gelaatsmassage
Gelaatsmassage.
Een Gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Je eventuele hoofdpijn trekt weg en je voelt de spanning uit je voorhoofd glijden. Tijdens de massage wordt rekening gehouden met je huidtype. Gelaatsmassage mét srcub en masker.
epc's
Japanse gelaatsmassage.
ing
Blue Lagoon Verzorging.
terrasoverkapping
Weldadig Preventief Helend JAPANSE GELAATSMASSAGE.
Of wil je gewoon eens een bijzondere, ontspannende massage ondergaan? Ontdek dan de pure ontspanning van de Japanse Gelaatsmassage! De Japanse Gelaatsmassage is uniek en kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden. Het is een verfijnde, reinigende massage die de oppervlakkige en diepere gezichtsweefsels en spieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.
mazouttank
Hoofd Gelaatsmassage Relaxatietherapie Florence.
Een 35 minuten durende manuele massage waarbij de hoofdhuid en het gelaat worden gemasseerd. Daarnaast gebruik ik edelsteenmassagestaven om extra vitaliteit in de huid te brengen en pijnen of spanningen weg te masseren. Enkele verrassende voordelen van deze massage.: Het is zéér ontspannend.
Gelaatsmassage Massage Academie.
Gelaatsmassage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Tijdens deze massage wordt altijd rekening gehouden met het huidtype van jouw klant. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn.
Opleiding NHBO.
Massagetherapeut in een spa Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Alternatief Therapeut Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Schoonheidsspecialist Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Een professionele Japanse gelaatsmassage kunnen geven. Het spier en lymfestelsel en de bloedsomloop kunnen stimuleren. Je klanten laten stralen door gebruik te maken van unieke handelingen.
Somapodia Massagesalon in Sint-Pieters-Aalst, Gent Treatwell.
Daarnaast kan je hier tevens terecht voor een Japanse gelaatsmassage, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het behandelen van drukpunten en meridianen. Handig om te weten: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Massage van het gezicht.
Bij een gelaatsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling geactiveerd. Voordat we met de massage van start gaan, wordt het gezicht goed gereinigd. Voor de gelaatsmassage wordt er gebruikt gemaakt van speciale gezichtsolie die de huid glad en zacht maakt.
Wilgendroom Gelaatsmassage.
een mooi bruin kleurtje 30. Zie voor meer info onze promopagina. Stress of blokkeringen? Neem een nek en schoudermassage van Wilgendroom. voordeel niet in ruilbaar voor geld of in combinatie met andere korting bonnetjes en enkel bij rechtstreekse boeking bij Wilgendroom.

Contacteer ons