cursus energetische massage
Malva België.
Energetische behandelingen volzet 28 april 9 juni 2018. Cursus 28 april 9 juni 2018. Energetische behandelingen Volzet 5 mei 16 juni 2018. Cursus 5 mei 16 juni 2018. Themadag: werken op de chakra's' en de aura 29 april 2018. Opleiding Energetisch therapeut 9 september 2018.
spinalis-ergonomischestoelen.nl
zachte energetische massages cursus.
vervolgcursus ontspanningsmassage met olie. Zachte energetische massages vlinder-meridiaan-polariteitsmassage. Een dag waar de kracht van zachtheid centraal staat. Een dag waar we vooral ervaren wat deze massages met je kunnen doen en waar je tips krijgt om ook als gever te kunnen genieten van deze energetische massages.
massage
Opleiding energetische massage Jolange Opleidingen.
Energetische Massage Opleiding. HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE OPLEIDING MET CERTIFICAAT. De holistische energetische massage is een volledige lichaamsmassage, die een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. Tijdens deze opleiding bij Jolange Opleidingen, krijg je les aan de hand van de energetische therapie volgens het SanoConcept.
lening
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Cursus Energetisch Consulent De Schoonheidsschool.
Je leert klantgericht werken en je wordt perfect voorbereid om een carrière als energetisch consulent te starten. Voor wie is deze opleiding energetisch consulent bedoeld? Aura en chakratherapie of healing spreken jou aan? Dan is de cursus energetisch consulent meer dan zeker een aanrader.
Opleiding Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Tags: Shiatsu, IOM, Lichaamswerk, massage wellness, Reiki, energie, stress, spanning, organen, gezondheid, interne, orgaan, massage. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het hele lichaam oplost door op een diepgaande manier het buikgebied te masseren. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich en tegelijkertijd ook heel aanvullend bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie., In deze praktijkgerichte cursus leer je basistechnieken uit de Chi Nei Tsang aangevuld met viscerale technieken, Tao meditaties en oefeningen.
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Voor wie is de massage cursus. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Kosten 5 daagse cursus Cursus Holistisch Energetische Massage.
Energetische massage, voor meer energie Alterna Sint-Niklaas.
U bent hier.: Ben je op zoek naar een energetische massage? Alterna biedt verschillende massagebehandelingen voor het verkrijgen van meer energie. Boek een energetische massage. Heel wat massages zijn erop gericht je energiewaarde te verhogen. Ook bij Alterna bieden we een ruim aanbod energetische massages.: Waarom een energetische massage werkt?

Contacteer ons