drukpuntmassage
Drukpuntmassage op tafel Wellness For Business.
Drukpuntmassage op tafel. Drukpuntmassage is een shiatsumassage waarbij al liggend verschillende punten op uw lichaam hoofd, nek, schouders, armen, benen en rug manueel worden bewerkt. BEKIJK DE ANDERE MASSAGES OP HET WERK. Stoelmassage Drukpuntmassage op tafel Hoofdmassage Handmassage Voetmassage Sportmassage Contacteer ons.
Zonnebankcreme
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
Verschil acupressuur en drukpuntmassage. De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage. In feite duidt het woord drukpuntmassage op het verschil met de traditionele massage waarbij gebruik wordt gemaakt van glijdende bewegingen van handen, vingers en duimen.
Persoonlijke lening goedkoopste
bol.com Drukpuntmassage, M. Reed Gach 9789069635538 Boeken.
Michael Reed Gach, oprichter en directeur van het Acupressure Institute of America, demonstreert in zijn boek eenvoudige technieken die de lezer met enige handigheid in staat stellen meer dan veertig soorten ongemakken te lijf te gaan, variërend van hoofd en rugpijn tot slapeloosheid en opvliegers. Drukpuntmassage biedt onder meer.:
stofzuiger
Acupressuur Drukpuntmassage Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
Ik ben gespecialiseerd in Shiatsu drukpuntmassage, Cranio Sacraal therapie, Chi Nei Tsang orgaantherapie en Healing. Reeds 10 jaar heb ik mijn eigen privépraktijk. De behandelingen zijn gericht op het veruimen van je bewustzijn en het harmoniseren van je emoties. Het lichaam heeft het natuurlijk vermogen om datgene wat onaangenaam is te verdringen.
garagepoorten
Drukpuntmassage Massage gezonde Ontspanning.
Door te drukken zorgt de masseur dat de doorbloeding in ons lichaam verbetert, de energie beter doorstroomt en wij ons ontspannen. Drukpuntmassage wordt bij gezichtmassage en stoelmassage veel gebruikt. acupunctuur bedrijfsmassage drukpuntmassage massageolie massageproducten ontspanning ontspanningsmassage shiatsu sportmassage stoelmassage. Facebook Twitter Hyves RSS-Feed.
Drukpuntmassage goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 198 resultaten voor drukpuntmassage. 1 Van Belle Eric. Hoeilaartsesteenweg 211, 3090 Overijse. Bezoek onze webpagina. Achterbist 30, 2560 Nijlen. Bezoek onze webpagina. Jozef Wautersstraat 81, 3010 Kessel-Lo Leuven. Bezoek onze webpagina. 4 Artemis Schoonheidsinstituut.
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
direct bruikbaar voor jezelf, onderweg, thuis of op je werk. toepasbaar op anderen: vrienden, familie, cliënten verzorging, wellness, complementaire gezondheidszorg., Voor wie gezond wil blijven en het zelfherstelllend vermogen van het lichaam wil aanwakkeren. Je hoeft niets mee te brengen.
Drukpuntmassage in regio Turnhout Ikontstress.nu.
Zo zijn er ook veel boeken geschreven over drukpuntmassage, maar die geven doorgaans een medische beschrijving over te behandelen klachten. Vanuit IK ONTSTRESS willen we kort de hoofdlijnen aangeven en je uitnodigen om met drukpuntmassage kennis te maken. De term drukpuntmassage is samengesteld uit de woorden drukpunt en massage.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
SHIATSU RELAXATIE MASSAGE BEHANDELING DRUKPUNTMASSAGE VOORDELEN.
Shiatsu of Japanse drukpuntmassage is een van de vele alternatieve therapien die de laatste jaren in opmars zijn. Deze behandeling tracht blokkades van de energiestromen in je lichaam op te heffen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Contacteer ons