holistische massage cursus
Cursussen en workshops Holistisch Centrum.
Cursus Tibetaanse drukpuntmassage door Pieter Van der Stighelen. individueel of kleine groepjes van max.8 personen, op afspraak. Cursus traditionele Ayurvedische massage door Pieter Van der Stighelen. individueel of kleine groepjes van max.8 personen, op afspraak. Geschiedenis van voorgaande cursussen en workshops.:
Springkasteel
Massage cursus, workshop, opleiding activate.me.
17/04 0930-1530: 2 lesdagen. Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek., Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen. 20/04 1500-2100: 2 lesdagen. Wat is acupressuur? Wat is het verschil met acupunctuur? Eerste kennismaking met de meridianen Eerste kennismaking met de 5 elementen. Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen. 28/04 0900-1600: 1 lesdag. Cursus Holistische voetmassage.
https://harilova.fr/boutique/fr/credence-de-cuisine-personnalisee/3771-credence-en-verre-sur-mesure.html
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
cabinetaci.com
Holistische massage: leer de massagetechnieken bij de cursus van CIVAS YouTube.
Published on Mar 23, 2010. De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Cursus
Akademie.
Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm. Wat is holistische massage? In een holistische visie beschouwt men het geheel als groter dan de som van de losse delen.
massage thai
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent.
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Wat is holistische massagetherapie. Voor wie is holistische massagetherapie. Over Maria ter Beek. Ervaringen van cliënten. Artikelen en interviews. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven.

Contacteer ons