massage deventer
Massages t Cocon.
Waarom t Cocon floating? optimaal ontspannen schoon, hygiƫnisch betrouwbaar vriendelijke professionele begeleiding aandacht voor lichaam geest in hartje Deventer. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld en wordt in werk en zorgsituaties zelfs vaak als ongewenst gezien. In onze gestreste en afstandelijke wereld komt er steeds meer behoefte aan gediplomeerde aanrakers die zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit een open hart en een diepe bezieling masseren. In t Cocon werken meerdere masseurs die diverse massages aanbieden. Boeken vindt plaats middels mailoverleg waarbij minimaal 3 dagen van te voren dient te worden geboekt. Ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.
massage
Masseur in Deventer massage-info.nl.
Aananda is de praktijk van Anja Beewkes. Ervaren masseur en yogadocente. Het adres in Deventer voor voetreflexmassages en zwangerschapsmassage. Massage Ontspanning Deventer Deventer. Massage Ontspanning Deventer, Wellness Ontspanningsmassage, voor jong en oud, dik en dun, zeer aantrekkelijk tarief, professionele licentie gecertificeerde massage.
simulatie lening
Massage Ontspanning Deventer Home Massage Ontspanning Deventer.
Welkom op Massage Ontspanning Deventer. Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer Zandweerd aan het juiste adres. Een professionele ontvangst, analyse van uw klachten en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam.
Portaalkranen
Massage Praktijk Groenewold Deventer.
Voor een massage kunt u in Deventer ook terecht bij aantal collega masseurs. Een overzicht vindt u door op internet te zoeken op ontspanningsmassage Deventer of masseur Deventer. Elke masseur heeft vanuit z'n' persoonlijke visie een eigen manier van werken en z'n' eigen kwaliteiten.
Massagestudio De Scheg.
Ontspannen Geniet in het IJslands Badhuis 4-Elements, onder de zonnebank of van een massage. Arrangementen Boek een unieke vergaderruimte, een sportief arrangement of een kinderfeestje. Locatie huren Squashbaan, sport of vergaderzaal huren? Bekijk de mogelijkheden. Home Ontspannen Massagestudio. Andere activiteiten in De Scheg. Op initiatief van Yvonne van Dartel is er een massagestudio ingericht in De Scheg in Deventer.
Massage bij In Goede Handen uit Deventer.
Ontspanningsmassage Massage Mindfulness DeventerMassage Mindfulness Deventer.
De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit en is een ontspannen massage om lekker een uurtje bij weg te dromen en alles even los te laten. Onze mooiste ervaringen zijn onze stilste momenten. Klassieke massage Energetische en chakramassage Voetreflexologie Bindweefselmassage Holistic Pulsing Focussen Mindfulness. Gerda Schoot Uiterkamp, Everhard van Bronkhorststraat 5, 7412 DL Deventer.
Massage Centrum Deventer voor sportmassage en ontspanningsmassages.
Even ontspannen is er niet meer bij. Bij een goede massage kan je totaal tot rust komen, even een moment voor jezelf. Na een massage voel je je ontspannen en heb je meer energie. Massage Centrum Deventer biedt verschillende massagevormen aan.
Massagepraktijk Healing Deventer.
op het werk. Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren. Om welke reden je ook bij mij komt ik geef altijd behandelingen op maat. Even helemaal tot rust komen? Dan nodig ik jou graag uit in mijn massagepraktijk. In de massageruimte is het altijd een aangename temperatuur en zo ingericht dat er een ontspannen sfeer ontstaat. Ik zorg er altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Tevens vraag ik voordat ik begin met masseren of ik rekening dien te houden met bepaalde aandachtspunten. Zo ben jij verzekerd van een massage die bij jou past.

Contacteer ons