kruidenstempelmassage
Siam Spa Relax Kruidenstempelmassage.
Een authentieke Kruidenstempelmassage. De kruidenstempelmassage is ongeveer 5000 jaar oud. De verschillende helende effecten van kruiden op het lichaam werden onderzocht en deze kennis werd overgedragen naar de volgende generatie. Een kruidenstempelmassage werd ontworpen om spierpijnen en ontstekingen te verlichten.
massage cursus
Kruidenstempelmassage Thermae Boetfort Thermae.com.
Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage met verwarmde linnen zakjes kruiden. Het gaat om een kruidenmengeling die is afgestemd op de Westerse huid. Dankzij de stempels krijgt je huid een milde peeling en de warmte zorgt ervoor dat je beter kan ontspannen.
lenen
Kruidenstempelmassage.
Zaterdagnamiddag en Zondag zijn we gesloten. Kruidenstempelmassage is een massage van Oosterse oorsprong, waarbij gewerkt wordt met warme tot hete kruidenstempels. De stempels bestaan uit een mengeling van voedende, verzachtende bestanddelen zoals grof zeezout en rijst, met daarnaast verschillende kruiden onder andere lavendel, jeneverbes en rozenblaadjes die een krachtige stimulans zijn voor het metabolisme.
dakwerker
Kruidenstempelmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Beschrijving van het anatomisch gebied waarop gewerkt wordt, de samenstelling van de kruidenstempels en de werking ervan, de indicaties en de contra indicaties van een kruidenstempelmassage, het omschrijven en aanleren van de technieken, de verschillende massagetechnieken met de stempels begrijpen en kunnen uitvoeren, lichaamshouding.
Kruidenstempelmassage Thermae Grimbergen Thermae.com.
Thermae Boetfort Thermae Sports Thermae Grimbergen. Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massagevorm met verwarmde buideltjes die gevuld zijn met kruiden. De kruiden dringen diep door in je lichaam en hebben dankzij hun heerlijke geur ook een ontspannend effect op je geest.
Kruidenstempelmassage voorafgaand met scrubbehandeling.
Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend. Gespannen, moe of lusteloos? Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Bovendien zullen de kruiden en hun aromas het lichaam ontspannen en zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking.
Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt. Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
Cursus kruidenstempelmassage met gratis set kruidenstempels: een demonstratie YouTube.
De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme en/of hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige, helende werking hebben. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbundels gedrenkt in warme oliƫn.

Contacteer ons