kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage.
Zaterdagnamiddag en Zondag zijn we gesloten. Kruidenstempelmassage is een massage van Oosterse oorsprong, waarbij gewerkt wordt met warme tot hete kruidenstempels. De stempels bestaan uit een mengeling van voedende, verzachtende bestanddelen zoals grof zeezout en rijst, met daarnaast verschillende kruiden onder andere lavendel, jeneverbes en rozenblaadjes die een krachtige stimulans zijn voor het metabolisme.
massage cursus
Kruidenstempelmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Beschrijving van het anatomisch gebied waarop gewerkt wordt, de samenstelling van de kruidenstempels en de werking ervan, de indicaties en de contra indicaties van een kruidenstempelmassage, het omschrijven en aanleren van de technieken, de verschillende massagetechnieken met de stempels begrijpen en kunnen uitvoeren, lichaamshouding.
massage cursus
De unieke kruidenstempelmassage in Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. De unieke kruidenstempelmassage in Antwerpen.
32 0 3 707 18 57 massage@baanphetara.be. Home De unieke kruidenstempelmassage. De unieke kruidenstempelmassage. Warme kruidenstempels oefenen een oeroude, ontspannende kracht uit op je lichaam. De pittige aromas openen je poriƫn en geest, wat zorgt voor een unieke en relaxerende sensatie.
amsterdam massage prices
Kruidenstempelmassage voorafgaand met scrubbehandeling.
Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend. Gespannen, moe of lusteloos? Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Bovendien zullen de kruiden en hun aromas het lichaam ontspannen en zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
traplift
Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking.
Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt. Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
Kruidenstempelmassage Verzorging vancora.
Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's' dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt.

Contacteer ons