massage amersfoort
Vind massage amersfoort op Marktplaats.nl.
Ruenthai thai massage, amersfoortis een salon gespecialiseerd in traditionele thaise massages, gelegen in de wijk rustenburg in amersfoort.u kunt bij ons terecht voor een thaise traditionele massage, een ontspanningsmassage, een voetmassage, of een hoofd nek en schoudermassage.persoonlijke behandeling en. Asia massage spa leusderweg 20 3817 ka amersfoort telefoon06-16644107: maandag t/m zaterdag.
massage
Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort Bergstraat 22 Amersfoort.
Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort heeft haar Thaise massagesalon gevestigd in de Bergstraat 22 te Amersfoort en is bovendien het juiste adres voor een Traditionele Thaise Massage. Daarnaast hebben wij ook andere Thai massage behandelingen in ons pakket. Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort.
ehbo cursus amersfoort
Asia Massage in Amersfoort.
Asia Nails and Massage is gevestigd op de Stadsring in een klein winkelcentrum op ongeveer tien minuten van het station en vlakbij parkeergarage De Utrechtse meer. oktober 16, 2012. Bij Shunli Massage in Amersfoort kunt u niet alleen terecht voor een Koreaanse Massage maar ook voor Chinese Massages.
lening
Massage Bindi Amersfoort yoga.
Bindi is dé hotspot voor yoga en persoonlijke ontwikkeling in Amersfoort. Kies uit één van de 35 yogalessen, doe een interessante workshop of boek een heerlijke massage. Eerlijk eten doe je in ons veganistisch eetcafé en neem vooral ook een kijkje in de winkel. 3811 NH Amersfoort.
Heerlijk genieten van een ontspannen massage in Amersfoort.
Arnhemseweg 43 Amersfoort. 7 dagen per week open van 10.00 22.00 uur. Ook op alle feestdagen. OLIE MASSAGE 4000, PER UUR. Parkeren voor de deur: Indien U een massage neemt van een uur of langer, dan regelen wij uw parkeerkaart.
Steve Lomas massage Amersfoort Lomassage massage cursus Amersfoort en Amsterdam.
massage training Amersfoort. Search Search Main menu. Skip to primary content. Skip to secondary content. Ik geef massagecursussen aan een brede groep cursisten. Van mensen zonder enige ervaring die graag de basis van een ontspannende massage willen leren tot gevorderde masseurs en therapeuten die hun technieken willen uitbreiden en verdiepen.
Centaurium Massagepraktijk Amersfoort.
Telefoon: 31 06 175 415 26. Blijf op de hoogte.: You can login using your social profile. 3816 EJ Amersfoort Ariaplein 45. 31 06 175 415 26. Ma Vr 8.30 18.00. Massage en natuurgeneeskundepraktijk Amersfoort. een afspraak maken. Een natuurgeneeskundige therapie.
Massagesalons in Amersfoort: Boek direct online! Treatwell.
Of je nu kiest voor een klassieke massage, een Thai yoga massage of een bindweefsel behandeling, een goede massage neemt stress weg en bevordert je weerstand. Ook in Amersfoort is het aanbod van massagesalons groot en veelzijdig, zodat je altijd kunt genieten van een ontspannende massage bij jou in de buurt.
Chinese Massage in Amersfoort.
Nieuw geopend in Amersfoort: Lotus massage pedicure centrum. Massages: Traditionele massage Helpt tegen nek en schouderklachten, rugpijn of onderrugpijn, stress en vermoeidheid, maar werkt meer. Bij Shunli Massage in Amersfoort kunt u niet alleen terecht voor een Koreaanse Massage maar ook voor Chinese Massages.

Contacteer ons