holistische massage cursus
Cursus Babymassage en Yoga Lizanne Holistische Massage.
Lizanne Holistische Massage. Wat ik doe. Cursus Babymassage en Baby-Yoga. Cursus Babymassage en Baby-Yoga. Aanraken is de eerste taal die we leren. Babymassage is iets uit alle tijden en alle culturen. In deze cursus ligt de nadruk op de positieve en liefdevolle aandacht tussen ouder en baby.
Mano Dulce Praktijk voor holistische massage.
Of kun je al masseren maar wil je je vaardigheden uitbreiden? Vanuit mijn opleidingsinstituut Sabaaydi Massage Opleidingen verzorg ik verschillende massage-opleidingen/cursussen en workshops. Voor meer informatie kijk op de website van Sabaaydi Massage Opleidingen: www.sabaaydi.nl. Waarom een opleiding bij Sabaaydi Massage Opleidingen?
Holos.
Massage en cursus holistische massage Yomabe Rotterdam.
Ik wil me aanmelden en/of intake gesprek. Cursus holistische massage Module 1. Cursus holistische massage Module 2. Cursus holistische massage Module 3. Ik wil een intake gesprek. In Yomabe studio. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Connie op 06 13 31 45 43 of mail.
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus Mechelen Wattedoen.be.
Bij massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning en behandel je overbelaste spieren. Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken zoals effleurages, petrissages, fricties, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. We gaan echter masseren vanuit een holistisch standpunt, dit betekent dat je het lichaam en de spanningen in het lichaam gaat aanvoelen om te komen tot een ontspanning en zefls heling van de persoon op zowel het fysieke als het mentale lichaam. Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is of wenst te worden met verdieping in de holistische methodes.
Marjan Marjan Kraster.
Cursus Holistische Massage Civas. Cursus Stresscounseling Civas. Opleiding Ontspanningstherapeut Civas. Opleiding Sportmasseur/Sportverzorger Opleiding Sportmassage Groningen. Workshop Kindermassage Praktijk Deva Dama. Cursus Drukpuntmassage Civas. Cursus Massage met rebalancingtechnieken Centrum Ophanden. Twee cursussen Communiceren met dieren Heart for Healing en Zomerhof. Cursus Telepathie Zomerhof.
Massage in Beweging Massage in Beweging.
24 mrt 1000: 1600: Cursus stoelmassage mrt-apr 2019. Leer in 4 dagen een perfecte stoelmassage geven voor vrienden of familie, maar ook bij bedrijven of op evenementen. Of waar je je massagestoel maar neer wilt zetten. Leer in 4 dagen een perfecte stoelmassage geven voor vrienden of familie, maar ook bij bedrijven of op evenementen. Of waar je je massagestoel maar neer wilt zetten. Deze laagdrempelige vorm van massage wordt geheel gekleed gegeven. Het is de perfecte massage om in groepsverband aan te bieden! De door ons ontwikkelde vorm is na jaren praktijkervaring tot stand gekomen. De vaardigheden die je leert worden gevormd uit een synthese van Oosterse en Westerse massagetechnieken met een holistische benadering.
innercircle-holistic.
Shiatsu massage therapie. Ontspanning en Inzichtsmeditatie de oorspronkelijke vorm van Mindfulness. Intuïtief schilderen en/of Stembevrijding. Coaching bij zwanger-zijn Ervaringen clienten. Tarieven sessies en vergoedingen zorgverzekeraars. Les aanbod 2018 en 2019 I. Cursus Qigong Chi kung 2018. Cursus Intuïtief schilderen 2019 Ervaringen cursisten.
Basisopleiding Mind The Voice Methodiek Mind The Voice.
de link leggen tussen het mentale en het vocale aspect. de stem op een holistische manier benaderen. lichaamsoefeningen, massage, kinesiotaping als meerwaarde zien in je stempraktijk. het belang begrijpen van ademtherapie, mindfulness, hartcoherentietraining, yoga-oefeningen, autogene training, binnen de logopedische therapie.

Contacteer ons