cursus energetische massage
Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Bianca van Boven Ontdek je kracht NU Vught.
Regelmatig geeft ontdekjekracht.nu workshops op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling, paranormale avonden en lezingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van het aanbod stuur dan een e-mail naar bianca@ontdekjekracht.nu. Kom in je kracht. Energetische cursus voor beginners.
Energetisch massage.
Hotstone relax massages. Manuele relax massages. 4 handen relax massage. Wellness pedicure manicure. Spa beauty Gelaatsverzorging. Healing en coaching sessies. Healing Center Activiteiten Workshops. Klankreizen Singing Bowls. Initiaties opleiding shambhala. Gratis info avond Shambhala Eenheid. Cursus Creëren en Manifesteren met Engelen.
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang Opleiding Syntra West.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het hele lichaam oplost door op een diepgaande manier het buikgebied te masseren. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich en tegelijkertijd ook heel aanvullend bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie., In deze praktijkgerichte cursus leer je basistechnieken uit de Chi Nei Tsang aangevuld met viscerale technieken, Tao meditaties en oefeningen.
Malva België.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd. Regelmatig bieden wij themadagen en bijscholingsdagen aan. CURSUS OF BIJSCHOLING. Opleiding Energetisch therapeut 11 september 2019 25 juli 2020.
Opleiding Energetisch Healer Yavanna.
In deze opleiding leer je een heel aantal tools om energetische healings te kunnen geven. Je zal merken dat sommigen heel vlot gaan, anderen zullen je misschien minder liggen, voor nog anderen is er wat oefening nodig. Ik ben er zelf van overtuigd dat iedereen dit kan leren als de intentie zuiver is. Tijdens de opleiding ontvang je twee individuele sessies. Hierin gaan we je eigen proces verdiepen en blokkades wegwerken. Je gaat naar de essentie die je bent als lichtwerker of healer. Dat is voor iedereen anders! Wat komt er allemaal aan bod? healen met je handen. edelstenen en kristallen. Er wordt theorie gegeven, maar de opleiding is vooral praktisch gericht. Elke les geef je healings aan elkaar. Er wordt een cursus voorzien.
Energetische massage opleiding, vernieuwde jaartraining De Groene Linde.
De vernieuwde Energetische Massage opleiding gaat op zaterdag 11 november 2018 van start! Tijdens onze energetische massage opleiding leer je in 8 maanden een professionele energetische voet en lichaamsmassage te geven en nóg meer jezelf te zijn. Wat houdt dat nou in, een energetische massage opleiding?
Chi Nei Tsang Energetische orgaanmassage Kaizendo Shiatsu Academie.
Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam op een directe, diepe en zachte manier terug vrijmaakt. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn. Chi nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich die tegelijkertijd ook heel aanvullend is bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie.,
Internationale School voor Ayurveda Cursus AYURVEDISCHE MARMA MASSAGE.
Als onderdeel van de Ayurvedische Massage Opleiding is deze een aanrader voor mensen die professioneel met massage willen werken. Deze cursus bestaat uit 2 weekends met telkens 4 dagdelen. Tijdens deze massagecursus zal je afwisselend masseren gemasseerd worden. Deel 1: BASIS MARMA MASSAGE. Hier worden de manuele technieken van de ayurvedische drukpunt massage marma massage aangeleerd.: preciese lokalisatie van de 107 drukpunten marmas., hoe een drukpunt manueel behandelen. inpassen van marma massage in een volledige lichaams-massage. Toelatingsvoorwaarde: ervaring hebben met olie-massage van het hele lichaam. Deel 2: ENERGETISCHE MARMA MASSAGE.
Welkom l'Art' l'AnnimA' 9140 Temse.
Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een Happy AnnimA. Mijn aanbod om jou opnieuw te laten stralen. Healing: Energetische therapiëen. Chakratherapie: Healing reading. Healing op afstand. Kristaltherapie en edelsteenwater. Massage: Holistische therapieën Tuina.

Contacteer ons