kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage Meeuwen Body Time.
Bij een kruidenstempelmassage worden kruiden en warmte gecombineerd. De warme kruidenbuidels worden op het lichaam gestempeld en geven de weldadige warmte en de heerlijk geurende kruiden af. Via onze huid bereiken de kruiden het lichaam en geven daar hun helende werking af.
Kruidenstempelmassage in Hasselt Kruidenstempelmassage bij Sai Tharn.
Bij Thaise kruidenstempelmassage wordt gewerkt met warme kruidenstempels. De kruidenstempelmassage is een veelzijdige behandeling die een combinatie is van massage, kruidenbehandeling en aromatherapie. Deze kruidenstempels bevatten ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden die in een witte doek van natuurlijk linnen zijn gebundeld.
Kruidenstempelmassage MAR LE BEAU Sint-Truiden.
Speciaal voor u hebben we een bijzonder recept ontwikkeld; de Basische Kruidenstempelmassage. Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking. Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler.
kruidenstempelmassage.
Een kruidenstempelmassage duurt 1 uur en kost 60. Wil je graag een afspraak maken voor deze massage? Wil je zien hoe een kruidenstempelmassage eraan toe gaat, of al een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de Sollana kruidenstempelmassage.
Kruidenstempelmassage voor de voeten Life@Lies.
Kruidenstempelmassage voor de voeten. Kruidenstempelmassage voor de voeten. Terug naar massages overzicht. De Herbal earth kruidenstempelmassage voor de voeten en onderbenen werkt vooral aardend. Ze helpt je ontspannen en met de voeten op de grond te blijven. Vooral de reflexpunten worden behandeld op een zachte manier.
Cadeaubon Thaise Kruidenstempelmassage Tilburg chockdee.nl.
Cadeaubon Thaise kruidenstempelmassage. Kies voor een gezond en origineel cadeau; een massage cadeaubon van Chockdee! Op zoek naar een gezond en origineel geschenk? Geef een kruidenstempelmassage cadeau! Deze massage met warme kruidenbuiltjes activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler.
Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit Workshop Kruidenstempelmassage Schott Co Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit.
Een massage met kruidenstempels is goed toe te passen door iedereen die werkzaam is in de lichaamsverzorging. Deze massage activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige warmte en geur van de kruidenstempels werken ontspannend op de geest en de zachte massage van de huid maakt dat de innerlijke balans wordt hersteld.
Kruidenstempelmassage Boventoon.
Tijdens de kruidenstempelmassage wordt het volledige lichaam gemasseerd met opgewarmde kruiden. De combinatie van de hitte en de diepe massage geeft aan het lichaam een krachtige stimulans om zich te zuiveren. De stempels worden steeds vers gemaakt, net voor de cliƫnt arriveert.
P. Jentschura.
Tijdens de kruidenstempelmassage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij en zorgen, samen met de op voorhand aangebrachte olie en het basische badzout, dat de huid dit goed opneemt. De massage wordt gedaan in de uitscheidingsrichting.
Wellness Massage Nina: Kruidenstempelmassage.
De kruidenstempel massage helpt je dagelijkse spanningen los te laten en je vrij te maken van stress. Kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbuideltjes die bestaan zowel uit reinigende, activerende als uit ontspannende kruiden zoals kamille, lavendel, melisse en rozenblaadjes.

Contacteer ons