massage deventer
Op zoek naar een masseur in Deventer? EM Sportmassage.
Ik bied zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage aan in mijn praktijk in Deventer of op locatie bij mensen thuis. Mijn praktijkervaring heb ik vooral opgedaan in de voetbal en hardloopwereld als sportmasseur. Ook op gebied van ontspanningsmassage, stoelmassage, hotstone massage, cupping, elastisch tapen etc.
Ballonvaarten
Massage aan huis in Deventer, Olst-Wijhe en Rijssen-Holten massage-info.nl.
Aananda is de praktijk van Anja Beewkes. Ervaren masseur en yogadocente. Het adres in Deventer voor voetreflexmassages en zwangerschapsmassage. Massage Ontspanning Deventer Deventer. Massage Ontspanning Deventer, Wellness Ontspanningsmassage, voor jong en oud, dik en dun, zeer aantrekkelijk tarief, professionele licentie gecertificeerde massage.
dakwerker mechelen
Ontspanningsmassage Massage Mindfulness DeventerMassage Mindfulness Deventer.
De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit en is een ontspannen massage om lekker een uurtje bij weg te dromen en alles even los te laten. Onze mooiste ervaringen zijn onze stilste momenten. Klassieke massage Energetische en chakramassage Voetreflexologie Bindweefselmassage Holistic Pulsing Focussen Mindfulness. Gerda Schoot Uiterkamp, Everhard van Bronkhorststraat 5, 7412 DL Deventer.
glazenwassers
Masseur in Deventer massage-info.nl.
Aananda is de praktijk van Anja Beewkes. Ervaren masseur en yogadocente. Het adres in Deventer voor voetreflexmassages en zwangerschapsmassage. Massage Ontspanning Deventer Deventer. Massage Ontspanning Deventer, Wellness Ontspanningsmassage, voor jong en oud, dik en dun, zeer aantrekkelijk tarief, professionele licentie gecertificeerde massage.
traplift
Massage Praktijk Groenewold Deventer.
Voor een massage kunt u in Deventer ook terecht bij aantal collega masseurs. Een overzicht vindt u door op internet te zoeken op ontspanningsmassage Deventer of masseur Deventer. Elke masseur heeft vanuit z'n' persoonlijke visie een eigen manier van werken en z'n' eigen kwaliteiten.
Massage Ontspanning Deventer Home Massage Ontspanning Deventer.
Welkom op Massage Ontspanning Deventer. Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer Zandweerd aan het juiste adres. Een professionele ontvangst, analyse van uw klachten en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam.
Home Massage Mindfulness DeventerMassage Mindfulness Deventer.
Herkent u zich in een van bovenstaande begrippen, dan kan massagetherapie, mindfulness of ontspanningsmassage mogelijk ondersteuning bieden en inzicht geven in onderliggende problematiek. Praktijk voor holistische massage therapie, mindfulness en ontspannings massage Gerda Schoot Uiterkamp is gevestigd in Deventer en heeft jarenlange ervaring op het gebied van holistische massage therapie, mindfulness en ontspannings massage.
Massage Studio Yvonne van Dartel MassagestudioYvonnevanDartel.nl.
Massage in Sport en Recreatie centrum de Scheg te Deventer. Yvonne van Dartel heeft haar massagestudio ingericht in het grote en uitgebreide sportcomplex in Deventer. Yvonne heeft als doel om in dit mooie sportcomplex met diverse uiteenlopende sporten een aanvulling te kunnen bieden aan sporters en niet sporters, om te herstellen na een blessure of te ontspannen.
Massage Deventer De Telefoongids.
06-29040567 Toon nummer. Brandts Buyspark 31, 7425GG, Deventer. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/lady-massage/21115420/5-1/sn21115420: 06-50929142 Toon nummer. Pedicure en Massage Praktijk Groenewold. Fesevurstraat 4, 7415CM, Deventer. Beoordeel dit bedrijf. 0570-625330 Toon nummer. Praktijk voor holist. massage De Spiegeling. Bloemstraat 41, 7419BT, Deventer.
Massage bij In Goede Handen uit Deventer.

Contacteer ons