holistische kindermassage opleiding
Massage opleiding gezocht? Kom naar Positive Touch! Positive Touch Massage Opleiding.
Visie Massage Opleiding. De massage opleiding van Positive Touch is erop gericht dat je mensen leert begeleiden bij heelwording en bewustwording van lichaam en geest. Hierbij staat het werken vanuit een holistische visie centraal. Vanuit een holistische visie wordt de mens gezien vanuit zijn geheel.
yoast seo
Opleiding Onderlinge Kindermassage Kindermassage Massage met kinderen.
De opleiding Arterre Onderlinge Kindermassage is geaccrediteerd voor de BATC, LVNG en NVST. Verschillende modules maken ook deel uit van de opleiding Holistische Peuter en Kleuteryoga, Opleiding Holistische Kinderyoga en opleiding Holistische Tieneryoga. Mocht je de betreffende dag al bij een van deze opleidingen hebben gevolgd dan ontvang je voor deze module vrijstelling.
https://www.boumanhoveniers.nl/
Holistische Massage cursus.
Naast de losse massage cursussen bieden wij bij Zonnevlecht Opleidingen ook de HBO opleiding tot Energetisch Massage Therapeut aan. Wij bieden de volgende Holistische massage cursussen aan.: Gronden en Energie. Holistisch Energetische Massage. Massage van de 4 elementen. Cursus Lomi Lomi massage.
https://www.herrmansch.nl/pianoverhuizen
Opleiding Kinderyoga Arterre Holistische Kinderyoga opleiding.
harte welkom om je te laten inspireren en certificeren voor het werken. met kinderen en jongeren vanuit de volgende vakgebieden.: Opleiding Holistische Kinderyoga. Opleiding Therapeutische Kinderyoga. Opleiding Holistische Peuter en Kleuteryoga. Bijscholing Muziek, Spel Beweging. Training Dansexpressie met kinderen. Training Onderlinge Kindermassage.
moderator
Akademie.
Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm. Wat is holistische massage? In een holistische visie beschouwt men het geheel als groter dan de som van de losse delen.
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Opleiding Kindermassage Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage.
kindermassage is rustgevend.
Bij de cursus Holistische Kindermassage komen aan bod.: Theorie en praktijk kindermassage hoofd, buik, en voetreflexmassage. Deze holistische massage voor onrustige/gevoelige kinderen wordt gegeven in vier keer 15, uur. In deze cursus wordt ook het gebruik van essentiële oliën geïntegreerd.

Contacteer ons