gelaatsmassage
Massage van het gezicht.
Bij een gelaatsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling geactiveerd. Voordat we met de massage van start gaan, wordt het gezicht goed gereinigd. Voor de gelaatsmassage wordt er gebruikt gemaakt van speciale gezichtsolie die de huid glad en zacht maakt.
airco

Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn. De cursus gelaatsmassage is een mooie uitbreiding van een totale wellnessmassage. Een gelaatsmassage is daarom een goede keuze als extra aanbod in iedere massagepraktijk. Inhoud cursus gelaatsmassage.: Theorie en praktijk gelaatsmassage.
Ballonvaren
Hoofd en gelaatsmassage Syntra AB.
Deze opleiding maakt deel uit van Modulair traject Wellness massagebijscholingen Mechelen. Als u intekent voor de volledige opleiding profiteert u van een korting van 10% op de inschrijvingsprijs van de verschillende deelopleidingen. Volgende aspecten van hoofd en gelaatsmassage komen uitgebreid aan bod.:
dakwerker
Een anti-aging gelaatsmassage doe je zo Zin in meer.
Leden van de Ambassador Club kunnen als eerste de nieuwste PG-producten uitproberen, met vrienden delen en feedback geven aan hun favoriete merken. Nieuwste projecten bekijken. Een Anti-Aging Gelaatsmassage Doe Je Zo. Een anti-aging gelaatsmassage doe je zo. Iedere vrouw wil haar huid zo jong mogelijk houden.
Gelaatsmassage Les Thermes de Spa.
2 Koolzuurbaden 2 Niagarabaden 2 Thermo Spa Relaxatie 2 Thermale Stortbaden 2 Ontspannende Massages 3 Massages onder Regengordijn Gelaatsmassage Watsu ontdekking 5 Dagtoegangen tot de baden 5 Lunchs. Koolzuurbad OF Niagarabad Peeling onder regengordijn gelaatsmassage Thermo Spa Relaxatie Dagtoegang tot baden.
Kracht en Ontspanning gelaatsmassage.
Bij een gelaatsmassage masseren we natuurlijk niet met twee handen. Onze masseur gebruikt zijn vingers en de muizen van de hand. Dat gebeurt zacht en subtiel. De technieken zijn bovendien afgestemd op jouw huidtype. Boek een gelaatsmassage in Veenendaal. Maak een afspraak voor een gelaatsmassage in Veenendaal.
Cursus De Schoonheidsschool.
Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw.
Japanse gelaatsmassage: Flow-Motion.:
Japanse gezichtsmassage KOBIDO is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. Vroeger werd acupunctuur preventief gebruikt om gezond te blijven, lang te leven en er jong uit te zien.

Contacteer ons