massage met
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Massages.
Massage met Jojoba-olie 25 min 29. Jojoba-olie wordt gewonnen uit de zaden van de Mexicaanse plant Simmondsia Chinensis. Uiterst voedzaam voor de huid en niet vettig. Massage met Body Boter 25 min 33. Ideaal voor een droge of gevoelige huid.
Home Oncomassage.be.
Oncologische massage met liefde en mededogen, dat is mijn missie na jarenlange ervaring in de medische oncologische beeldvorming enerzijds en specialisaties als master massagetherapeut anderzijds. Hierbij beschouw ik een massage voor mensen die leven met kanker als een verrijkende en versterkende meerwaarde voor uw lichaam en geest.
Prijs Meerbeke Souks en Sauna.
Lulur: ritueel afkomstig uit Java, bestaande uit een voetreiniging op basis van munt, gevolgd door een unieke massage met de Lulurdoek en een pakking van yoghurt aangelengd met een Aziatische kruidenmix van oa gember, kardemon, cypres.Dit, ritueel wordt afgesloten met eenmanuele massage op basis van yoghurt en diverse fruitpoeders.
Voetmassage, Nekmassage, Lichaamsmassage in Mortsel, Wilrijk, Antwerpen Sit wat Pho.
Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming. Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.
Massages Relaxathome-massage.
De anti-stress massage is een krachtigere massage met warme olie. Bij deze massage geeft u zelf aan welke deelgebieden u wil laten masseren. Bijvoorbeeld enkel de rug, nek en schouders. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren waardoor je terug soepelheid en kracht krijgt.
Shiatsu massage met kledij voor mannen en vrouwen Beauty Soul.
Hot stone massage. Voeding gezondheid levenswijze advies. Shiatsu massage met kledij voor mannen en vrouwen. Shiatsu is vergelijkbaar met acupunctuur. Shiatsu is ontstaan in. China onder de naam Tuina en bestaat al ruim 4000 jaar. Japanse monniken namen hun kennis mee en vervolledigde.
Massage Wikipedia.
We vinden hier onder meer.: benamingen die het doel van de massage aangeven voorbeelden: Ontspanningsmassage, Erotische massage.; benamingen die de aanpak methode, technieken van de massage aangeven voorbeelden: Shiatsu, Zweedse massage. Op een gegeven massage kunnen dus meerdere benamingen van toepassing zijn voorbeeld: een Ontspanningsmassage kan worden gegeven met technieken uit de Zweedse massage.
Vitala Privsauna Massage met warme stenen.
De plekken met spataderen niet masseren of bedekken met warme stenen. In de meeste gevallen is reuma een contra-indicatie voor hotstone massage, maar bij bepaalde vormen van reuma is massage wel mogelijk, bijvoorbeeld als er geen sprake is van actieve ontstekingen.
Hotel met wellness arrangement massage Bouillon Ardennen. la-ferroniere-logo. la-ferroniere-logo-mobile.
Pedicure voetverzorging: scrub, pedicure, masker, massage. Tribal zorg, reizen naar het land van gevoelens. Body scrub met baobab olie en koffiebonen. Wrap met hydraterende cactus wax. Massage met Monoi balsem en met houten drumsticks. Zuiverende scrub met zwarte zeep en ruwe handschoenen.
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
Holistische massage Als u ondervindt dat uw lichaam en geest door een bepaalde reden uit balans zijn, dan kan een holistische massage toegepast worden om uw lichaam terug in evenwicht te brengen. Een holistische massage bij Bodylicius staat volledig los met de associƫring van iets onaards of zweverigs.

Contacteer ons