massagetherapie utrecht
Holistische massagetherapie Utrecht centrum.
Door op zoek te gaan, allerlei trainingen te volgen waaronder de opleiding Holos massagetherapie, ben ik de signalen van mijn lijf weer gaan leren herkennen en komt er steeds meer eenheid in mijn gedachtes, emoties en fysieke signalen. Zo kan ik steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie en doen wat mij bij past.
aanrijdinggehad.nl
Massagetherapie in Leidsche Rijn Fittherapie Leidsche Rijn Utrecht.
Toen ik hoorde van een tafel met buik en borstuitsparingen, was ik sceptisch. Na een massage op deze tafel te hebben gehad, kan ik met volle overtuiging zeggen dat deze behandeltafel de massage nog veel comfortabeler maakt. 3543 ER Utrecht.
skyfly.nl
Massage praktijk Utrecht. Voor ontspanning en inzicht in klachten als stress, vermoeidheid, pijn of spanning in je lijf.
Ik wil je uitnodigen om de site te lezen en zo meer te weten te komen over massage therapie en de verschillende massage vormen waar ik gebruik van maak. En om in het kort kennis te maken met mij, wie ik ben en wat mijn achtergrond is.
Real-Time
Massage in Utrecht Holistische massage in Utrecht.
Massage in Utrecht. Wie ben ik. Search for: Search. Stress, dat ben jezelf. Het is nooit de buitenwereld die stress veroorzaakt. Het is jouw reactie op de buitenwereld. Massagetherapie is alle aandacht voor jezelf, voor je hele persoon. Holos staat voor Heel, Volkomen.
Heel en al Massagetherapie Utrecht.
Simon Bolivarstraat 35. 3573 ZJ Utrecht. 030 273 38 81. Mn baas zit me steeds op mijn nek. Dat verlies voelt als een knoop in mijn buik. Al een tijdje loop ik op mijn tenen. Onze taal zit vol met uitdrukkingen over het lichaam. En dat is niet voor niets. Het lichaam heeft ons veel te vertellen. Het heeft zijn eigen wijsheid en weet wanneer iets teveel of te zwaar is. In de drukte van alledag valt het echter niet altijd mee daarnaar te luisteren. We moeten zoveel. Van onszelf, van het werk, van de maatschappij. En het moet vaak allemaal snel en efficient. Stress-klachten liggen op de loer: RSI, burn-out, hyperventilatie, migraine, etc. Als je lichaam dit soort signalen afgeeft, kan massagetherapie een middel zijn om lijfelijk te ervaren wat er speelt.
Praktijk voor life coaching, therapie en massage in Utrecht.
door Yvonne op 10 juli 2017. Bloem Bewustwording bloem@bloembewustwording.nl 0617748626 Ma t/m vr 0800: 1800: uur Laan van Chartroise 99, 3552 ER Utrecht Bezoek: uitsluitend op afspraak KvK nummer: 30281677 BTW nummer: 140501307B01. Coaching Massagetherapie Afspraak maken. Gratis aanbod Praktisch verlicht Mindset Monday.
jzlf Massagetherapie.
Praktijk voor massagetherapie en mindfulness in Utrecht. massagetherapie, mindfulness, Utrecht, holistisch, massage, gezond, ontspanning, Zuilen, praktijk. Jij bent als mens één geheel. In jou zitten je gevoelens, je gedachtes, je geschiedenis en je patronen. Je bent iemands kind, vriend, partner en ouder.
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.
Massage en therapie in Utrecht, Leidsche Rijn en De Meern.
Wie ben ik. Welkom bij Massagepraktijk Utrecht. Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Bel 06 199 22 534 voor een afspraak. Massage is een moment van aandacht geven aan jezelf. Lichamelijk en geestelijk. Doordat we in ons leven vaak druk zijn met de dingen om ons heen, vergeten we onszelf weleens en hebben we weinig contact met ons lijf. Totdat het lijf pijnklachten geeft waar we ons wel degelijk bewust van zijn. Alleen willen we die pijn, of ongemakken, vaak liever niet voelen. Soms gaan we te lang door zonder aandacht te schenken aan deze alarmsignalen. Dan liggen blessures, ziek worden, een burn-out of chronische vermoeidheid op de loer. Massagetherapie helpt je om je lekkerder in je vel te voelen.

Contacteer ons