massage deventer
Massage bij In Goede Handen uit Deventer.
fifa ranking voetbal
Floating en massage in hartje Deventer.
De beste bewezen oeroude ontspanningsmethode die er bestaat en bovendien zeer gezond! t Cocon in Deventer is het centrum voor Floating. We bestaan al ruim 5 jaar in het mooie monumentale pand gelegen in de beroemde Walstraat 58 te Deventer!
witgoedhandel-dezwaan.nl
Massage Studio Yvonne van Dartel MassagestudioYvonnevanDartel.nl.
Massage in Sport en Recreatie centrum de Scheg te Deventer. Yvonne van Dartel heeft haar massagestudio ingericht in het grote en uitgebreide sportcomplex in Deventer. Yvonne heeft als doel om in dit mooie sportcomplex met diverse uiteenlopende sporten een aanvulling te kunnen bieden aan sporters en niet sporters, om te herstellen na een blessure of te ontspannen.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008235/R%C3%A9f%C3%A9rencement.aspx
Massagepraktijk Healing Deventer.
op het werk. Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren. Om welke reden je ook bij mij komt ik geef altijd behandelingen op maat. Even helemaal tot rust komen? Dan nodig ik jou graag uit in mijn massagepraktijk. In de massageruimte is het altijd een aangename temperatuur en zo ingericht dat er een ontspannen sfeer ontstaat. Ik zorg er altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Tevens vraag ik voordat ik begin met masseren of ik rekening dien te houden met bepaalde aandachtspunten. Zo ben jij verzekerd van een massage die bij jou past.
Thai Wellness Deventer Praktijk voor Thaise massage.
Thai Wellness Deventer is gespecialiseerd in Traditionele Thaise massage en Thaise olie massage. Massage wordt al eeuwenlang toegepast. Het heeft een gunstig effect op de gezondheid van lichaam en geest. Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen het nut van massage. Het is veilig zonder bijwerkingen en ondersteund de natuurlijke herstelprocessen in het lichaam.
Massage Praktijk Groenewold Deventer.
Voor een massage kunt u in Deventer ook terecht bij aantal collega masseurs. Een overzicht vindt u door op internet te zoeken op ontspanningsmassage Deventer of masseur Deventer. Elke masseur heeft vanuit z'n' persoonlijke visie een eigen manier van werken en z'n' eigen kwaliteiten.
Massage Deventer Fysiotherapie WH.
Naast onze praktijk aan de Brinkgeverweg bent u ook van harte welkom bij onze praktijk op de worp. Fysiotherapie WH, hét adres voor massage in Deventer! Als het aankomt op massage Deventer, dan zit u altijd goed bij Fysiotherapie WH.
Masseur in Deventer massage-info.nl.
Massage Ontspanning Deventer Deventer. Massage Ontspanning Deventer, Wellness Ontspanningsmassage, voor jong en oud, dik en dun, zeer aantrekkelijk tarief, professionele licentie gecertificeerde massage. Praktijk voor Pijnbestrijding traditioneel Chinese geneeswijzen Deventer. Ik ben Merel en bevlogen Tuina massage therapeut; een bekende Chinese massagevorm gebaseerd op de meridiaanleer.
Massage Centrum Deventer voor sportmassage en ontspanningsmassages.
Even ontspannen is er niet meer bij. Bij een goede massage kan je totaal tot rust komen, even een moment voor jezelf. Na een massage voel je je ontspannen en heb je meer energie. Massage Centrum Deventer biedt verschillende massagevormen aan.
Massage Ontspanning Deventer Home Massage Ontspanning Deventer.
Welkom op Massage Ontspanning Deventer. Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer Zandweerd aan het juiste adres. Een professionele ontvangst, analyse van uw klachten en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam.

Contacteer ons