massagepraktijk
Massagepraktijk Amaya.
De behandelingen zijn enkel op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 11u en van 13u tot 15u. Vakantieperiode van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Massagepraktijk Amaya, groot eyssel 63, 2328 Meersel-dreef.
massage amsterdam west
Hoe start ik een eigen massagepraktijk?
In dit deel laten we 2 cursisten aan het woord, zij hebben inmiddels een eigen massagepraktijk opgestart na het volgen van een of meerdere opleidingen bij ATS opleidingen. Cursist: Mariëtte Conijn Massagepraktijk Sportmassage Motio. Het ontstaan van massagepraktijk Sportmassage Motio.
pizza angelo tienen
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.
deventer
Ben jij je geld waard? BMF vzw.
Hoe bepaal ik mijn tarief? Bij het opstarten van je massagepraktijk is het onderzoeken van je concurrenten uiteraard wel belangrijk; weet wat ze doen, ontdek waarin ze zich onderscheiden en wat hun tarieven zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de branche, de gangbare prijzen en de mogelijke kansen en bedreigingen voor jouw massagepraktijk.
massage
Time 4 Me Massagepraktijk Massagesalon in Lier, Provincie Antwerpen Treatwell.
Time 4 Me Massagepraktijk. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier. Eigenares Katleen masseert met veel plezier alle spanningen weg. Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen.
deventer
Massage Praktijk Angela Ticli Neem contact op.
Vragen / opmerkingen.: Typ in dit vakje de code die u hieronder ziet staan. Wat is Spray-Tan? Hoe gaat het in zijn werk? Spray-Tan bij Mac Social Sport. Neem contact op. Kaart / Route. Meer informatie of een afspraak maken?
gemeente arnhem
Massagepraktijk Geldof, Massage naar keuze 60 of 75 min: bespaar 62% in Zeeland via Social Deal.
Massagepraktijk Geldof is hét adres voor pure ontspanning! In deze professionele praktijk kun je terecht voor allerlei heerlijke massages. Hier zorgen zij ervoor dat jij even kunt ontspannen en geen last meer hebt van stress en de daarbij vaak gepaarde lichamelijke klachten.
massage
Time4me Massagepraktijk in Lier: Massages Voetreflexologie.
Boek dan meteen je massage bij Time 4 Me Massagepraktijk in Lier! Maps were disabled by the visitor on this site. Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan een bezoek aan Time 4 Me Massagepraktijk in Lier.
tandarts hoofddorp
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
massage

Contacteer ons