kruidenstempels
De unieke kruidenstempelmassage in Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. De unieke kruidenstempelmassage in Antwerpen.
Warme kruidenstempels oefenen een oeroude, ontspannende kracht uit op je lichaam. De pittige aromas openen je poriƫn en geest, wat zorgt voor een unieke en relaxerende sensatie. Deze kruidenstempels bundels gevuld met heilzame, Thaise kruiden oefenen een reinigende, activerende en ontspannende invloed uit op lichaam en psyche.
bol.com Thaise Lichaams Kruidenmassagestempel 2 stuks.
Door de vele natuurlijke kruiden hebben de kruidenstempels een sterke kruidige geur. Gebruik: Drenk 2 kruidenstempels in een kom met water en verhit vervolgens de kruidenstempels 2-3 minuten in een microgolfoven of stoompan 15 min. Controleer de warmte van de kruidenstempel op uw hand voordat je ze aanbrengt op het lichaam.
Workshops en cursussen bij Workshop kruidenstempels Noord-Holland Cursussen-en-workshops.nl.
Het voordeel hiervan is dat je kruiden kunt gebruiken die jij lekker vind en die goed zijn voor jou. De heerlijk geurende kruidenstempels krijg je na afloop mee naar huis, zodat je ook thuis nog lang kunt nagenieten. Daarna brengen wij je bij hoe je deze compressen gebruikt kunnen worden op het lichaam.
Kruidenstempels en toebehoren MassagetafelsDirect bestellen.
Kies dan voor deze profesionele verwarmingsstempelplaat Geschikt voor grote en kleine kruidenstempels 100 en 200 Gram Deze wordt geleverd met. Klik hier voor meer informatie. Stoompan voor Kruidenstempels met digitale tijdklok Prachtige stoompan, een aanwinst voor in je praktijk/ massageruimte Drie etages voor warme en/of hete kruidenstempels.
Pinda Sweda Kruidenstempel Ayuryoga.
Home / Klachten / Ayurveda Massage Therapie / Pinda Sweda Kruidenstempel. De pinda sweda of kruidenstempel therapie is een verhittende en pijnbestrijdende behandeling. Het is een vorm van Swedana of zweten en wordt opgewekt door de applicatie van warme kruidenstempels met bladeren, poeders of rijst op het lichaam.
MassageGids.nl Kruidenstempel Massage.
en heeft men gevonden in het oude China. Ook zijn er kleitabletten met kruidenkennis teruggevonden in Babylonie. Deze kleitabletten zijn van 1800 voor Christus. De massage met Kruidenstempels vind haar oorsprong in Thailand, hier worden de kruidenstempels ook veel in ziekenhuizen gebruikt.
Kruidenstempels healing tussen hemel en aarde.
Er worden steeds 4 kruidenstempels gebruikt; 2 stempels worden opgewarmd en 2 kruidenstempels worden gebruikt om je te masseren. Indien deze zijn afgekoeld worden ze terug in het verwarmde water gelegd en word je verder gemasseerd met de verwarmde kruidenstempels.

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Maak u eigen kruidenstempels of kies voor de hoge kwaliteits Thaise kruidenstempels kant en klaar. Verwarm een kom met een laagje olie in warm water.
Thai Herbal massage Thaise kruidenstempelmassage: MassageKeuze.
Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. De masseur masseert je lichaam met de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met een wisselende druk. Je lichaam is weer helemaal ontspannen en tintelt van levensenergie.
Kruidenstempelmassage.
Sommige kruiden hebben bijvoorbeeld een impact op de luchtwegen zodat een kruidenstempelmassage ook prima is bij verkoudheden. Ook wie de massage geeft, ervaart deze invloed. Omdat er ook met warmte wordt gewerkt, hebben de kruidenstempels een effect op de bloedsomloop.

Contacteer ons