hotstone massage breda
Home.
Sukho cityspa massage Breda. Laat je heerlijk verwennen met een van onze behandelingen. Een hotstone of warme oliemassage, een gezonde scrub of onze geurige aromatherapie. Een ontspannende voetmassage na het shoppen of een Thaise massage op het einde van een vermoeiende werkdag.
verstopt wc
hot stone massage Breda.
Een Hot Stone massage kan bijdragen aan.: Bevordert afvoer van afvalstoffen. Ontspant en verwarmt stijve spieren. Naast de Hot stone kan er in overleg ook gewerkt worden met cold stone. Dit heeft een extra vitaliserend effect. Weekend hot stone massage worden verzorgd bij Wellness Club Pellikaan Breda.
traplift
Hot Stone Massage.
Sukho Breda, Hot Stone Massage. Bij een Hot Stone-massage van Sukho brengen we de warme olie eerst op je huid aan zodat de stenen goed glijden tijdens de massage. De stenen worden voorverwarmd en op bepaalde plaatsen op het lichaam gelegd.
kassasystemen
Hotstone massage BeautySpot Breda.
Een HotStone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, helpt afvalstoffen afvoeren, ontgift het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. 4995, 60 minuten. HotStone massage op het volledige lichaam. 2995, 30 minuten. HotStone massage op rug, schouders, nek én achterkant benen. Hotstone massage Breda.
Hot stone massage Breda Massage Therapie breda.
Hot stone massage Breda. Hot stone massage Breda. Hotstone massage Breda. Hot stone Massage. Tijdens een hot stone massage worden warme platte stenen op het lichaam gelegd. De hitte en druk van de stenen dringt diep door in de spieren.
Hot stone massage in de buurt van Grote Markt, Breda Treatwell.
In het centrum van Breda vind je Oosterse Massage Reiki praktijk WI YN. Na een heerlijke massage in deze salon voel je je weer als herboren. Kies voor een klassieke oosterse massage of laat je lichaam intens ontspannen door middel van een hot stone massage.
Hotstone Massage Lichaamsmassages Rust en ontspanning! Wellness in de omgeving van Breda Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom.
Face Essence, Epileren en Foot Specialist. Fruity Peel Ontspanningsmassage. Deze ontspannende zintuiglijke massage zorgt voor een magische, positieve synergie wanneer de hand wordt gecombineerd met de warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen.
Hotstone massage Breda bij Massagepraktijk Breda.
Hotstone massage is een massage van het lichaam met warme stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Hotstone massage Breda. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in je spieren. Hotstone massage verlicht spanningen en geeft weer nieuwe energie.
Hotstone massage Breda BeautySpot Breda.
Hotstone massage Breda. Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

Contacteer ons