hotstone massage breda
Quality Care Massage het adres voor ontspanning!
Mijn praktijk Quality Care Massage is gevestigd in Breda in de wijk Princenhage. Hier heb ik een praktijk aan huis. Parkeren in de straat is gratis. Quality Care Massage Isenburgstraat 27 4813 NA Breda T: 31 6 14530287 E: info@qualitycaremassage.nl.
Saysawang Thaise Massage Wellness Een goede massage voor een redelijke prijs.
Bij een hotstone massage wordt je gemasseerd met warme vulkanische stenen. Deze traditionele vorm van Thaise massage maakt gebruik van kruidenstempels waarin 15 verschillende kruiden worden gebruikt. Een bodyscrub is een natuurlijke manier om de huid te laten reinigen en verjongen. Nek, Schouder en Rugmassage. 4823 JX Breda.
De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum. De Zonnevlecht Tilburg therapeutisch centrum.
Wij gaan altijd uit van het principe dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Met als resultaat dat uw klachten en problemen verdwijnen of verminderen. We doen dit door middel van meditatie, massage of een energie behandeling, persoonlijke coach ing, mindfullness of een voetzoolreflexmassage.
Hotstone massage ervaringen Massages4all.
Heerlijke rustgevende hotstone massage gehad. al meerdere hotstone massages gehad maar deze sprong er echt uit. dat kwam voonamelijk door de langzame diepen maasage-techniek. zeker de moeite waard om weer eens zo snel mogelijk terug te gaan Emmy! Jose is bij Quality Care Massage in Breda geweest.
Hotstone Massage Lichaamsmassages Rust en ontspanning! Wellness in de omgeving van Breda Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom.
Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De Indianen zeggen dat ze zijn gevormd door de vier elementen: Aarde, Water, Vuur en Lucht.
Taralai Thai Massage Oosterhout Proef Oosterhout.
Traditionele Thaise massage Aroma Therapie Voet reflex Hot Stone Massage Lees verder. Taralai Thai Massage is een massage salon dat gevestigd is in Oosterhout. Traditionele Thaise massage Aroma Therapie Voet reflex Hot Stone Massage. Winkelgebied Torenstraat, Waterlooplein, Basiliekplein, Leijsenhoek, Rulstraat, Mathildestraat, Bredaseweg, St Jansstraat.
Hotstonemassage: massage met warme stenen.
De Egyptenaren bijvoorbeeld gebruikten warme stenen voor verbetering van de circulatie van de lichaamsvochten bloed en lymfe en vanwege hun ontspannende werking. Amerikaanse Indianen gebruikten de stenen traditioneel in hun zweethut. Hotstone massage wordt gegeven met door de natuur mooi afgeronde lavastenen.
Menu John voor Keet, John menu. Keet. John Keet, massagetafels, massagestoelen en meer kwaliteitsproducten voor de masseur.
Wolly en ik krijgen het nu rustiger. We blijven importeur van massagestenen en geven hotstoneworkshops.U kunt mij inhuren voor hotstone workshops en cursussen holistische ontspanningsmassage en pulsing. Iedereen bedankt voor het vertrouwen, masseurs zijn een fijne klantengroep. John en Wolly.
Hot Stone Massage.
Sukho Breda, Hot Stone Massage. Bij een Hot Stone-massage van Sukho brengen we de warme olie eerst op je huid aan zodat de stenen goed glijden tijdens de massage. De stenen worden voorverwarmd en op bepaalde plaatsen op het lichaam gelegd.
Baan Thai Style Traditional Thai Massage.
Thaise voet en beenmassage is een alternatieve geneeswijze die. Thaise massage is meer dan 2500 jaar oud. Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking. Hot Stone massage is een oude, rituele massagevorm. De massages zijn niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotische handelingen!

Contacteer ons