massage voor 2
Wellness, massage Overdeede Bed Breakfast.
Bracci massage is ontstaan uit liefde en respect voor de klant en het masseren. Een goede masseur past zich aan aan de behoeften van de klant. Deze massage wordt toegepast om dieperliggende spanningen los te maken, afvalstoffen af te voeren, energiepeil te verhogen en. om de gemasseerde in contact te laten komen met zijn eigen ik lichaam en geest. Prijs 70 / 1 pers duur 60. 2 uur jacuzzi, 2 personen 55.
massage
bol.com Durex Play Massage 2 In 1 Ylang Ylang Glijmiddel 200 ml.
Play Massage 2 in 1 vermindert vaginale droogheid en ander intiem ongemak. Dit product is door SGS CE0120 gecertificeerd als zijnde een Medisch Hulpmiddel in de Europese Gemeenschap conform de richtlijn 93/42/EEG, exclusief voor de indicatie vaginale droogheid en intiem ongemak.
lenen
Spa met massage voor 2 bij Kuur en wellnesscentrum Yolande Buekers Berlingen Limburg.
Spa met massage voor 2 bij Kuur en wellnesscentrum Yolande Buekers Berlingen Limburg. 6 aanbiedingen beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Toegang tot de wellnessruimte Toegang tot spa. Spa met massage voor 2 bij Kuur en wellnesscentrum Yolande Buekers Berlingen Limburg.
axa
Massages voor stellen: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Geniet van een ontspannen pauze tijdens een massage naar keuze. Een massage naar keuze gedurende één uur voor 1 of 2 personen vanaf 3499, bij instituut Green Therapy. Een welzijns en ontspanningsmoment tijdens een massage naar keuze van 1 uur.
bol.com Durex Play Massage 2 in 1 Massagegel met Aloë vera Glijmiddel 200 ml.
De geurloze gel met verzachtende aloë vera is perfect voor lichaamsmassages. Het kan ook gebruikt worden op intieme delen voor vaginale, anale en orale seks. Play Massage 2 in 1 vermindert vaginale droogheid en andere intieme ongemakken. Met verzorgende aloe vera.
Massage Massage 2dehands.be.
JOY MASSAGE GEEN PRIVE OF SMS NR 0476/ 07 63 99. Zin om te genieten van een deugdoende Massage gegeven met liefde en passie, klasse dame ik laat je weer bruisen van energie ook een verfrisse. Massages, privatief, jacuzzi, sauna, Dilbeek. Privé ontspanningscentrum, voor maximaal 2 volwassenen, jacuzzi, infraroodsauna 55, mogelijkheid tot alleen of samen massage, Twee en ee.
Duo massages Kortrijk West Vlaanderen.
Duomassage voor studenten 2 uur: 9000, / persoon. Arrangement duo massage voor studenten 2 uur: 5000, / persoon. Een duomassage leent zich ook uitstekend als cadeau idee. Reserveer een cadeaubon voor je geliefde tijdens Valentijn, voor een verjaardag, als kerstcadeau op Kerstmis, Nieuwjaar.
Play Massage Gel 2-in-1 aloë vera Massagegel / Glijmiddel DUREX.
Play Massage Gel 2-in-1 aloë vera. Massagegel / Glijmiddel. 2de aan 50% op het hele gamma DUREX. De Durex Play Massage Gel 2-in-1 met aloë vera is perfect voor zachte en sensuele massages en kan overal op het lichaam worden aangebracht.
Aquabello Wellness Roeselare.
Dit is een ideale massage voor koppels, vriend en vriendin enz. Reservering enkel telefonisch of per email met telefoonnummer. 2 personen/60 minuten/130 euro. 2 personen/90 minuten/200 euro. Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen uit Indonesië die opgewarmd worden tot een temperatuur van 40 à 50 graden.
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
Voor 2 personen. 300 wellness arrangementen: massage, sauna, manicure en meer. Voor 1 persoon. Voor 1 persoon. WELLNESS VOOR TWEE DELUXE. Massage, sauna beauty. Voor 2 personen. Lekker genieten van een massage? Dat kan met de cadeaubonnen van Bongo! Onze geschenkbonnen zijn ideaal voor wie van ontspanning houdt.

Contacteer ons