intuitieve massage
Intuïtieve Massage Opleiding AAFA.
Daarnaast gaan we uitgebreid in, op het intuitieve gevoel. Veel massage opleidingen bestaan uit vaste massagerituelen. Echter elk mens zit anders in elkaar en reageert ook anders op een massage, elke massage heeft ook zijn eigen doel. Pas als je dit begrijpt/aanvoelt kun je intuitief aan de gang.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
Afhankelijk van de cliënt, kan de therapeut gebruik maken van passieve stretchtechnieken, drukpunttechnieken, wiegtechnieken, reiki, klassieke strijk en kneedtechnieken, reflexologie inzichten, technieken uit de Chinese massage, etc. De therapeut volgt zijn intuitie om een persoonlijke weldoende massage te creëren voor de cliënt.
Intuïtieve massage Femke Posthumus.
Tijdens de intuïtieve massage wordt gebruik gemaakt van technieken uit de klassieke massage, dynamische massage en de polariteitsmassage. Er wordt altijd afgestemd op je behoefte van dit moment. Je lichaam wordt in beweging gebracht door het zacht of steviger, ritmisch te wiegen, rollen, rekken.
Intuïtieve massage workshop Luc Jansen.
Doorheen de reeks ervaren we zowel het geven als het ontvangen van een massage. De cursus is bedoeld voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, die via massage graag dichter bij zichzelf en de ander wil komen vanuit een gevoel van waardering zonder oordeel.
Massagepraktijk Oosterhout.
Op het fysieke vlak zijn de heilzame effecten van een massage onder andere: het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van de bloedsomloop, het verhogen van het hemoglobinegehalte van het bloed, het stimuleren van de lymfestroom en het rekken van het bindweefsel van de gewrichten.
Praktijk JoCa Intuitieve massage Hurdegaryp Friesland Johanna van der Veen.
Cliënt aan het woord. Shiatsu Polariteits therapie Metamorfose therapie Dorn therapie Segmentale therapie Voetreflexzone massage Intuïtieve massage Bedrijfsmassage Klassieke massage. Johanna van der Veen. Met behulp van intuïtie behandel ik uw klachten, dat kan er anders uit zien dan u denkt.
Heerlijke intuïtieve massage Welzijn Masseurs en Massagesalons Marktplaats.nl.
Ik heb deze salon nu 8 jaar en werk nog elke dag met veel plezier. Dat klanten met een glimlach de salon verlaten is voor mij heel belangrijk. Mijn salon biedt diverse massages aan. Waaronder de intuitieve massage en een 4 handen massage.
intuitieve massage.
Zo zal elke nieuwe massage altijd verschillend zijn van de vorige, het sluit aan bij wat jij op dat moment nodig hebt. Een intuïtieve massage kan men vergelijken met thuiskomen in jezelf, immers intuïtief masseren is aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
MASSAGE HeelBijzonder.
massages prijzen en locaties. Integratieve Massage streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie gebruikte massagevormen zodat er een volledig op het lijf geschreven massage ontstaat. een 10-beurtenkaart geeft recht op een gratis massage.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? IN BALANS.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? Intuïtieve massage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je weer in balans te brengen. Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast.

Contacteer ons