massage opleiding
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Na afloop ben je in staat om een volledige massage uit te voeren. Vakdocenten met passie voor hun vak. Je kunt tijdens de opleiding masseur rekenen op bekwame vakdocenten die met een persoonlijke touch graag hun passie met je delen.
Bluesage nagelstudio wellness opleiding schoonheidsspecialist.
Wist je dat je ook zelf een voorstel kunt doen voor een workshop? Bijvoorbeeld om samen met vriendinnen op een bepaalde datum een workshop make-up te volgen. Opleidingen en Workshops Schoonheidsverzorging. Kalender Opleidingen en Workshops januari 2019. Kalender Opleidingen en Workshops februari 2019.
OPLEIDING MASSAGE BIJ KANKER SCHOTEN/Sylvie Brown/Gezondheidscentrum G.
De klant zelf vindt het meestal ook niet fijn om doorverwezen te moeten worden naar iemand die hij/zij niet kent. Momenteel zijn er in België ook nog niet zoveel masseurs die de specialisatie Massage bij kanker h ebben. Door deze opleiding te volgen.:
massage en bewegingstherapie bij paarden VIVES.
postgraduaat animal rehab assistant sports coaching equine. Interesse in massage en bewegingstherapie bij paarden bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Mail Arnold Stael op email protected of bel 32 495 44 51 91 Inschrijven. Zoek je opleiding.
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Deze opleiding maakt deel uit van Modulair traject Wellness massagebijscholingen Mechelen. Als u intekent voor de volledige opleiding profiteert u van een korting van 10% op de inschrijvingsprijs van de verschillende deelopleidingen. Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage?
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop.
Brussels Thai Yoga Massage opleiding niveau 1 De Thaise Yoga Massage School.
Vorig bericht Vorige Brussel Thaise Yoga Massage Opleiding niveau 2. Volgend Bericht Volgende Anathai. Thai Yoga Massage School. De non-profitorganisatie School of Thai Yoga Massage heeft als doel de Thaise Thaise yogamedewerking te onderwijzen door middel van een structuur van programma's' in basiscyclus en professionele en gecertificeerde cycli.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus. Opleiding tot holistisch massagetherapeut. op donderdag 20/6 en vrijdag 21/6 en dinsdag 25/6 en woensdag 26/6 telkens van 10u tot 15u. Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade Zemst. Tarief: 290 EUR. Een holistische massage bestaat uit een eclectische combinatie van volgende Ayurvedische en energetische handelingen.:
Vergelijk 81 Massage trainingen en boek meteen op Springest.
Max: 20 Opleiderscore: star 10 Mood massage opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 5 ervaringen. HBO Energetisch Massage Therapeut. HBO Energetisch Massage Therapeut Volg onze opleiding tot HBO Energetisch Massage therapeut. De opleiding tot HBO Massage Energetisch Thera.
dans vijf ritmes, massage opleiding en Centering in Souldance Kortrijk.
Californische massage, Chakra massage, enkele technieken uit de Haptonomische massage en cranio sacrale massage en specifieke technieken om de organen te benaderen. Er wordt gemasseerd met oliën en gedurende deze opleiding wordt er gekozen om uitgebreid in te gaan op de aromatherapie en het gebruik ervan in de massage.

Contacteer ons