massagepraktijk
Best beoordeelde massage in Zoetermeer Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer.
Geen massage is hetzelfde bij Massagepraktijk Lichaamstaal! Ik geef intuïtieve massages, dat wil zeggen dat ik bewust voel tijdens de massage en dus geen standaard massage routine afwerk. Het is onder andere deze persoonlijke benadering waarmee de massagepraktijk zich onderscheidt van andere praktijken en salons.
Massagepraktijk Vitaal Groningen.
Welkom bij Massagepraktijk Vitaal. Bent u zwanger, heeft u last van lichamelijke klachten of gewoon op zoek naar een goede massage? Bij Massagepraktijk Vitaal Groningen. bent u altijd aan het juiste massage adres! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau?
Voor een massage die persoonlijk is afgestemd op jouw wensen.
Zelf sport ik veel, en is het dan ook belangrijk dat ik hiernaast ook goed naar mijn lichaam luister. Mijn ervaringen zijn dan ook dat je bij de massagepraktijk zeer goede persoonlijke aandacht krijgt doordat er alvorens gevraagd wordt of er nog aandachtspunten zijn waarna dan ook behandeld wordt.
Kenko Massage Praktijk, Den Haag Maak een afspraak op 1afspraak.nl.
8.45 tot 21.30. 9.30 tot 13.30. Deelmassage 30 min. Dit zijn indicatie prijzen, deze prijzen kunnen afwijken van de werkelijke prijzen. Informatie over Kenko Massage Praktijk te Den Haag. Kenko Massage Praktijk. Sylvain Poonsstraat 10. 2548 XX Den Haag. Kenko Massage Praktijk.
Melaer Massage Praktijk.
Dus volgde er meer, veel meer. Naast voetrefloxologe en masseur heeft ze nog bijkomende opleidingen gevolgd, zoals: tenen lezen, massage en sportmassage, Tui Na, energetische behandelingen, chakratherapie, triggerpoint massage. Een behandeling bij Lieve is altijd persoonlijk op jouw maat en in overleg met jouw wensen.
Massage Praktijk-Specials.
Nog meer producten om te laten zien en te voelen. Nog meer massagetafels en massagestoelen op voorraad, zodat u deze gelijk mee kunt nemen. Cursusruimte om te huren ten behoeve van bijv. Massage Praktijk Specials V.O.F. 0346 28 78 03.
Massagepraktijk Bunnik.
Welkom bij Massagepraktijk Pro. Veel mensen worden overbelast in het dagelijks leven door drukte en stress. De prestatiedruk kan hoog zijn, al dan niet in combinatie met een gezin of mantelzorg. Tijd voor ontspanning schiet er bij veel van ons al gauw bij in.
Massagepraktijk RITZ.
Het contact met de cliënt is voor mij erg belangrijk. Doordat je de persoon achter de klacht leert kennen, kun je vaak de oorzaak van het probleem achterhalen. Die persoonlijke benadering is essentieel. Effecten van massage. Welke massage past bij mij?
Home Massagepraktijk Op Maat.
Massagepraktijk Op Maat. Maaibalk 11, 3755 WS Eemnes. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 06-13400538. of een email sturen naar info@massagepraktijkopmaat.nl. of vul onderstaand formulier in. Voornaam en achternaam. Tot snel bij Massagepraktijk Op Maat.
De Bron Massagepraktijk.
Mensen helpen tot rust te komen, om te ontstressen, om zichzelf quality-time te gunnen. via een heerlijke lichaamsmassage. Dat is wat mij blij maakt! Contacteer mij wiesje@massagepraktijkdebron.be 0477/198057 Openingsuren: op afspraak. Massagepraktijk de Bron. Simple Theme from Nimbus Themes Powered by WordPress.

Contacteer ons