massage utrecht
Bing Massage.
Diverse massage technieken worden toegepast, Zowel de Thaise als de sport en Deep tissue massage. Met klachten kunt u ook terecht voor, behandeling, advies of evt een taping. Ik ben musculair verzorgster, dat gaat verder dan masseur, omdat ik de spieren en de mens zelf verzorg. iedereen die mij en mijn massages leren kennen, spreken over gouden, krachtige handen om ze weer op te laden. Ook bij diverse bedrijven geef ik regelmatig bedrijfsmassages. Ik ben gediplomeerd, bekwaam en ervaren en geef de mensen het gevoel van rust en geborgenheid. Integer en down to earth bewaak en doorzie ik eventuele klachten die voortkomen door een overbelastte lichaamshouding of langdurige stresssituaties. Deel via sociale media. Deel via sociale media. Fokkerstraat 15 3555BA Utrecht vaste nummer: 0624125377 Contact.
thaise massage hilversum
Balans Massagepraktijk Utrecht.
3552 RG Utrecht. 030-2436002 / 06 174 34 975. Masseur aan huis. In de praktijk kun je diverse soorten ontspanningsmassage boeken. Een ontspanningsmassage begint doorgaans met wiegende en zachtjes schuddende bewegingen pulsen, waarbij het hele lichaam in beweging wordt gebracht dynamische massage.
Nagelsalon Utrecht
Vergelijk 5 Massage trainingen in Utrecht en boek meteen op Springest.
Utrecht Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 25, Boek 10, Thuisstudie 7, of Massage in heel Nederland 82. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
sauna utrecht
voetreflexologie.
Kadobon / Tips! Welkom op de website van Kleurrijk, praktijk voor voetreflexologie en massage. Even voorstellen: mijn naam is Mavis Rikumahu. Sinds 2014 heb ik mijn praktijk in Nieuwegein. Hiervoor heb ik 10 jaar lang een nieuwetijdswinkel Angelshop in Utrecht gehad.
schoonheidssalon utrecht
Atletiek bij AV Phoenix, Utrecht Massage en fysio.
Run to the Start. Clinics Utrecht Marathon. Contact en route. Massage en fysio. Fysiotherapie en Massage. Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie Sportrevalidatie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Welkom op onze informatie-avond! Dinsdagavond 4 juni in Utrecht Dinsdagavond 11 juni in Udenhout Je bent van harte welkom! Erkend, vakkundig, energiek en betrokken onderwijs.
Salvete Beauty Massage Utrecht 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
3 weken geleden beoordeeld. Super massage bij Salvete Utrecht. Fijne massage gehad bij Salvete Beauty Massage Utrecht. Lekker dichtbij het centrum, veel keuze en een hele aardige masseuse. Echt een aanrader voor als je wel even een goede ontspanningsmassage kunt gebruiken.
Vind massage utrecht op Marktplaats.nl.
traditionele thaise massage utrecht of u nu last heeft van vermoeidheidstress, vastzittende, spierenof, dat u op zoek bent naar ontspanning.zoek dan niet verderu, bent hier aan het juiste adres. Ikgediplomeerde, vrouwelijke masseusemasseer, alleen vrouwen. Thaise massage bij thaise massage. Professional Massage voor vrouwen in utrecht.
Luzi Massage indebuurt Utrecht.
1000: 2200: Zaterdag. 1000: 2200: Zondag. Over Luzi Massage. Bij Luzi Massage in het centrum van Utrecht kun je genieten van een massage. Een ontspanningsmassage of een massage die helpt tegen pijnklachten. Voor erotische massages kun je hier niet terecht.
Sportmassage Utrecht Fysiotherapiepraktijk Van Erp Dekkers.
Massage ter verbetering van de spierspanning. Massage ter verbetering van het herstel van spieren. Massage ter voorbereiding op een sportprestatie. Massage ter preventie van sportblessures. Tape of bandage ter ondersteuning van een gewricht bijv. Van Erp Dekkers. Ondiep Zuidzijde 6. 3551 BW Utrecht.

Contacteer ons