energetische massage cursus
Opleiding Energetisch Healer Yavanna.
In deze opleiding leer je een heel aantal tools om energetische healings te kunnen geven. Je zal merken dat sommigen heel vlot gaan, anderen zullen je misschien minder liggen, voor nog anderen is er wat oefening nodig. Ik ben er zelf van overtuigd dat iedereen dit kan leren als de intentie zuiver is. Tijdens de opleiding ontvang je twee individuele sessies. Hierin gaan we je eigen proces verdiepen en blokkades wegwerken. Je gaat naar de essentie die je bent als lichtwerker of healer. Dat is voor iedereen anders! Wat komt er allemaal aan bod? healen met je handen. edelstenen en kristallen. Er wordt theorie gegeven, maar de opleiding is vooral praktisch gericht. Elke les geef je healings aan elkaar. Er wordt een cursus voorzien.
Malva België.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd. Regelmatig bieden wij themadagen en bijscholingsdagen aan. CURSUS OF BIJSCHOLING. Opleiding Energetisch therapeut 11 september 2019 25 juli 2020.
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Cursus Energetische Therapie Frederike.
Uit deze cursus is er voor ons beiden een vervolg onstaan met de cursus Energetische Therapie, die we afgerond hebben in januari 2017. Elke cursusdag waren er de koffie, de koeken en natuurlijk niet te vergeten de verse soep, de broodjes en de bijbehorende versnaperingen.
Energetisch Massage Therapeut HBO Horizon Massageopleidingen.
Docent Shantala Babymassage. Indian Head Massage. Energetische Massage cursus. Massage van de 7 chakras. Massage van de 4 elementen. Holistic Pulsing 1. Holistic Pulsing 2. Energetische Voetmassage en de Chakras. Energetische Handmassage en de reflexzones. Sound Healing Massage. GRONDEN EN ENERGETISCHE BESCHERMING.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren begeleiders poisson-karen.
Karen volgde reeds voor de therapieopleiding massage jaartrainingen: holistische massage, aromatische massage, massagetherapie, chakra en metamorfosemassage, Geleidelijk aan kwam de klemtoon van haar praktijk meer op massage te liggen. Karen is erkend masseur, aangesloten bij de Belgische Massage Federatie. Ze geeft relaxerende, aromatische en energetische massages en werkt samen met verschillende psychotherapeuten en hulpverleners.
Dynamische massage / Cursussen Zonnehuis.
Je pulst en wordt heerlijk gepulst. Door: Josiane Coenegrachts, opgeleid in Sociaal Cultureel Werk, Integratieve massage en energetische massage. Meebrengen: Twee grote handdoeken, gemakkelijke kledij, pantoffels. Data: Zaterdag 2 maart 2019 van 10u tot 17u In samenwerking met: Oost West centrum.
Schoonheidsspecialist: Energetisch consulent masseur opleiding van 1 jaar.
Maandagvoormiddag van 8.30 tot 12.00 uur: Wellnessmassages van het gelaat en lichaam met essentiële oliën, inzicht in de 5 elementen, shiatsu kostprijs 120 per semester. Klik hier voor de cursusfiche. Maandagnamiddag van 13.00 tot 16.30 uur: Voetreflexologie met conventionele en energetische technieken, voedingsleer, harmoniseren van de chakras kostprijs 240 voor heel jaar.
Basis cursus energetische geneeskunde voor iedereen.
Inhoud van de cursus. Deze korte weekendcursus bevat onderdelen uit meerdere opleidingen, die door de therapeut vertaald zijn naar een praktische, nuchtere en zeer concrete tweedaagse cursus. Zo wordt de theorie direct in de praktijk gebracht en ontvangt iedere deelnemer een boekwerk met uitgebreide informatie. Wat leer je in de cursus Lijfkracht-herstel? De basis principes van energetische geneeskunde.;
ALLROUND energetisch masseur MOOD massage opleidingen.
We gaan uit van de visie dat alle aspecten van een mens op fysiek, mentaal of emotioneel niveau samen een geheel vormen. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de energetische massages zijn er op gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als bovenstaande je aanspreekt en je interesse heeft gewekt, je altijd al hebt willen leren masseren en je misschien een eigen praktijk wilt beginnen, dan is deze opleiding iets voor jou! Voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden wil verbreden of verdiepen, voor omscholing en reïntegratie. De opbouw van de opleiding. Als allround energetisch masseur kun jij je op diverse werkgebieden begeven. Door het gevarieerde lesprogramma krijg je beter inzicht en verdieping in je eigen kunnen en massage technieken.

Contacteer ons