massagetherapie utrecht
Massagesalons in Utrecht: Boek direct online! Treatwell.
Bij Tesoro vlakbij het Nijntje Museum in het centrum van Utrecht kun je terecht voor verschillende massages en massagetherapie. Tesoro staat voor schat, omdat het lichaam je zoveel kan vertellen over hoe het met jou is, jouw grenzen en wie jij in wezen bent.
live band
Massage praktijk Losjes sinds 2004 gespecialiseerd in klacht behandeling.
Esoterra Opleiding massagetherapie. Vreelingdeeptissue Opleiding Vreeling deep tissue. Centrumtevree Lichaamsgerichte therapie. Creare-relatietherapie Relatie therapie. Massagezaken Vakblad voor masseurs. Trioganta Body in balance. Eigenaar Losjes massage. Find us on Facebook. Bemuurde Weerd OZ 18. 3514 EN Utrecht. Maandag t/m Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur.
verlovingsringen
Holistische massagetherapie Utrecht centrum.
Hoeveel levensvreugde laat jij momenteel liggen? Kies voor jezelf en leer weer ongegeneerd genieten van wie jij bent. Holistische massagetherapie helpt echt. Holistische massagetherapie biedt een alternatief voor de reguliere benaderingswijzen, maar kan ook prima naast psychotherapie en medicijngebruik toegepast worden.
lening
Massage bewustwording Utrecht Heidi Schellekens.
Voor ZZPers of ondernemers zijn de kosten voor lichaamsgerichte coaching aftrekbaar. Mijn praktijk bevindt zich in een mooi deel van historisch Utrecht, pal onder de Domkerk, op de tweede verdieping van centrum Avanturijn. Voetiusstraat 3, 3512 JL, Utrecht onder de Dom 06-41754733 welkom@heidischellekens.nl.
schoorsteenveger
Massage praktijk Utrecht. Voor ontspanning en inzicht in klachten als stress, vermoeidheid, pijn of spanning in je lijf.
Ik wil je uitnodigen om de site te lezen en zo meer te weten te komen over massage therapie en de verschillende massage vormen waar ik gebruik van maak. En om in het kort kennis te maken met mij, wie ik ben en wat mijn achtergrond is.
Heel en al Massagetherapie Utrecht.
3573 ZJ Utrecht. 030 273 38 81. Mn baas zit me steeds op mijn nek. Dat verlies voelt als een knoop in mijn buik. Al een tijdje loop ik op mijn tenen. Onze taal zit vol met uitdrukkingen over het lichaam. En dat is niet voor niets. Het lichaam heeft ons veel te vertellen. Het heeft zijn eigen wijsheid en weet wanneer iets teveel of te zwaar is. In de drukte van alledag valt het echter niet altijd mee daarnaar te luisteren. We moeten zoveel. Van onszelf, van het werk, van de maatschappij. En het moet vaak allemaal snel en efficient. Stress-klachten liggen op de loer: RSI, burn-out, hyperventilatie, migraine, etc. Als je lichaam dit soort signalen afgeeft, kan massagetherapie een middel zijn om lijfelijk te ervaren wat er speelt.
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.
Praktijk voor life coaching, therapie en massage in Utrecht.
door Yvonne op 10 juli 2017. Bloem Bewustwording bloem@bloembewustwording.nl 0617748626 Ma t/m vr 0800: 2100: uur Laan van Chartroise 99, 3552 ER Utrecht Bezoek: uitsluitend op afspraak KvK nummer: 30281677 BTW nummer: 140501307B01. Coaching Massagetherapie Afspraak maken. Gratis aanbod Praktisch verlicht Mindset Monday.

Contacteer ons