4 handen massage
4 handen relax massage.
Door massage kom je tot rust, krijg je weer contact met je lichaam en word je weer opgeladen. Je hoeft dus geen klachten te hebben om baat te hebben bij een massage. In onze praktijk worden geen erotische noch tantrische noch happy ends aangeboden. 4 handen RELAX massage.
JASMINE MASSAGE / DIEST.
Laat u verwennen met een ontspannende exotische massage. Onze mooie, jonge vrouwen stellen alles in het werk om aan je verwachtingen te voldoen. Laat je door hen onder handen nemen. Zij verwennen u met een deugddoende sensuele massage of een erotische body-to-body massage met een onvergetelijk hoogtepunt.
4 Handen Massage Wellness Rijswijk.
4 Handen Massage. Home Behandelingen 4 Handen Massage. Dubbel genieten met een 4 handen massage. Een 4 handen massage is meer dan dubbel zo lekker als een gewone 2 handen massage. De sensatie van vier handen op uw lichaam laat zich eigenlijk met geen pen beschrijven.
Massage Samudita Yoga Meditatie en Mindfulness Bussum.
Vier Handen Massage Abhyanga. Tijdens deze traditioneel Indiasche Ayurvedische massage wordt je lichaam door Babara en Jesse synchroon gemasseerd met lange vloeiende bewegingen. Deze unieke massage is zowel ontspannend als therapeutisch, heeft een diep reinigend effect, kalmeert en balanceert lichaam én geest.
4 Handen Massage Te koop in Assen Tweedehands.nl.
Deze ontspanningsmassage met sensuele strijkingen in combinatie met een hot stone zorgt voor een diepere ontspanning en nodigt het lichaam uit om blokkades, oude spanningen en stress los te laten. Vanuit respect en eerlijkheid geven wij deze 4 handen massage met ons hart en ziel waardoor er een fijne energie ontstaat aan het einde van onze massage ontvang je als toetje de indiase voetmassage.
4-handen-massage.
Body Relax Tours Torhout. 4 HANDEN MASSAGE. Een uniek aanbod! Reserveer een zalige me-time. 85 pp / 60 min 110 pp / 90 min. De 4-handen massage is een oliemassage gegeven door twee professionele masseuses die perfect op elkaar ingeoefend zijn.
nooz.be Massage met 4 handen.
Duo Massage Summum een zintuigelijke reis aangeboden door zowel 2 als 4 handen in je. Priv Massage Cocon of Priv Design Paviljoen alle ervaringen samen beleven op jouw maat en ritme met aansluitend. Dark Eye een intense reis op de golven van geur en muziek.
4-handen massage Kenko Massagepraktijk. 4-handen massage Kenko Massagepraktijk.
Een 4-handenmassage is een intense massage beleving die gegeven wordt door 2 masseurs. Bij een massage door vier handen kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Voor de ontvanger een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.
Relax and Go.
Duo van relax en hot stone massage. vier handen massage. manuele anti-cellulite therapie. Vier handen massage. Wat is er heerlijker dan een massage krijgen van 2 therapeuten die perfect op elkaar zijn ingespeeld? De klassieke vorm van een vierhandenmassage lijkt wel een choreografie: de ene therapeut neemt de leiding en de andere volgt hem. Op jouw eigen verzoek kunnen we ook extra aandacht besteden aan een bepaalde zone van jouw lichaam zoals rug, schouders of benen. Geniet niet van 1 of 2, maar wel van 4 handen die jouw lichaam kneden.
4-handenmassage Massages Heart to Heart Centrum.
Bij een massage door vier handen is dat vrijwel onmogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Dat maakt een vierhanden massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen. Deze een bijzondere behandeling staat in Ayurveda bekend als de koninklijke behandeling.

Contacteer ons