kruidenstempels
Gezondheidscentrum Panta Rhei.
Basische kruidenstempel massage. Oor en lichaams kaarsen met de kruidenstempels. Straling is overal. Stevia Natuurlijk zoetstof. Beurs: kind in de 21ste eeuw. Oor en lichaams kaarsen met de kruidenstempels. De oorkaars therapie van de indianen. Een klein stukje geschiedenis van de hopi indianen, de oudste Pueblostam.
voetreflex
Cursus kruidenstempel massage.
Ook leer je wanneer je beter geen kruidenstempelmassage kunt geven, de contra-indicaties. Zelf kruidenstempels samen stellen, afgestemd op je cliƫnt! Tijdens de cursus leer je wat je nodig hebt om zelf kruidenstempels samen te stellen en welke kruiden voor bepaalde klachten toegevoegde waarde kan bieden!
link checker
Kruidenstempels HEBEA Professional.
Massage Olie te gebruiken tijdens de behandeling met kruidenstempels. Login om prijzen te zien. Add to Wishlist. Add to Compare. CNC Massage Olie Gelaat. Login om prijzen te zien. Beschikbaarheid: In Stock. Massage Olie Gelaat te gebruiken bij kruidenstempel massage.
dakwerken mechelen
Massage-toebehoren: Kruidenstempel, set van 3.
Deze kruidenstempels zijn samengesteld met rozenblaadjes en werkzame kruiden in poedervorm: rozemarijn, lavendel, thijm en salie. Dit geurige kruidenmengsel 150 g per stempel komt tijdens de massagebehandeling uit het linnen builtje vrij en kan zo optimaal op het lichaam inwerken.
kruidenstempelmassage cursus
Kruidenstempels en toebehoren MassagetafelsDirect bestellen.
Kies dan voor deze profesionele verwarmingsstempelplaat Geschikt voor grote en kleine kruidenstempels 100 en 200 Gram Deze wordt geleverd met. Klik hier voor meer informatie. Stoompan voor Kruidenstempels met digitale tijdklok Prachtige stoompan, een aanwinst voor in je praktijk/ massageruimte Drie etages voor warme en/of hete kruidenstempels.
minilening
Thai Herbal massage Thaise kruidenstempelmassage: MassageKeuze.
Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. De masseur masseert je lichaam met de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met een wisselende druk. Je lichaam is weer helemaal ontspannen en tintelt van levensenergie.
MassageGids.nl Kruidenstempel Massage.
en heeft men gevonden in het oude China. Ook zijn er kleitabletten met kruidenkennis teruggevonden in Babylonie. Deze kleitabletten zijn van 1800 voor Christus. De massage met Kruidenstempels vind haar oorsprong in Thailand, hier worden de kruidenstempels ook veel in ziekenhuizen gebruikt.
bol.com Thaise Lichaams Kruidenmassagestempel 2 stuks.
Door de vele natuurlijke kruiden hebben de kruidenstempels een sterke kruidige geur. Gebruik: Drenk 2 kruidenstempels in een kom met water en verhit vervolgens de kruidenstempels 2-3 minuten in een microgolfoven of stoompan 15 min. Controleer de warmte van de kruidenstempel op uw hand voordat je ze aanbrengt op het lichaam.

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Maak u eigen kruidenstempels of kies voor de hoge kwaliteits Thaise kruidenstempels kant en klaar. Verwarm een kom met een laagje olie in warm water.
Reserveer: KungThaiMassage.com.
Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals koriander, lavendel en verse gember wordt samengebonden in een linnen doek.

Contacteer ons