intuitieve massage
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Wacht niet op de gelegenheid, ze komt niet; ze is er." Mijn intuïtief-energetische massage betreft dus een volledige lichaamsmassage, direct op de huid gegeven. Massage is een natuurlijke, gezonde én aangename manier van zelfzorg, waarmee je kleine lichamelijke ongemakken kunt verlichten.
kredieten samenvoegen
Intuïtieve massage Femke Posthumus.
Tijdens de intuïtieve massage wordt gebruik gemaakt van technieken uit de klassieke massage, dynamische massage en de polariteitsmassage. Er wordt altijd afgestemd op je behoefte van dit moment. Je lichaam wordt in beweging gebracht door het zacht of steviger, ritmisch te wiegen, rollen, rekken.
leningen berekenen
Intuïtieve massage workshop Luc Jansen.
Doorheen de reeks ervaren we zowel het geven als het ontvangen van een massage. De cursus is bedoeld voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, die via massage graag dichter bij zichzelf en de ander wil komen vanuit een gevoel van waardering zonder oordeel.
zetelbedden
Massagepraktijk Oosterhout.
Op het fysieke vlak zijn de heilzame effecten van een massage onder andere: het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van de bloedsomloop, het verhogen van het hemoglobinegehalte van het bloed, het stimuleren van de lymfestroom en het rekken van het bindweefsel van de gewrichten.
backlinks
Intuïtieve Energetische Massage.
Bij een Intuïtieve Energetische massage gaat het vooral over de kwaliteit van aanraking. Dat begint met de juiste houding en intentie van de masseur. Tijdens de massage gebruikt de masseur de energetische massagetechnieken en zijn intuïtie om de massage vorm te geven.
printer
Behandeling Intuitieve massage.
Behandeling Intuitieve massage. Bij intutieve massage wordt er geluisterd naar diegene die je masseert wat hij/zij op die moment nodig acht. Er wordt gemasseerd vanuit ons gevoel en niet volgens een plan. In onze westerse beschaving zijn we verplicht ons hoofd overal bij de houden.
Intuïtieve Massagelessen Den Haag/Voorburg YinYang Balance.
Daarnaast zal je kennismaken met een aantal belangrijke aspecten rondom massage, zoals de uitwerking van massage, doel van een massage, wanneer wel en wanneer niet masseren, communicatie tussen masseur en gemasseerde enz. Hierdoor kan zowel de masseur als de gemasseerde optimaal ontspannen en genieten van de massage.
Praktijk JoCa Intuitieve massage Hurdegaryp Friesland Johanna van der Veen.
Cliënt aan het woord. Shiatsu Polariteits therapie Metamorfose therapie Dorn therapie Segmentale therapie Voetreflexzone massage Intuïtieve massage Bedrijfsmassage Klassieke massage. Johanna van der Veen. Met behulp van intuïtie behandel ik uw klachten, dat kan er anders uit zien dan u denkt.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? IN BALANS.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? Intuïtieve massage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je weer in balans te brengen. Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast.
Intuïtieve Massage Opleiding AAFA.
Daarnaast gaan we uitgebreid in, op het intuitieve gevoel. Veel massage opleidingen bestaan uit vaste massagerituelen. Echter elk mens zit anders in elkaar en reageert ook anders op een massage, elke massage heeft ook zijn eigen doel. Pas als je dit begrijpt/aanvoelt kun je intuitief aan de gang.

Contacteer ons