massage zoetermeer
Zenzu Massagesalon.
Een goede massage werkt in op alle lagen van uw wezen. Fysiek brengt het ontspannen en vitaliseren van de spieren, het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel. Mentaal komt rust en ontspanning, maar ook het meer bewust worden van je eigen lichaam door de kwaliteit van de aanraking van de gever. Tevens moet de liefdevolle aanraking van je lichaam ook gevoelens van vreugde, vertrouwen en welzijn opwekken. Je kunt daardoor een positieve opvatting van jezelf ontwikkelen, maar tevens een verantwoordelijkheid ontwikkelen voor je eigen geluk en je eigen lichaam. Maak vandaag nog een afspraak. Home Over Ons Diensten Cadeaubon Fotoalbum Vacatures Bedrijven Contact. Dagelijks geopend van 1000: 2200.: Zondag geopend van 1200: 2200.: Ook op feestdagen open. Adres: Willem Dreeslaan 176, 2729 NJ ZOETERMEER KvK: 60930810.
massage
Centrum voor Thaise Massage Somboon.
Niet i.c.m klantenkaart. Onze cadeaubonnen zijn geweldig om te geven aan familie, vrienden of collegas onder elkaar. Van harte gefeliciteerd! U krijgt op uw verjaardag, 20% korting op uw Thaise massage. Centrum voor Thaise Massage Somboon Delftsewallen 27 2712 AS Zoetermeer Tel.
kalmar reachstacker
Massagesalons in Zoetermeer, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Kijk dan eens op Treatwell.nl en kies de beste en fijnste massagesalons in Zoetermeer. Van een intensieve Chinese massage tot een huidverbeterende bindweefsel massage. Bij Treatwell vind je alles wat je maar wilt weten op het gebied van massages in Zoetermeer.
Wandtegel badkamer
Saranie Thai Traditionele Thaise Massages.
Dit alles in een rustieke Thaise ambiance, met ontspannende muziek en een drankje. De massages zijn zowel voor mannen als vrouwen. Miss.One is uw gastvrouw. Maandag t/m vrijdag 11.00 22.00 uur. Zaterdag 11.00 20.00 uur Saranie-Thai massage Van Leeuwenhoeklaan 4/A 2713 RB Zoetermeer 079-3169766.
tweedehands auto
Bijzondere massage in Zoetermeer Lichaamstaal de praktijk voor holistische massage in Zoetermeer.
Voor massage met zorg en aandacht ga je naar massagepraktijk Lichaamstaal in Zoetermeer. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en de 100% natuurlijke oliƫn van Weleda vormen de basis voor de fijnste holistische massage in Zoetermeer. Het resultaat van zon massage: je voelt je als herboren, zo heerlijk ontspannen!
Ontspanningsmassage Zoetermeer Personal Beauty.
Bij deze massage wordt een massagestoel gebruikt die diverse druktechnieken toepast op de rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage in Zoetermeer is een populaire ontspanningsmassage die u geheel tot rust kan laten komen. Naast een ontspanningsmassage bieden wij ook andere massages in Zoetermeer.
Massage Zoetermeer Tijd en aandacht voor jou.
Bij Helga de Mooy kan je terecht voor Massagetherapie, Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, en Counseling. Wil je weten wat bij jou het beste past op dit moment, neem contact met mij op voor een vrijblijvend informatief gesprek. Wij bespreken dan samen de mogelijkheden. Massage Zoetermeer, tijd en aandacht voor jou.
Vind massage zoetermeer op Marktplaats.nl.
Of wilt u gewoon eens een massage of dit nou een sport massage, ontspanningsmassage of preventieve massage is? Als gediplomeerde en big-geregistreerde fysiotherapeut met inmiddels al meer dan vier jaar ervaring in. Chinese Massage Zoetermeer Ming Xu. Liying wang leidsewallen 5 zoetermeer 06.149.80.173 Mag ik mij even voorstellen?
Ontspanningsmassage in de buurt van Zoetermeer, Zuid-Holland Treatwell.
4.9 34 reviews Daluren. Aan de Timor in Zoetermeer is Praktijk voor Chinese Geneeskunde Francis van Wouw gevestigd. Eigenaresse Francis is gediplomeerd massagetherapeute voor zowel therapeutische als ontspanningsmassages. De therapeutische Tui Na massage is een krachtige, effectieve en prettige lichaamsmassage die gebaseerd is op eeuwenoude Chinese technieken.

Contacteer ons