intuitieve massage opleiding
Aukje Woddema Mindfulbody Berg en Dal bij Nijmegen.
Tijdens de Holos Massagetherapie opleiding 2004 ben ik gestart met met mijn massagetherapie praktijk. Na de geboorte van onze tweede dochter ben ik geheel zelfstandig gaan werken als massage therapeut. Mijn hart ligt bij het ondersteunen van mensen in hun bewustwordingsproces en het lopen van hun unieke levenspad.
Shiatsu massage en workshop hooggevoeligheid.
Cursus Reiki 1ste en 2de graad. Ik volgde cursussen Seiki initiatie uitdieping en een master course Kishi de grondlegger van Seiki Soho. Kinder en tieneryoga. Ik volgde ook de opleiding kinder en tieneryoga docent. Cursus: The Work van Byron Katie. Cursus: Intuitieve massage.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie energetische massage opleiding.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren. Energetisch therapeut opleiding?
Intuïtieve Massage Opleiding AAFA.
Daarnaast gaan we uitgebreid in, op het intuitieve gevoel. Veel massage opleidingen bestaan uit vaste massagerituelen. Echter elk mens zit anders in elkaar en reageert ook anders op een massage, elke massage heeft ook zijn eigen doel. Pas als je dit begrijpt/aanvoelt kun je intuitief aan de gang. Na het volgen van deze opleiding, is het mogelijk zelfstandig te gaan werken.
www.zenaya.be Zenayas team.
Mijn technieken worden elke dag beter dankzij ervaring, toewijding en opleiding. Het is voor mij erg belangrijk steeds op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem, zodat niet enkel de symptomen, maar het hele lichaam wordt gezien. Ik ben bij Zenaya komen werken omdat ik hier mijn visie weerspiegeld tref, zonder compromis en met dat goed gevoel dat verder gaat dan de kledij of de huid. Je kan bij mij terecht voor acupunctuur steeds gecombineerd met achterliggende kennis van osteopathie en fysiotherapie. stoppen met roken. behandeling van allergie. schouder en nekklachten. klachten na wiplash. maak een afspraak bij Stephen. Diep weefsel massage.
Basiscursus 1 Intuïtieve vaardigheden Intuitief Traject.
Over Intuitief Traject. Opleiding en cursusaanbod. Ervaringen van cursisten. Na Healing 2. Je eigen energie opwekken. Frisse blik op je praktijk / bedrijf. Lesblok 2 2018. Lesblok 3 2018. Reading en healing. Reading door studenten. Contactgegevens readers en healers. Data groeichecks voor cursisten. Ervaringen met reading. Proefles Nijmegen 14 juni. Open Dag Nijmegen 25 augustus. Proefles Arnhem 28 augustus. Proefles Limburg 28 augustus. Home Basiscursus 1 Intuïtieve vaardigheden. Basiscursus 1 Intuïtieve vaardigheden. Tijdens de eerste cursus van jouw intuïtieve traject leer je opnieuw verbinding te leggen met jezelf; met de essentie van je bestaan. Hoe zou het zijn om voortaan te handelen vanuit je eigen weten? Zodat je je leven in overeenstemming kunt brengen met je diepste verlangens. Alles wat je in dit blok doet, is gericht op bewustwording en jouw persoonlijke ervaring in dit moment. Door middel van visualisatie, meditatie, mindfulness, energiewerk, massage en beweging ga je jezelf en jouw intuïtieve vaardigheden verder ontplooien.
Over Les en Nancy Twinlessence.
Weg met de cijfertjes, de budgetten, de deadlines, de verkoopspraatjes., Eerst heb ik een opleiding lifecoach gevolgd die mij heel veel inzichten over mezelf gebracht heeft. Maar het werken met mensen in de woordenloze dimensie sprak mij nog meer aan. Ik heb toen gekozen voor een basisopleiding masseur en tegelijk een jaaropleiding intuïtieve massage in Tienen.
etherische olie chakra massage holistische massage cursus.
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming. Tijdens een lezing met demonstratie maak je kennis met Integratieve Massage en met bedenker Geert Van Coillie. Naar de agenda. In dit filmpje legt Geert Van Coillie uit wat Integratieve Massage is en waarom hij de jaaropleiding tot Integratief Masseur heeft ontworpen.
Intuitieve relaxatiemassage in Bornem 2880 Petit Grain.
bloed en lymfecirculatie, spijsverteringprocessen, afvalstoffen worden afgevoerd. Naast een 2 jaar durende opleiding tot massagetherapeut in het zomerhuis te Ekeren volgde ik verschillende cursussen om mij verder in massagetechnieken te verdiepen. Een greep uit de bijkomende opleidingen: Zweedse, Californische en Hawaïaanse massage, Holistic Pulsing, voetreflexologie, belevingsgerichte massages voor bejaarden en dementerenden, massage in palliatieve zorg.
Intuïtieve massage Annima.
Intuïtief voel ik aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zo worden mijn handen vanuit mijn hart gestuurd, luister ik naar wat er op dat moment nodig is en ontstaat een zachte, warme en helende massage. Op deze manier wordt er met enige creativiteit gemasseerd en niet volgens een vast schema. Of met andere woorden: intuïtief.

Contacteer ons