holistische massage eindhoven
Praktijk Oceana praktijk voor holistische massage.
Je komt in de gevoelswereld van je lichaam en je geest. Neem jij eigenlijk wel voldoende tijd om deze gevoelens toe te laten? Kom eens genieten van een holistische massage bij Praktijk Oceana in Eindhoven wijk Blixembosch en ontdek de helende werking hiervan!
Service
Massagepraktijk Estas Eindhoven Holistische massage.
Natuurlijk kun je op zoek gaan naar antwoorden die zich via je lichaam kunnen manifesteren, natuurlijk is het ook oké om een holistische massage te zien als een optimaal middel om te ontspannen en zo problemen van stress, overbelasting en spanning te voorkomen.
verstopt wc
MassageEindhovenZest for LifeBATCerkend door div.zorgverzekeraarsAlternatieve Geneeskunde.
zandstralen
Relax Massage Eindhoven.
Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Relax Massage Eindhoven. Masseur aan huis. Ontspanningsmassage en rugklachtenbehandeling. Relax Massage Eindhoven. Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Website door Aimfor Ontwerp van Svenny.
Holistische energetische massage Massage Eindhoven.
Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf beter en vrolijker. Massage Eindhoven Over Wendy Massages Contact etc Gastenboek Links Algemene Site Map.
Welkom Massagepraktijk Hannden.
wie ben ik. massage bij kanker. Mijn naam is Hanneke Granneman en dit is de site van Massagepraktijk Hannden, mijn praktijk voor holistische massage en massagetherapie. Graag vertel ik je hier meer over mijzelf, mijn visie en de behandelingen die ik geef.

Contacteer ons