kruidenstempelmassage
kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking.
Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt. Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
massage cursus
Kruidenstempelmassage.
Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma's' zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.
dakwerker herent
Kruidenstempelmassage Thermae Grimbergen Thermae.com.
Thermae Boetfort Thermae Sports Thermae Grimbergen. Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massagevorm met verwarmde buideltjes die gevuld zijn met kruiden. De kruiden dringen diep door in je lichaam en hebben dankzij hun heerlijke geur ook een ontspannend effect op je geest.
TMS
Kruidenstempelmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Beschrijving van het anatomisch gebied waarop gewerkt wordt, de samenstelling van de kruidenstempels en de werking ervan, de indicaties en de contra indicaties van een kruidenstempelmassage, het omschrijven en aanleren van de technieken, de verschillende massagetechnieken met de stempels begrijpen en kunnen uitvoeren, lichaamshouding.
lening berekenen kbc
Kruidenstempelmassage.
Zaterdagnamiddag en Zondag zijn we gesloten. Kruidenstempelmassage is een massage van Oosterse oorsprong, waarbij gewerkt wordt met warme tot hete kruidenstempels. De stempels bestaan uit een mengeling van voedende, verzachtende bestanddelen zoals grof zeezout en rijst, met daarnaast verschillende kruiden onder andere lavendel, jeneverbes en rozenblaadjes die een krachtige stimulans zijn voor het metabolisme.
kruidenstempelmassage cursus

Contacteer ons