drukpuntmassage
Drukpuntmassage Massage gezonde Ontspanning.
Door te drukken zorgt de masseur dat de doorbloeding in ons lichaam verbetert, de energie beter doorstroomt en wij ons ontspannen. Drukpuntmassage wordt bij gezichtmassage en stoelmassage veel gebruikt. acupunctuur bedrijfsmassage drukpuntmassage massageolie massageproducten ontspanning ontspanningsmassage shiatsu sportmassage stoelmassage. Facebook Twitter Hyves RSS-Feed.
vochtbestrijding
Drukpuntmassage Kontich goudengids.be.
20 resultaten voor drukpuntmassage Kontich. 1 Verboven Ilse. Keizershoek 338A, 2550 Kontich. Edmond Thieffrylaan 98, 2640 Mortsel. 3 Pure Palace. Haakveld 6, 2547 Lint. Verslapping van de huid. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. Lieven Gevaertstraat 114, 2640 Mortsel.
AdWords
artaz Drukpuntmassage.
Deze massage is een must voor iedereen die op zoek is naar een efficiƫnte manier van onthaasten en het terug winnen van vitaliteit en levenskracht. Blokkades worden losgemaakt waardoor je energie bewust terug gaat stromen, je lichaam wordt geactiveerd om zichzelf te helen.
kassasysteem
Drukpuntmassage goudengids.be.
198 resultaten voor drukpuntmassage. 1 Artemis Schoonheidsinstituut. Corneel Smitslei 59, 2150 Borsbeek. Anti age behandeling. Anti age verzorging. Bezoek onze webpagina. 2 Van Belle Eric. Hoeilaartsesteenweg 211, 3090 Overijse. Bezoek onze webpagina. Jozef Wautersstraat 81, 3010 Kessel-Lo Leuven. Bezoek onze webpagina.
drukpuntmassage goed gezond.
Wie een beroep doet op shiatsu doet dat voor de ontspannende werking of voor de helende effecten. Zo heeft shiatsu een gunstige invloed op.: hoofdpijn of migraine. whiplash of stijve nek. problemen aan het zenuwstelsel. problemen aan het spier of bottenstelsel. drukpuntmassage, massage, massagetherapie, shiatsu.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
Acupressuur Drukpuntmassage Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
Bij acupressuur worden dezelfde punten behandeld als bij acupunctuur, maar bij acupressuur worden geen naalden, maar de handen en vingers gebruikt. Therapeut Florianne Thieren. Wie ben ik.: Ik ben gespecialiseerd in Shiatsu drukpuntmassage, Cranio Sacraal therapie, Chi Nei Tsang orgaantherapie en Healing.
bol.com Drukpuntmassage, M. Reed Gach 9789069635538 Boeken.
Drukpuntmassage biedt onder meer.: een overzicht van alle drukpunten.; duidelijke instructies om op een veilige en doeltreffende manier druk uit te oefenen.; stap-voor-stapoefeningen aan het eind van elk hoofdstuk.; een dagelijkse drukpuntmassage van 5 minuten om je te helpen heerlijk te ontspannen.;
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
direct bruikbaar voor jezelf, onderweg, thuis of op je werk. toepasbaar op anderen: vrienden, familie, cliƫnten verzorging, wellness, complementaire gezondheidszorg., Voor wie gezond wil blijven en het zelfherstelllend vermogen van het lichaam wil aanwakkeren. Je hoeft niets mee te brengen.
SHIATSU RELAXATIE MASSAGE BEHANDELING DRUKPUNTMASSAGE VOORDELEN.
Shiatsu of Japanse drukpuntmassage is een van de vele alternatieve therapien die de laatste jaren in opmars zijn. Deze behandeling tracht blokkades van de energiestromen in je lichaam op te heffen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Contacteer ons