japanse massage
Japanse Massage Massage Therapie Tanyusha.
Spring naar inhoud. Klassieke, Relax, Body Massage. Figuur correctie massage. Wellness Instrumentaal massage. Hap Ki Do Massage en Therapie. Kamisiimo Myufascial Massage Techniek. Visceral Manipulatie Massage. Massage Therapie Tanyusha. Vind ik leuk.: Blog op WordPress.com. Annuleren Herblog bericht. %d bloggers liken dit.:
heftruck
Japanse massage stoel YouTube.
Published on Apr 28, 2008. japanse massage stoel. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. De leukste grappen: De Lijkkist Duration: 353. verborgencameragrap 54117, views. ruby massage Duration: 346.
Lening simulatie
Japanse Massage, de natuurlijke facelift YouTube.
Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. De oppervlakkige en diepere spierlagen van je gelaats, nek en hoofdspieren worden behandeld. De behandeling, uitgevoerd door Darlene, resulteert in een facelift op natuurlijke wijze, afremming van het verouderingsproces, stimulatie van productie van collageen, verbeterde bloedcirculatie, zuurstof, lymfe en energiedoorstroming, gezonde huidskleur, verhoogde hydratatie en voeding van de huid, verminderde fijne lijnen en rimpels, jeugdige uitstraling, verhoogde vitaliteit, persoonlijk evenwicht en verdwijnen van spanningshoofdpijn.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/wasmachine/
Japanse Massages en Tradities Dolce La Hulpe Giftshop.
Japanse Massages en tradities naden in de traditie van de Japanse traditionele methoden voor het herstellen van uw energiebalans en vrijerelease uw lichaam van de spanningen als gevolg van de stress. Lees meer over de praktijk vereenvoudigd door de massage Shiatsu massage van het lichaam en het hoofd.
Japanse gezichts-nek en hoofdmassage behandeling.
Door deze massage wordt u niet enkel verwend, maar bovenal zal uw gezicht uw gezondheid laten uitstralen. Japanse gezichts-nek en hoofdmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen en een hoofdhuidmassage.
Japanse Massage 2dehands.be.
22 december 2017 0707: Heusden-Zolder Heusden. Gouden Deal Aug: Japanse hoofd-nek massage en voetreflex. Gouden Handen wellness lounge. Met de Gouden Deal van augustus kan je genieten van een heerlijk ontspannende Japanse hoofd-nek massage gedurende 30 minuten en nog eens voetr.
Yuna Wellness essentieel herbronnen wellness sauna privà verwarmd binnenzwembad floating groepen verjaardagsfeestje vrijgezellenfeest psoriasis massages online cadeaubon pakkingen gelaatsverzorging Do
Japanse gezichtsmassage is een unieke massagevorm geïnspireerd door de Japanse medische kunst. Het neemt elk deeltje van kruin tot schouder onder handen. Niet alleen de gezichtshuid en gezichtsspieren worden behandeld maar ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod door stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen energiebanen. Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk en strijkbewegingen. Inclusief gelaatsreiniging en ontspanningsritueel. Een aantal belangrijke meridianen doorlopen het gezicht. Door stimulatie van deze energiebanen komt je lichaam in balans. De immuniteit weerstand verhoogt en het stressgehalte verlaagt. Je krijgt een frisse jonge uitstraling en je haarconditie verbetert. Hoofdpijn en spanningen in de nek maken plaats voor een rustig en prettig gevoel. Naast een natuurlijke facelift geniet je van een weldadige koesterende massage.

Contacteer ons