integratieve massage
Netwerk Integratieve Massage.
INTEGRATIEVE MASSAGE streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie gebruikte massagevormen zodat er een volledig op" je lijf geschreven" massage ontstaat. Belangrijk is een holistische benadering, een integratie van lichaam, geest en ziel.
auto verzekeren
Netwerk Integratieve Massage.
IM Netwerk Nederland Hoe ziet een Integratieve massage er uit. Eerst wordt je lichaam in beweging gebracht door het zacht of stevig, ritmisch te wiegen, rollen, rekken. Dan wordt er met olie gemasseerd, grote strijkingen en diepere knedingen ontspannen huid en spieren.
SEO
Integratieve massage.
De combinatie van deze drie massagevormen biedt de kans om een mix op maat te ontvangen, volgens wensen en behoeftes van het moment. Integratieve massage is een heerlijke ontspanningsmassage. Deze massage bevordert de bloedsomloop en ontspant het spier en zenuwstelsel.
mobiel pizzakraam
Netwerk Integratieve Massage.
Alle aangesloten masseurs zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. 2018 Vlaams Netwerk Integratieve Masseurs Sitemap Privacy policy Disclaimer Realisatie ontwerp: ZZPstudio/ZZPcms.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Netwerk van masseurs Integratieve Massage in België en Nederland De Stroming.
Netwerk Integratieve Massage. Geert Van Coillie. Netwerk Integratieve Massage. Home Kennismaking Netwerk Integratieve Massage. Zowel in Nederland als in België hebben gediplomeerde Integratief Masseurs zich verenigd in een landelijk netwerk. Bij hen kun je je laten masseren of een korte massagecursus volgen.
Wat is Integratieve Massage De Stroming.
Doordat Integratieve Massage de bloedsomloop bevordert en het gespannen spier en zenuwstelsel ontspant, kunnen ook allerlei fysieke kwaaltjes zoals hoofdpijn, te lage bloeddruk, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht worden. Alhoewel Integratieve Massage geen psychotherapeutische methode is, kan het toch letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug geven wanneer mensen het emotioneel moeilijk hebben, overspannen geraken.
integratieve massage.
Integratieve massage is een oase van rust en verwennerij. Integratieve massage is gericht op ontspanning van lichaam en geest. Integratieve massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. De dynamische massage werkt met puls en wiegtechnieken, aangevuld met tracties en mobilisaties.

Level 1 Opening. Level 2 Fundament. Level 3 Centaur. Je Unieke Zelf. Op t PAD met Chahat. Mondo Zen meditatie. Man-zijn in deze tijd. Vrouw-zijn in deze tijd. Modules voor professionals. Jun Po Denis Kelly. John de Ruiter. Summer Festival of Love.
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Tijdens een lezing met demonstratie maak je kennis met Integratieve Massage en met bedenker Geert Van Coillie. Naar de agenda. In dit filmpje legt Geert Van Coillie uit wat Integratieve Massage is en waarom hij de jaaropleiding tot Integratief Masseur heeft ontworpen.
Artikel: Wat is Integratieve Massage? De Stroming opleidingsinstituut.
Geert Van Coillie. Wat is Integratieve Massage? Home Integratieve Massage Wat is Integratieve Massage? 06 jun Wat is Integratieve Massage? Geplaatst op 1121h: in Integratieve Massage door Geert Van Coillie 0 Reactie's.' Tijdens mijn ontdekkingstocht stelde ik vast dat er drie wezenlijk verschillende massagebenaderingen waren.

Contacteer ons