relaxerende massage
Relaxerende massages PURE Kine, Body Mind.
Hot Stone Massage. Ontspannende lymfedrainage Vodder. Home / Wellness / Relaxerende massages. Regelmatig een ontspanningsmassage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massages ontspannen de spieren, bevorderen een gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfestelsel gestimuleerd zodat afvalstoffen makkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.
Massages Groot-Bijgaarden Zen Your Life.
hopstempel massage zeer ontspannende en slaapbevordende massage met hopstempels van 60: 70 Euro. zoutstempelmassage detox ontgiftende massage met Dode Zeezout van 60: 70 Euro. hotstone zeer relaxerende massage met warme stenen van 60: 65 Euro. Voetreflexologie drukpuntbehandeling van de voeten van 60: 50 Euro.
Over relax@home Relaxathome-massage.
Een massage is thuiskomen bij jezelf, je kan even de pauzeknop indrukken en loslaten, genieten. Bij de speciale herbalanceringsmassage voor kankenpatienten tijdens en na de ziekte en chronisch zieken willen we even op een positieve manier bezig zijn met je lichaam, desondanks de ziekte!
Relaxerende Rugmassage Natural Balance.
Met deze massage kun je stress verminderen. De breedvloeiende bewegingen, drukkingen en knedingen leiden u weg uit de beknellingen van de dagelijkse sleur. De natuurlijke plantengeuren brengen rust en scheppen een gevoel van eenheid; lichaam, ziel en de wereld, alles in perfecte harmonie.
Relaxerende massage bij Oriëntal Paradise in Temse.
Tijdens deze relaxerende massage stelt het je in staat om alle zorgen, stress, spanningen los te laten en je in totale Zen-modus te brengen. Deze relaxerende massage omvat het volledige lichaam en wordt gegeven zoals u het graag heeft hard, zacht of middelmatig.
Verwen je zelf met een ontspannende massage.
Massage is een van de gemakkelijkste manieren om lichamelijk en geestelijk terug gezond te worden en het ook te blijven. Het hoofddoel van een massage is je helemaal te ontspannen, je overtollige stress weg te nemen en je nieuwe levens energie te geven.
t Kruidentuiltje Natuurlijke Schoonheidszorgen Relaxatie Kruisenadviezen.
Honingmassage is een diepe bindweefselmassage, waarbij de huid vrijgemaakt wordt van verklevingen en afvalstoffen. Ideaal om onderliggende spanningen in huid en spierweefsel los te maken en als weefselontgifting. Honigmassage is als dusdanig geen relaxerende massage maar eerder een verkwikkende massage.
Dauwdruppel Relaxerende massage.
Massage met keuze uit 3 soorten oliën: Balancing, energizing of relaxing. U kan kiezen voor een volledige massage of een rug en nekmassage. Telkens wordt extra energetisch gewerkt met de chroma! Volledige lichaamsmassage 60 60. Volledige lichaamsmassage 90 90. Massage van rug en nek 30 30.
Relax Massage Antwerpen verwen uzelf bij TheCitySpa.be.
De Relaxmassage is een heerlijk ontspannende massage die door veel mensen gekend is als Zweedse" massage" of olie" massage. Tijdens deze relaxmassage wordt de bloedcirculatie langzaam gestimuleerd door krachtig in de richting van het hart te masseren, hierdoor worden afvalstoffen verwijderd uit de spieren.
Een relaxerende lichaams of oliemassage Baan Phetara Antwerpen. Een relaxerende lichaams of oliemassage.
Boek uw relaxerende oliemassage bij Baan Phetara in Antwerpen. Lichaamsmassage met aromaolie. 5 Beurtenkaarten prijzen. Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen BTW BE: 0831.135.095 RPR Antwerpen. Tel: 32 0 3 707 18 57. GSM: 32 0 477 06 15 02 9h 21h. Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. Bekijk ook onze andere massages.: Baan Phetara is alle dagen open inclusief zon en feestdagen van 11u tot 20u. Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. BTW BE: 0831.135.095. Telefoon: 32 0 3 707 18 57. GSM: 32 0 477 06 15 02. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9h00 tot 21h00. Privacy Cookie Policy. Copyright 2018 Baan Phetara Webdesign door WebKrunch. Thai massage Antwerpen.

Contacteer ons