoonlijke groei. Mensen zijn bij mij thuis welkom in mijn ontspanningsruimte om thuis te komen bij zichzelf en ontspanning te ervaren. U mag me altijd vrijblijvend contacteren. Prana Massage op Facebook.
VisaPure Advanced Gezichtsverzorgingsapparaat voor thuis SC5370/10 Philips.
VisaPure Advanced Gezichtsverzorgingsapparaat voor thuis. DualMotion-technologie op maat, Reiniging, massage, frisse ogen, 3 opzetkoppen, reisetui, opbergpalet, 2 intensiteitsstanden SC5370/10 Soortgelijke producten zoeken. Een stralende, gerevitaliseerde en frisse huid. Geavanceerde huidverzorging en reiniging van de huid. DualMotion-technologie op maat. Reiniging, massage, frisse ogen.
Ontspan bij je thuis Professionele massages in Gent Zen Your Body.
Belgische Massage Federatie. Ontspan bij je thuis Professionele massages in Gent Zen Your Body. Home Collections Ontspan bij je thuis Professionele massages in Gent Zen Your Body. Heb je liever een massage bij je thuis? Geen probleem, ik kom graag bij je langs!

Contacteer ons