energetische massage opleiding
healerteam.
Ik studeerde 4 jaar Zen-Shiatsu aan het Oost West Centrum en geef nu les in de opleiding. De kracht van zachtheid, respectvol voelend aanraken en helemaal aanwezig zijn, staan centraal in mijn werk. De begeleiding van Mieke Michielsen sluit mooi aan en is een enorme verrijking en verdieping. Hiervoor ben ik heel dankbaar. contact 32 474 07 92 58 e-mail. in Kristallen Poort. Martha Verdonk Tegelen /Nederland. Ik werk als coach in dagbesteding, samen met mensen die lijden aan een hersenletsel. Daarnaast geef ik energetische massage die helpt blokkades te bevrijden.
Malva Opleiding Nederland.
Energetische massages 3 dgn Ademtherapie, Edelsteentherapie en Kruidentherapie Energetische behandelingen 4 dgn Toegepaste Meridiaankennis Gevoelsontwikkeling Haptonomie Coachvaardigheden uitbreiden met energetische behandelingen Omgaan en werken met Chakra's.' Gevoelsontwikkeling Energetisch werken met dieren Kanker anders bekeken Ademtherapie Kundalini-energie en therapeutische toepassingen Edelsteentherapie Autisme anders bekeken eye-opener vanuit Malva visie Kruidentherapie. UNIEKE ENERGETISCHE THERAPIE. voor lichamelijke klachten en psychische klachten. uniek in zijn soort, voelbaar anders en zielsversterkend. Uitgebreide Diagnose Behandel Combinaties. Lees meer over Malva Opleiding.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang Opleiding Syntra West.
078 353 653. Opleiding Beauty en wellness. Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen.
Energetische therapie energetisch lichaam: vind een cursus of workshop VindeenTherapeut.be.
Energetische therapie energetisch lichaam: vind een cursus of workshop. Hieronder vind je alle cursussen, trainingen, opleidingen, workshops ea. rond energetische therapie het energetisch lichaam. Geef in bovenstaande zoekfunctie je gemeente in en selecteer een cursus, workshop ea. in je buurt.
Kyashanti Professionele Energetische Therapie.
De opleiding Esseense Egyptische healing bevrijdt emoties die nog dieper liggen. Zo kon ik meer ruimte vrijmaken in mezelf en kon ik mijn leven opnieuw invullen met vreugde en waardevolle elementen. door Kyashanti 06/04/2018 Laatste nieuws 0 reacties. Een betere levensstroom heeft een gunstige invloed op de kwaliteit van het leven. Persoonlijke groei en evolutie staan hier centraal. Inzichten verwerven in. Ontsnap aan de dagelijkse stress en haar inpact op het fysiek en mentaal functioneren. Met onderstaande vormen van diepterelaxatie tracht ik jouw balans terug te herstellen. Bio Energetische Balans. Een kort intakegesprek, eerste nazicht van het aura, diepterelaxatie en herstelling van de bio-energetische balans. Steeds voorzien van een korte evaluatie. Ontspannende massage van hoofd, nek en schouders.
Over mij Energetische massage.
Jade Stone massage. Vaak gestelde vragen. Energetisch therapeut Mijn naam is Nina Jeurissen. Ik ben een energetisch therapeut en bij mij kan je terecht voor diverse energetische massages en behandelingen. Fijn dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Mijn naam is Nina Jeurissen. Ik ben gelukkig getrouwd met Frederik en samen hebben we een schat van een dochter, Nena. Enkele jaren geleden startte ik mijn opleiding als chakratherapeut.
Ekilibre Wellnessarrangementen, massage gelaatsverzorging in Haaltert nabij Aalst. Ekilibre Wellnessarrangementen, massage gelaatsverzorging in Haaltert nabij Aalst.
Geniet van een wellness-reis met geuren en kleuren en kom in je kracht. Bij Ekilibre wordt het voelen, horen, zien, proeven en ruiken in elke behandeling, massage, arrangement, kuur of workshop verwend. Ekilibre is opgestart in 2010 door Els en Jeroen met als bedoeling mensen tot rust te laten komen door energetische massages, arrangementen, gelaats en lichaamsbehandelingen.
Malva België.
Module 3: Omgaan en werken met de Aura 3 dgn. Module 4: Energetische massage 3 dgn vaardigheidstraining dag jaaropleiding 1dag. Module 5: Energetische behandelingen 4 dgn. Het 1e jaar wordt afgesloten met een tentamen. De modules van de Hoofdfase van de opleiding duur is 15, jaar.
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Opleiding Energetisch Therapeut klassikaal bij Sonnevelt.
Wie zijn mijn medestudenten? De opleiding Energetisch Therapeut wordt gevolgd door mensen die van energetische therapie hun beroep willen maken en professionals die hun bestaande praktijk willen uitbreiden met nieuwe vaardigheden. Ook is de opleiding geschikt voor hoogsensitieve mensen die zich bewust zijn van hun energetisch veld en helende kwaliteiten en hier meer vorm aan willen geven. Structuur opleiding Energetisch Therapeut.

Contacteer ons