massage met
Home Oncomassage.be.
Oncologische massage met liefde en mededogen, dat is mijn missie na jarenlange ervaring in de medische oncologische beeldvorming enerzijds en specialisaties als master massagetherapeut anderzijds. Hierbij beschouw ik een massage voor mensen die leven met kanker als een verrijkende en versterkende meerwaarde voor uw lichaam en geest.
lening
Prijs Meerbeke Souks en Sauna.
Lulur: ritueel afkomstig uit Java, bestaande uit een voetreiniging op basis van munt, gevolgd door een unieke massage met de Lulurdoek en een pakking van yoghurt aangelengd met een Aziatische kruidenmix van oa gember, kardemon, cypres.Dit, ritueel wordt afgesloten met eenmanuele massage op basis van yoghurt en diverse fruitpoeders.
opstijgend vocht antwerpen
Voetmassage, Nekmassage, Lichaamsmassage in Mortsel, Wilrijk, Antwerpen Sit wat Pho.
Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming. Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.
leningen berekenen
Massages Relaxathome-massage.
De anti-stress massage is een krachtigere massage met warme olie. Bij deze massage geeft u zelf aan welke deelgebieden u wil laten masseren. Bijvoorbeeld enkel de rug, nek en schouders. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren waardoor je terug soepelheid en kracht krijgt.
zetelbedden
Lichaamsmassages.
Hotstone massage 25 min 4500., Glijdende stenen massage van het volledige lichaam met gebruik van warme lavastenen verrijkt met magnesium. Deze massage zal een dieptewarmte en ontspanning geven aan spieren en gewrichten. Detox oliemassage 25 min 4500., Ontgiftende massage op basis van detox.
hotel met prive sauna
Massages: hoofdhuidmassage, rugmassage, Hot Stone massage met warme lavastenen en Hot Stone rugmassage.
U kan bij ons terecht voor een deugddoende hoofdhuidmassage, rugmassage, Hot Stone massage met warme lavastenen en Hot Stone rugmassage. Laat uw energie beter stromen, laat de stress los en kom ontspannen. Ontdek onze massages. Massage 30 min. Massage van 50 min.
quechua tenten
Vitala Privsauna Massage met warme stenen.
De plekken met spataderen niet masseren of bedekken met warme stenen. In de meeste gevallen is reuma een contra-indicatie voor hotstone massage, maar bij bepaalde vormen van reuma is massage wel mogelijk, bijvoorbeeld als er geen sprake is van actieve ontstekingen.
Hotel met wellness arrangement massage Bouillon Ardennen. la-ferroniere-logo. la-ferroniere-logo-mobile.
Pedicure voetverzorging: scrub, pedicure, masker, massage. Tribal zorg, reizen naar het land van gevoelens. Body scrub met baobab olie en koffiebonen. Wrap met hydraterende cactus wax. Massage met Monoi balsem en met houten drumsticks. Zuiverende scrub met zwarte zeep en ruwe handschoenen.
rozekwartsmassage.
Massage met verwarmde rozekwartsstenen. Rozekwarts zorgt voor innerlijke heling, troost en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. Deze massage geeft doorstroming van boven naar beneden brengt de basischakra's' in balans. Rozekwarts is een hele fijne, zachte steen, de steen van het hart.
Glijmiddel en massage met smaak of aroma Condoom Anoniem.
Glijmiddel en massage met smaak of aroma. Een glijmiddel dat smaakt naar olie of siliconen is niet erg smakelijk dus biedt Condoom-Anoniem een ruim assortiment aan glijmiddelen met een smaakje aan waarmee je de orale seks lekkerder maakt. Belangrijke informatie: Informatie over glijmiddel.

Contacteer ons