holistisch massagetherapeut
Holistische massage cursus CIVAS Opleidingen.
De overzichtelijke ordening maakt deze uitgebreide massage cursus tot een gemakkelijk te raadplegen naslagwerk. Indien u wenst, kunt u na afronding van de cursus deelnemen aan een praktijkweekend masseren. Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Allround massagetherapeut.
massagetherapie
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Zachte yoga en meditatie. Reiki cursus graad 1. vr, 23/11/2018 1900.: Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus. op vrijdag 16/11 van 18u30 tot 21u30, zaterdag 17/11 van 10u tot 13u, vrijdag 23/11 van 18u30 tot 21u30. Het Appèl, Brusselsestw 544, Mechelen Zemst.
ing
Holistische massage: MassageKeuze.
Je lichaam, geest en je contact met de omgeving bepalen wie je bent. Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Een holistisch masseur richt zich op die punten en kan daarbij gebruik maken van een massage olie met etherische oliën.
slotenmaker leuven
Startpagina.
Ik bied holistische massages aan voor diepe ontspanning, heling, ter ondersteuning en bevordering van fysieke en innerlijke Heel wording processen. Vanuit mijn eigen ontwikkeling en helingsproces heb ik ontdekt hoe ik mijn lichaam en geest terug open, ontvankelijk en vrij kan maken.
dakwerker herent
etherische olie chakra massage opleiding holistische massage.
Cursus Holistisch Energetische Massage. De Energetische massage is afkomstig uit de Oosterse landen en is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen.
mazouttank
Massage Antwerpen Praktijk voor Holistisch Welzijn en Bewustwording.
bij massage antwerpen. Ontdek hoe het is om je hoofd helemaal leeg te maken bij een volledige diepe ontspanningsmassage bij Massage Antwerpen, een knus en gezellig massagesalon vlakbij de Antwerpse Ring. Kom er helemaal thuis bij jezelf in een veilig en geborgen sfeer.
Marjolein Beunk Praktijk voor Holistische Massage Therapie in Zwolle.
Ook de M van een mensen-mens, want dat ben ik zeker. Dat zijn voor mij als holistisch alles staat in verbinding met alles massagetherapeut en voetreflextherapeut de mensen-mens weer een M om met respect, gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen samen met jouw op pad te gaan.
Praktijk voor Holistische Massage Massagesalon in Amazonenstraat, Amsterdam Treatwell.
Inge neemt uitgebreid de tijd voor je en door de combinatie van haar kennis van diverse massagetechnieken en psychologisch inzicht, stemt ze jouw massage precies af op wat jij op dat moment nodig hebt. De massages worden vanuit rust en met aandacht gegeven vanuit de holistische visie waar er gestreefd wordt naar een evenwicht tussen lichaam en geest.
Wie ben ik Massage in Utrecht Holistische massage.
Ik ben sinds 2008 gediplomeerd en geregistreerd Holistisch Massagetherapeut. Mijn opleiding heb ik bij HOLOS in Utrecht gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding voor stoelmassage bij Esottera gevolgd. Regelmatig volg ik allerlei medische en massage bijscholingen o.a. bij Total Health.
Holistische massage.
Om te luisteren, te voelen en te ervaren wat je lichaam je vertelt. Het bevordert je gezondheid, je geestelijk en lichamelijk welzijn. Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Een holistische massage behandelt de mens in zijn geheel.

Contacteer ons