japanse massage
japanse massage.jpg: COLAURING.
thai massage deurne
Japanse gezichtsmassage.
Want een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de Japanse massage is er een combinatie van verschillende technieken. Zoals een stevige nekmassage, diepe massage van de gezichtsweefsels, zachte massage voor de huid, acupressuur energiepunten drukken en lymfedrainage.
autolening simulatie
Japanse Massage Massage Therapie Tanyusha.
Spring naar inhoud. Klassieke, Relax, Body Massage. Figuur correctie massage. Wellness Instrumentaal massage. Hap Ki Do Massage en Therapie. Kamisiimo Myufascial Massage Techniek. Visceral Manipulatie Massage. Massage Therapie Tanyusha. Vind ik leuk.: Blog op WordPress.com. Annuleren Herblog bericht. %d bloggers liken dit.:
Keyboost France
In Bloom Therapy.
acupunctuur massage kinesitherapie kinesiologie kruiden sport relaxatie acupunctuur cursus opleiding orthomoleculair ICZO vzw.
De cursus bestaat uit 2 delen die elkaar opvolgen tot één geheel. Japanse meridiaan therapie is een van de hoofdstromingen binnen de Japanse acupunctuur. Japanse meridiaantherapie staat bekend om zijn zachte, maar effectieve technieken, die ook zeer geschikt zijn voor mensen met naaldangst of kinderen.
ASANTI MASSAGES.
Japanse massage van het gezicht voorafgaan door een gelaatsreiniging. 45 min 55. 30 min 35. 50 min 55. 4 handen massage. 50 min 95. Thalgo Spa Massages. Zalige massages, exclusief van Thalgo, gericht naar de wellnesscentra. AQUA ZEN MASSAGE MET WARMWATERBALLONS.
Japanse gezichtsmassage.
Deze massage zorgt voor ontspannen nek, kaak en gezichtsspieren. De Japanse gezichtsmassage heeft ook een huidverbeterende werking.: de huid wordt steviger, soepeler en zachter. de bloedcirculatie verbetert: dit bevordert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, en de afvoer van afvalstoffen.
Yuna Wellness essentieel herbronnen wellness sauna privà verwarmd binnenzwembad floating groepen verjaardagsfeestje vrijgezellenfeest psoriasis massages online cadeaubon pakkingen gelaatsverzorging Do
Een traditionele Japanse kunst verfijnd tot een waar juweeltje. Japanse gezichtsmassage is een unieke massagevorm geïnspireerd door de Japanse medische kunst. Het neemt elk deeltje van kruin tot schouder onder handen. Niet alleen de gezichtshuid en gezichtsspieren worden behandeld maar ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod door stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen energiebanen. Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk en strijkbewegingen. Inclusief gelaatsreiniging en ontspanningsritueel. Een aantal belangrijke meridianen doorlopen het gezicht. Door stimulatie van deze energiebanen komt je lichaam in balans. De immuniteit weerstand verhoogt en het stressgehalte verlaagt. Je krijgt een frisse jonge uitstraling en je haarconditie verbetert. Hoofdpijn en spanningen in de nek maken plaats voor een rustig en prettig gevoel. Naast een natuurlijke facelift geniet je van een weldadige koesterende massage.
Japanse gezichts-nek en hoofdmassage behandeling.
Door deze massage wordt u niet enkel verwend, maar bovenal zal uw gezicht uw gezondheid laten uitstralen. Japanse gezichts-nek en hoofdmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen en een hoofdhuidmassage.
Home.
En dat niet alleen Een massage brengt van alles in werking in uw lichaam. De spieren worden soepeler, de bloedtoevoer verbeterd, de afvalstoffen worden beter verwijderd, u voelt zich ook beter na een massage, U ziet, er zijn heel wat voordelen aan verbonden aan een massage.

Contacteer ons