massage nijmegen
DeLeuksteDeal in Drenthe Tot 90% korting!
Tapas Lunch bij de Peizer Hopbel. De Peizer Hopbel. NAAR DE DEAL. Luxe High Tea bij Landgoed Westerlee. NAAR DE DEAL. Wandelen door de Koloniën van Weldadigheid. Logement Gasterij Frederiksoord. NAAR DE DEAL. Heerlijke hotstone massage bij Beauty Lounge Drenthe.
E.P.C
In Essentia.
Mijn vader leerde mij al op jonge leeftijd het pitjitten, een massage techniek uit Indonesië. Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met een cursus aroma ontspanningsmassage. Omdat ik mijn talent ook theoretisch wilde onderbouwen ben ik in 2009 o.a. een opleiding tot sportmasseur gaan volgen en heb hiervoor het diploma behaald. In 2011 heb ik de Shiatsu Ryoho opleiding bij De Dutch Bodywork Academy succesvol afgerond. Zelfbewustzijn en levenservaring zijn mijn beste leermeesters. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVST. Maandag 0900: 1700.: Dinsdag 0900: 1700: en 20.30 21.30. Vrijdag 0900: 1700.: Praktijk adres Lentiusstraat 19, 6525 RE, Nijmegen.
lening berekenen kbc
Jan-Herman Lamers Massagepraktijk Ganesha Nijmegen.
Mijn massages zijn zeer geschikt voor mensen met sportblessures, stress, hoofdpijn problemen, maar ook zeker voor de algemene ontspanning. Zoals de een naar de sauna gaat zo neemt de ander een keer een lekkere massage. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk op de Postweg 38, te Nijmegen.
live band inhuren
Massage Nijmegen Den Haag.
Jan ten Brinkstraat 73. 2522 HV Den Haag. 06 199 99 547. Meer informatie rond Massage en Bewustwording. Wat is het effect van massage: fysiologisch en mentaal. Kenmerken van de massage in Nijmegen en Den Haag bij Praktijk Uit Handen.
shiatsu massage nijmegen
HomeMas Massage en Pedicurebehandelingen Nijmegen.
Daarnaast werkt massage natuurlijk ook ontspannend voor de geest en zal massage een positief effect hebben op uw gezondheid en welbevinden. U bent welkom in mijn praktijk in de Tweede Walstraat 85 te Nijmegen. U kunt ook bij u thuis een behandeling krijgen, in overleg met mij.
thaise massage nijmegen bloemerstraat
Massagepraktijk Lent Sportmassage, ontspanningsmassage en meer!
Welke massage het meest effectief is, hangt af van uw klachten. Hierover leest u meer bij de verschillende massages. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Angelique voor advies. Neem contact op voor advies. Klik op de desbetreffende massage voor meer informatie.
Dagblad070 Voor Den Haag, door Den Haag.
Naast nieuws dat hen beroert, brengt het informatie die relevant is in hun persoonlijke leven. De toon is vrolijk waar het kan en kritisch waar het moet. Als medium in de enige grote Nederlandse stad aan zee heeft Dagblad070 een brede horizon.
Hét Gemeentenieuws Over-Neder Betuwe Al het nieuws uit over-nederbetuwe.
Vanaf 27 maart nieuwe brasserie in Nijmegen Noord open! Ambiance en kwaliteit, dé kenmerken van Brasserie 1910. 2e paasdag: The Animals Friends op Watergoed. Vice fractievoorzitter Jackie Versluis, SAMEN KUNNEN WE MEER. Filomena Uffing in La Bella Italia Ik voel me zowel Nederlandse als Italiaanse 4 2/4.
Ontspanningsmassage.
Massage aan huis. Massage arrangement Plus Rijk van Nijmegen. Ontspanningsmassage is bekend geworden door zijn ontspannende en rustgevende werking op het lichaam en geest. Het woord massage is ontleend aan het Frans, maar is van oorsprong Arabisch. Het Arabische woord mass betekent onderzoekend" aanraken.
Advertenties van Massage Nijmegen Speurders.nl.
Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. 12 dagen geleden Nijmegen Gelderland. Speurders.nl is de grootste gratis marktplaats van tweedehands en nieuwe producten en diensten. Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal.nl.

Contacteer ons