holistische kindermassage opleiding
Internationale School voor Ayurveda Beroeps-opleiding HELEND AYURVEDISCH MASSEUR.
KLIK HIER VOOR DE NIEUWE VERSIE VAN DEZE PAGINA! HELEND" AYURVEDISCH MASSEUR." Deze opleiding omvat de holistische ayurvedische benadering van de mens via zijn lichamelijke aanwezigheid. Een eeuwenoude beproefde vorm van preventieve curatieve gezondheidszorg, geleerd onder de handen van H.
lening
Onze Kindermassage coaches.
Zwangerschap baby en kindermassage. tel 06 269 33 008. Elisabeth de Geus-van Messel. Prins Hendriklaan 19. 2171 CL Sassenheim. Schoonheidssalon Tres Joli. 3961 CJ Wijk bij Duurstede. De kleine indiaan. Praktijk voor kindermassage en coaching. Holistische kindermassage docent, Gezins en kindercoach.
trucks
Opleiding Onderlinge Kindermassage Massage met kinderyan Kindermassage.
Na het positief doorlopen van enkele onderlinge massage opdrachten gedurende de lesdagen ontvangen cursisten het certificaat Onderlinge Kindermassage. De opleiding Arterre Onderlinge Kindermassage is geaccrediteerd voor de BATC. De opleiding is bedoeld voor iedereen die onderlinge kindermassage wil integreren in groepswerk scholen, kinderdagverblijven, bso's, peuterspeelzalen, yoga bewegingslessen, massagepraktijk etc.
leiderschap
Opleiding Onderlinge Kindermassage Kindermassage Massage met kinderen.
De opleiding Arterre Onderlinge Kindermassage is geaccrediteerd voor de BATC, LVNG en NVST. Verschillende modules maken ook deel uit van de opleiding Holistische Peuter en Kleuteryoga, Opleiding Holistische Kinderyoga en opleiding Holistische Tieneryoga. Mocht je de betreffende dag al bij een van deze opleidingen hebben gevolgd dan ontvang je voor deze module vrijstelling.
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Integrale massage draagt daarmee zowel bij aan ontspanning en balans van het lichaam als aan bewustwording, een beter contact met het lichaam en zelfinzicht. In het eerste jaar van de opleiding leer je de basisvaardigheden voor het geven van de massage en leer je werken met de methodiek van integrale en holistische massage zoals wij deze door de jaren heen hebben ontwikkeld binnen onze school.
Cursus Holistisch Energetische Massage.
5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van negatieve energieën.
kindermassage is rustgevend.
Bij de cursus Holistische Kindermassage komen aan bod.: Theorie en praktijk kindermassage hoofd, buik, en voetreflexmassage. Deze holistische massage voor onrustige/gevoelige kinderen wordt gegeven in vier keer 15, uur. In deze cursus wordt ook het gebruik van essentiële oliën geïntegreerd.

Contacteer ons