gelaatsmassage
Gelaatsmassage.
Gezond Genieten Gelaatsmassage Iduna Gezond Genieten.
Gezond Genieten Gelaatsmassage. Deze Gezond Genieten Gelaatsmassage is een speciaal samengestelde massage. Het is een unieke combinatie van ontspannende bewegingen en technieken die de huid verstevigen. Deze massage beperkt zich niet alleen tot het gelaat, ook de nek, schouders en het hoofd worden vakkundig gemasseerd.
Weldadig Preventief Helend JAPANSE GELAATSMASSAGE.
Of wil je gewoon eens een bijzondere, ontspannende massage ondergaan? Ontdek dan de pure ontspanning van de Japanse Gelaatsmassage! De Japanse Gelaatsmassage is uniek en kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden. Het is een verfijnde, reinigende massage die de oppervlakkige en diepere gezichtsweefsels en spieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.
Gelaatsmassage.
Een Gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Je eventuele hoofdpijn trekt weg en je voelt de spanning uit je voorhoofd glijden. Tijdens de massage wordt rekening gehouden met je huidtype. Gelaatsmassage mét srcub en masker.
Japanse gelaatsmassage.
Opleiding NHBO.
Zelfstandig Massagetherapeut Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Massagetherapeut in een spa Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Alternatief Therapeut Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Schoonheidsspecialist Specialisatie Japanse Gelaatsmassage. Een professionele Japanse gezichtsmassage kunnen geven. Het spier en lymfestelsel en de bloedsomloop kunnen stimuleren. Je klanten laten stralen door gebruik te maken van unieke handelingen.
Nephthys Japanse gelaatsmassage.
Deze massage behandelt de gezichtshuid, de gezichtsspieren, Qi energie van het hele lichaam en brengt je psychische conditie in evenwicht. Japanse gelaatsmassage is een verfijnde massagetechniek die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, de tsubo en de meridianen met een erg verfijnde handmassage behandelt en dit overeenkomstig met de oorspronkelijke Japanse medische theorie.
Hoofd Gelaatsmassage Relaxatietherapie Florence.
Een 35 minuten durende manuele massage waarbij de hoofdhuid en het gelaat worden gemasseerd. Daarnaast gebruik ik edelsteenmassagestaven om extra vitaliteit in de huid te brengen en pijnen of spanningen weg te masseren. Enkele verrassende voordelen van deze massage.: Het is zéér ontspannend.
Japanse gelaatsmassage Time4me Massagepraktijk Lier.
0479 37 87 87 info@time4me-massagepraktijk.be Afspraak maken. De Japanse gelaatsmassage is gebaseerd op de meridianen en acupunctuurpunten in het lichaam. Deze massagevorm heeft talloze positieve effecten op de gezondheid. Deze massage stimuleert niet enkel op gezondheidsvlak, maar ook op esthetisch vlak.
Gelaatsmassage Top Sportmassage.
Een gelaatsmassage zorgt ook voor afvoer van afvalstoffen. Gelaatsmassage is een zachte massage die uitgevoerd wordt met de vingers en de muizen van de hand in het gebied van het decolleté, de nek en de schouders. Het is een belangrijk onderdeel van het vakgebied schoonheidsspecialist.

Contacteer ons