massage therapeut opleiding
Massage Open mind.
Boost je Eigenwaarde Nieuw. Welke opleiding is voor jou? Veel Gestelde Vragen. Adres en Bank Gegevens. Overnachten in de buurt. Ik heb een vraag. Geef ons Feedback. Ik heb een klacht. Registreren als afgestudeerde. Login Lesmateriaal Cursisten. Vraag een voorschrift aan uw dokter voor massage of relaxatie en je therapeutische massagebehandeling wordt terugbetaald.
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 39 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie, schoonheidsverzorging en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond!
Belgische Massage Federatie BMF.
Meld je online aan als lid! Only fill in if you are not human. Schrijf je nu in voor de opleiding massage bij kanker! Wil jij deelnemen aan deze unieke cursus voetreflexolog. Tess Deboel uit Oelegem wordt door de Belgische Massage.
Psychotherapie Maaseik, Limburg: in-dialoog Psychotherapie therapie in Limburg, Maaseik.
Mijn werkwijze als therapeut is cliënt, emotie en ervaringsgericht. Vanuit een cliëntgerichte basishouding sta jij als cliënt centraal. Er wordt tijd en ruimte genomen voor jouw ontwikkelingsproces en de mogelijke blokkades die je ervaart. De focus ligt op jouw ervaringen en emoties.
Massagetherapeut Vind-een-Massage.be.
Of heeft je lichaam nood aan goede handen om je klachten te verminderen? Vind eenvoudig een massage die bij je past of jouw massagetherapeut in je buurt! Of ga direct naar: massage Antwerpen, massage Gent, massage Leuven, massage Mechelen, massage Brugge, massage Aalst, massage Brussel, massage Kortrijk of zoek per provincie.
HBO Massage Therapeut MOOD massage opleidingen.
Bij het behalen van minimaal een voldoende voor zowel de scriptie als het praktijk onderdeel ontvang je het diploma HBO Massage Therapeut. Na de opleiding. Na het succesvol afronden van de opleiding tot HBO Massage Therapeut heb je een volwaardige massage opleiding in handen.
Opleiding Ayurveda Massagetherapeut Het Ayurveda Instituut.
De trainingen worden gegeven door Franca Ficchi, Ayurvedic Practitioner en Massagetherapeute met jarenlange praktijkervaring op het gebied van Ayurveda en massage in zowel eigen praktijk als in wellness-centra. Aan het eind van de opleiding is de cursist in staat om als therapeut een professionele behandeling te geven aan een cliënte binnen je massagepraktijk of wellness-centrum.
Deep tissue massage Syntra AB.
Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die kan ontstaan zijn door overbelasting, verkeerde houding, trauma, Klachten worden door verschillende technieken zoals stretchen, triggerpoints en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingergewrichten en handpalmen verholpen. Inleiding, historiek en werking. Technieken deep tissue massage. Werkhouding en deontologie. Deze opleiding richt zich tot massagetherapeuten, kinesisten en gezondheidscoaches.
Qi Gong Opleiding Kiatsu therapeut/instructeur.
Opleiding tot Kiatsu therapeut. Kiatsu is een zachte, maar toch krachtige en diepgaande vorm van energetische massage. Het heeft wat gemeen met shiatsu. Atsu betekent in het Japans immers drukken. Shi betekent vinger en Ki betekent energie. Bij Shiatsu wordt er fysieke druk uitgeoefend op meridianen en acupunctuurpunten.
Onderwijskiezer.
In de opleiding Massage en Bewegingsleer leer je masseren en bewegen volgens de traditionele Chinese geneeskunde. De opleiding wordt gespreid over drie academiejaren, telkens op vrijdag en zaterdag. Basiskennis van de Chinese geneeswijzen. De fundamenten van de Chinese geneeswijzen acupunctuur.

Contacteer ons