hotstone massage breda
Hot Stone Massage.
Sukho Breda, Hot Stone Massage. Bij een Hot Stone-massage van Sukho brengen we de warme olie eerst op je huid aan zodat de stenen goed glijden tijdens de massage. De stenen worden voorverwarmd en op bepaalde plaatsen op het lichaam gelegd.
lening aanvragen
Hot Stone Massage Breda in Breda De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Massage in Breda. Hot Stone Massage Breda. Eigenaar van dit bedrijf. Hot Stone Massage Breda in Breda. Dagpauwoog 64, 4814VE, Breda. Wijk: Breda West. Beoordeel dit bedrijf. Hot Stone Massage Breda. 076-5710478 Toon nummer.
denksport
Praktijk voor Hot Stone Massage Breda.
4814 VE Breda. Praktijk voor Hot Stone Massage Breda. Een heerlijke professionele Hot Stone Massage door man te Breda. U dient 48 uur van te voren te reserveren door het sturen van een SMS of Whats-App naar 0618554103 graag met uw voornaam.
bachbloesem
Hotstone massage BeautySpot Breda.
Een HotStone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, helpt afvalstoffen afvoeren, ontgift het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. 4995, 60 minuten. HotStone massage op het volledige lichaam. 2995, 30 minuten. HotStone massage op rug, schouders, nek én achterkant benen. Hotstone massage Breda.
grondwerken genk
Hotstone massage Breda BeautySpot Breda.
Hotstone massage Breda. Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.
Massages in Breda Aandacht voor lichaam en geest.
Voor de ultieme totaalbeleving biedt Attirance de volgende massages.: Deze hotstone massage met aromatische oliën is een unieke ervaring door de combinatie van warmte en druk van de stenen. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest. Hotstone is wat de naam zegt: masseren met warme stenen, de zogeheten Hotstones.
Hot stone massage in de buurt van Breda Treatwell.
In het centrum van Breda vind je Oosterse Massage Reiki praktijk WI YN. Na een heerlijke massage in deze salon voel je je weer als herboren. Kies voor een klassieke oosterse massage of laat je lichaam intens ontspannen door middel van een hot stone massage.
Hot stone massage Breda Massage Therapie breda.
Hot stone massage Breda. Hot stone massage Breda. Hotstone massage Breda. Hot stone Massage. Tijdens een hot stone massage worden warme platte stenen op het lichaam gelegd. De hitte en druk van de stenen dringt diep door in de spieren.
Hotstone Massage Lichaamsmassages Rust en ontspanning! Wellness in de omgeving van Breda Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom.
4-Elements Massage en muntje voor zonnebank. Deze ontspannende zintuiglijke massage zorgt voor een magische, positieve synergie wanneer de hand wordt gecombineerd met de warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen.

Contacteer ons