holistische massage opleiding
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
ing
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Door middel van integrale en holistische massage nodig je mensen uit om daarop te reflecteren en bij zichzelf naar binnen te gaan om contact te maken met lagen die kunnen worden geheeld. Om daarin te begeleiden komen naast uitgebreide massage inhoudelijke vaardigheden tevens uitgebreide coachende en therapeutische vaardigheden aan bod en heeft het werken vanuit een zijnsgerichte houding in de opleiding tevens een belangrijke plaats.
SEO
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender holistische-massage-een-lichaamsgericht-weekend individuele-deelname.
Ik heb het IVC steeds ervaren als een zeer kwalitatief opleidingsinstituut met warme en betrokken medewerkers die elk hun specifieke kwaliteiten en kennis in de opleiding binnen brachten. gestalttherapeut en coach, oprichter www.vindeentherapeut.be. Deze kennismakingsdag gestalttherapie voor hulpverleners is een nieuw concept om aan hulpverleners op een in.
pizza's
Abdominale massage cursusaanbod OTCG.
Tijdens deze opleiding werken we in de buikholte, het grote energiereservoir van ons lichaam. De buikholte omvat niet alleen de interne organen maar ook spieren, ligamenten, fasciale structuren, klieren, lymfevaten, zenuwbanen en bloedvaten. Het abdomen is tevens de enige regio van het lichaam waar alle meridianen passeren. De stress, spanningen en negatieve emoties die veel voorkomen in onze moderne maatschappij hebben de neiging om te accumuleren in het abdomen. Dit resulteert in blokkades van de energiecirculatie en congestie. Deze blokkades in het abdominale centrum kunnen de functies van onze interne organen aantasten en aanleiding geven tot allerlei klachten. Deze kunnen zich zowel in het abdomen als elders in het lichaam manifesteren. Door het toepassen van specifieke technieken uit de energetische abdominale massage kunnen deze stagnaties opgeheven worden. De vitale organen rond de navel worden ontgift. Ze worden gezuiverd van opgeslagen negatieve energie zodat ze terug gezonder kunnen functioneren. De meeste technieken hebben een klassieke taoïstische oorsprong. Deze holistische massage zal helende effecten hebben op fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
https://degoedenieuwsbrief.nl/voorbeelden/
Cursus Holistisch Energetische Massage.
5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van negatieve energieën.
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.

Contacteer ons