drukpuntmassage
Drukpuntmassage OTL.
Aarzel dan niet om ons te contacteren via email of telefoon of vul het contactformulier in op onze pagina hulpvraag. OTL 2004-2017 Centrum voor re-integratie. Made by Indy Vanhaelst, design by Lise Weuts, Photography by Geert Van Parijs. Go to Top.
Drukpuntmassage Landen goudengids.be.
Pedicure, Schoonheidsinstituten, Massage, Ontharingen, Pedicure, Voetverzorging, Geschenkbon, Pedicure, Podoloog, Schoonheidsinstituut, Massage, Dagcrèmes, Epileren, Orthesen, Acne, Etherische oliën, Hotstone massage, Voetreflexologie, Energetische massage, Drukpuntmassage, Ingegroeide nagels, Gelnagels, Likdoorn, Kunstnagels, Gezichtsverzorging, Medische pedicure, Voetmassage, Wratten, Rugmassage, Relaxerende massage, Relaxatie, Schoonheidsspecialist, Huidverjonging, Ontharingswas, Gezichtsmassage, Peeling, Cash.
Drukpuntmassage Menen.
Tibetaanse drukpuntmassage Holistisch Centrum.
Ze bevordert de bloedcirculatie en creëert evenwicht in de verdeling van energie in ons lichaam, ze verfrist en verheldert de geest en biedt een grote opluchting en ontspanning. 90 minuten 80 vanaf 01/01/2018. Integrale voetreflexologie Klankenreis Ayurvedische massage Tibetaanse drukpuntmassage Oorkaarsen.
Drukpuntmassage West-vlaanderen goudengids.be.
Osteopaten, osteopaten, Massage, Osteopaten, Osteopathie, Therapeut, Therapeuten, Therapie, Acupuncturisten, Acupunctuur, Kinesitherapie, Bachbloesems, Kinesitherapeut, Acupunctuur, Osteopathie, Massage, Allergie, Revalidatie, Lymfedrainage, Manuele therapie, Rugpijn, Cranio-sacraal therapie, Hernia, Hersenbloeding, Erectiestoornis, Sinusitis, Astma, Voetreflexologie, Stoelmassage, Drukpuntmassage, Babymassage, Therapeut, Chronischevermoeidheidssyndroom, Gewrichtsproblemen, Voedingsleer, Spanningshoofdpijn, Voedingsadvies, Wratten, Multidisciplinair centrum, Lumbago, Torticollis, Migraine, Relaxatie, Babyosteopathie, Shiatsu, Nekpijn, Zwangerschapsosteopathie.
Shiatsu Japanse Drukpuntmassage Alternatieve Geneeswijzen.
Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die met de vingers uitgeoefend wordt en die gericht is op het stimuleren van de bloedsomloop en het opheffen van energieblokkades in het lichaam. Het wordt toegepast op dezelfde punten als bij acupuntuur en acupressuur.
Drukpuntmassage op tafel Wellness For Business.
Drukpuntmassage op tafel. Drukpuntmassage is een shiatsumassage waarbij al liggend verschillende punten op uw lichaam hoofd, nek, schouders, armen, benen en rug manueel worden bewerkt. Deze massage wordt gegeven op de kledij zonder olie. Het bevordert het herstel van klachten veroorzaakt door stress en door éénzijdige werkhouding.
Drukpuntmassage I OTL.
Stress Release met psycho-emotioneel lichaamswerk. In deze workshop worden u simpele technieken aangeleerd die makkelijk toe te passen zijn op familieleden en vrienden. De massages worden gegeven op de kleren zonder olie. Ze kunnen verlichten bij zowel spier als gewrichtspijnen.
PressurePoint Drukpuntmassage.
Drukpuntmassage is een eeuwenoude behandeling uit China, die ook wel acupressuur wordt genoemd. Bij deze vorm van massage ga je ervan uit dat het lichaam diverse reflexzones en energiepunten heeft. Door speciale drukpunten op de huid te stimuleren, stimuleer je het proces van zelfgenezing.
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage. In feite duidt het woord drukpuntmassage op het verschil met de traditionele massage waarbij gebruik wordt gemaakt van glijdende bewegingen van handen, vingers en duimen. Bij drukpuntmassage is de behandeling gericht op acupunctuurpunten, triggerpoints, en reflexpunten.

Contacteer ons