massagetherapie utrecht
Massage praktijk Utrecht. Voor ontspanning en inzicht in klachten als stress, vermoeidheid, pijn of spanning in je lijf.
Ik wil je uitnodigen om de site te lezen en zo meer te weten te komen over massage therapie en de verschillende massage vormen waar ik gebruik van maak. En om in het kort kennis te maken met mij, wie ik ben en wat mijn achtergrond is.
ontstoppen wc
Anneke Polak holistische massage Massage Utrecht Anneke Polak Binnenstad Dichterswijk Rivierenwijk.
Door jezelf deze ruimte te geven, ontspan je en stroomt je energie als vanzelf weer vrijer. online afspraak maken. Anneke Polak Holistische Massage Treinstation en bushalte voor de deur. Geef het aan bij je reservering. Vondellaan 76 3521 GH Utrecht info@annekepolak.nl 06 16 17 95 06 ook per app Fotografie Elizabeth Wattimena.
autos verkopen
jzlf praktijk voor Massagetherapie Mindfulness Utrecht.
jzlf praktijk voor Massagetherapie Mindfulness Utrecht. Praktijk voor massagetherapie en mindfulness in Utrecht. massagetherapie, mindfulness, Utrecht, holistisch, massage, gezond, ontspanning, Zuilen, praktijk. Met aandacht bij jezelf. Meer over massagetherapie Welke massages? Om de stem van je hart te horen moet je soms even.
zandstralen
Massage bewustwording Utrecht Heidi Schellekens.
Voor ZZPers of ondernemers zijn de kosten voor lichaamsgerichte coaching aftrekbaar. Mijn praktijk bevindt zich in een mooi deel van historisch Utrecht, pal onder de Domkerk, op de tweede verdieping van centrum Avanturijn. Voetiusstraat 3, 3512 JL, Utrecht onder de Dom 06-41754733 welkom@heidischellekens.nl.
Praktijk voor life coaching, therapie en massage in Utrecht.
door Yvonne op 10 juli 2017. Bloem Bewustwording bloem@bloembewustwording.nl 0617748626 Ma t/m vr 0800: 2100: uur Laan van Chartroise 99, 3552 ER Utrecht Bezoek: uitsluitend op afspraak KvK nummer: 30281677 BTW nummer: 140501307B01. Coaching Massagetherapie Afspraak maken. Gratis aanbod Praktisch verlicht Mindset Monday.
Holistische massagetherapie Utrecht centrum.
Hoeveel levensvreugde laat jij momenteel liggen? Kies voor jezelf en leer weer ongegeneerd genieten van wie jij bent. Holistische massagetherapie helpt echt. Holistische massagetherapie biedt een alternatief voor de reguliere benaderingswijzen, maar kan ook prima naast psychotherapie en medicijngebruik toegepast worden.
Heel en al Massagetherapie Utrecht.
3573 ZJ Utrecht. 030 273 38 81. Mn baas zit me steeds op mijn nek. Dat verlies voelt als een knoop in mijn buik. Al een tijdje loop ik op mijn tenen. Onze taal zit vol met uitdrukkingen over het lichaam. En dat is niet voor niets. Het lichaam heeft ons veel te vertellen. Het heeft zijn eigen wijsheid en weet wanneer iets teveel of te zwaar is. In de drukte van alledag valt het echter niet altijd mee daarnaar te luisteren. We moeten zoveel. Van onszelf, van het werk, van de maatschappij. En het moet vaak allemaal snel en efficient. Stress-klachten liggen op de loer: RSI, burn-out, hyperventilatie, migraine, etc. Als je lichaam dit soort signalen afgeeft, kan massagetherapie een middel zijn om lijfelijk te ervaren wat er speelt.
Holistische massagetherapie Utrecht.
Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan. Holistische massagetherapie Utrecht.
Massage en therapie in Utrecht, Leidsche Rijn en De Meern.
Wie ben ik. Welkom bij Massagepraktijk Utrecht. Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Bel 06 199 22 534 voor een afspraak. Massage is een moment van aandacht geven aan jezelf. Lichamelijk en geestelijk. Doordat we in ons leven vaak druk zijn met de dingen om ons heen, vergeten we onszelf weleens en hebben we weinig contact met ons lijf. Totdat het lijf pijnklachten geeft waar we ons wel degelijk bewust van zijn. Alleen willen we die pijn, of ongemakken, vaak liever niet voelen. Soms gaan we te lang door zonder aandacht te schenken aan deze alarmsignalen. Dan liggen blessures, ziek worden, een burn-out of chronische vermoeidheid op de loer. Massagetherapie helpt je om je lekkerder in je vel te voelen.

Contacteer ons