massage zoetermeer
CHINESE MASSAGE ZOETERMEER Lili Wang.
CHINESE MASSAGE ZOETERMEER. Hallo Lieve mensen., welkom Bij mijn nieuwe massagesalon. In deze fijne Chinese massage salon werkt een team van enthousiaste masseuse's. Deze masseuse's' zijn allen gecertificeerd en gediplomeerd. en geven traditionele Chinese massage. Hoewel de basis gelijk is.,
massagesalon
Sport Wellness Massage.
Contour / Afslankmassage. Welkom bij sport en wellness massage Zoetermeer. Mijn naam is Bert Jansen. Woonachtig in Zoetermeer. Ik ben Wellness en Sportmasseur gediplomeerd. Met een praktijkruimte aan huis. Geen tijd te druk? Dan is het juist tijd voor een massage.
personal training zoetermeer
Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, kom in balans in Zoetermeer.
Welkom bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan! Fysiotherapie Beweeg en Ontspan is een kleinschalige Fysiotherapie praktijk, gevestigd in Rokkeveen, wijk 18, Zoetermeer. Fysiotherapie Beweeg en Ontspan staat voor balans. Balans in bewegen, balans in ontspannen en balans tussen bewegen en ontspannen. Vele lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan door een disbalans hierin. Ik breng u weer in balans door middel van Fysiotherapie, Personal Training en Massage.
personal training zoetermeer
Lief Stoer Massage Advies Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer.
Maar met de ervaring die ik nu heb, zou ik iedereen deze massage aanraden. Het is leuk en ontspannend, en heel effectief als je kind veel huilt of onrustig is. Heerlijk om in de laatste weken van de zwangerschap een zwangerschapsmassage te nemen.
nagelstudio pijnacker
4x Massage opleidingen en trainingen in Zoetermeer.
Grote kans als u een sportmasseur / sportverzorger aan de s. 1.370 Maximaal 24 personen kunnen deelnemen aan deze. Max: 24 365 dagen MBO. Open dag erkende Massage Opleidingen zondag 30 augustus 2015 Leiden. Zoetermeer, Haarlem en 12 andere regio's.'
sportmassage zoetermeer
Truelly Massage Massagesalon in Zoetermeer, Zuid-Holland Treatwell.
Elly van Truelly Massage in Zoetermeer is energetisch en een gevoelsmens HSP. Ze houdt van echt contact maken met de medemens. Ze kan je leren om je bewust te laten zijn en je te laten voelen hoe je lichaam in elkaar zit, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel.
personal training zoetermeer

Chang Noi thai massage. Chang Noi Thaise massage in Pijnacker bij Zoetermeer familie Wat Pho kado bon ook verkrijgbaar voor uw partner, vriend en/of vriendinTraditionele Thaise Massage salon voor meer. Nuchanat Thaise Massage. Nuchanat Thaise Massage is sinds januari 2012 in Zoetermeer gevestigd.
geld lenen
Massage Zoetermeer Tijd en aandacht voor jou.
Bij Helga de Mooy kan je terecht voor Massagetherapie, Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, en Counseling. Wil je weten wat bij jou het beste past op dit moment, neem contact met mij op voor een vrijblijvend informatief gesprek. Wij bespreken dan samen de mogelijkheden. Massage Zoetermeer, tijd en aandacht voor jou.
Tantra massage Senso massage zoetermeer A. Zoetermeer.
Vandaag nog genieten van een heerlijk ontspannende sensuele massage in Zoetermeer? Dat kan elke dag tussen 900: en 2300: uur. Mijn massages geef ik in een sfeervolle ruimte waar zowel douche als sauna aanwezig zijn tegen meerprijs te gebruiken. Tijdens de massage worden eerst de spieren kort los gemaakt waarna u voor een ruime 3 kwartier sensueel wordt geprikkeld.
Home Massage Moments Zoetermeer.
Wil je meer informatie hebben over mijn behandelingen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik adviseer je graag in het type behandeling. Neem contact op. 2716 JS Zoetermeer. M 06 3741 8422. Lomi Lomi massage.

Contacteer ons