massage ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage Pura Cura.
Deze massage is zeer geschikt voor mensen die dagelijks onder druk staan. Maar ook als u geen klachten hebt is dit uiteraard een zeer aangename massage waarbij je met nieuwe energie weer verder kan. Contra indicaties bij massages: wanneer mag er geen massage toegepast worden?
Wellness Cares.
Het is een fantastische, doeltreffende manier om tot rust te komen, ook als er geen pijnklachten zijn. Bij een ontspanningsmassage integreren wij zowel oosterse als westerse technieken. Afhankelijk van de klant en volgend op onze intuïtie gebruiken we buiten de klassieke strijk en kneedbewegingen tevens stretch, drukpunttechnieken als holistic-pulsing bewegingen. Vermindering van vermoeidheid, pijnklachten en stress zijn effecten van deze massage.
Ontspanningsmassage zendays.
Dit geeft je een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Door de massage ontspant je lichaam, waardoor spieren, pezen en gewrichten veel soepeler worden. De massage bevordert ook de doorbloeding van spieren en huid.
Ontspanningsmassage goudengids.be.
2970 Schilde Nieuwstraat 4. Pedicure, Massage, Medische voetverzorging, Ontharing benen, Ontharing, Ontharingen, Ontspanningsmassage, Stempelmassage, Zweedse ontspanningsmassage, Medische pedicure, Lymfedrainage, Hotstone massage. Beoordeel dit bedrijf. 9290 Berlare Spinnerijstraat 14. Pedicure, voetverzorging, gespecialiseerde voetverzorging, voetreflextherapie, massage, ontspanningsmassage, Relaxerende massage, Lichaamsmassage, Hotstone massage, Voetreflexologie.
Ontspanningsmassage A vendre 40 à Hechtel-Eksel 2ememain.be.
L'annonce' intitulée ontspanningsmassage a malheureusement été supprimée. Stress, overbelast of op zoek naar ontspanning kom dan genieten van een deugdzame massage van het lichaam. Goed voor lichaam en geest. De massages die ik geef zijn Zweedse ontspanningsmassage van het lichaam.
Massage aan huis Solluna.
De volgende massages van één uur op dezelfde plaats kosten 55. Wil je graag een afspraak maken voor deze massage? Wil je zien hoe een ontspanningsmassage eraan toe gaat, of al een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de Sollana ontspanningsmassage.
Ontspanningsmassage Annelies Jordaens.
Leven met prikkels. Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage die lichaam en geest volledig tot rust laat komen. Opgebouwde spanningen worden weggenomen, zodat je met frisse energie weer verder kunt. Waartegen helpt een massage? algemene lichamelijke spanningen. aanbod EXCLUSIEF voor vrouwen.
Reiki en ontspanningsmassage voor kinderen Mintaka.
Reiki en ontspanningsmassage voor kinderen. Reiki en massage kan ook voor kinderen heel ontspannend en nuttig zijn. Onze kinderen moeten alsmaar meer presteren en staan soms onder druk. Een kind vindt niet altijd de juiste middelen om zich van deze stress los te maken.
arPure Ontspanningsmassage.
Bij een ontspanningsmassage laten we het lichaam ontstressen door zachte en knedende bewegingen uit te voeren op de grote spiergroepen van het lichaam. Er wordt voldoende aandacht besteed aan schouders, nek en bovenrug, de lichaamszones waar stress en spanningen zich vaak vastzetten. De druk in de massage is matig tot licht.
Ontspanningsmassage, dieptemassage, zwangerschapsmassage BioBalans.
Dagmar is opgeleid in diverse massage en relaxatietechnieken zoals mindfulness, zwangerschapsmassage, relaxatiemassage, ontspanningsmassage met rebalancing technieken, godinnenmassage voor vrouwen, Kum Nye Tibetaanse massage, cranio-sacraal therapie, voetreflexologie, dieptemassage, massage voor fibromyalgiepatiënten, sportmassage, Sinds 2009 sta ik met een warm hart klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen.

Contacteer ons